Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 71 817
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • BG-DE
Вижте My way на Армани

# 361
Благодаря момичета!!!

# 362
  • Пловдив
Розово фламинго на Гиза имитира ли някакъв парфюм ?

# 363
+1 за My WAY Армани.

# 364
  • Сливен
Търса добра и трайна имитация на Black opium.Имам на Парфен,но ми държи около 3-4 часа .

# 365
Има ли някой друг като мен,на който Белугата да му мирише на прясно сварен чай  от лайка😂😂😂😂😂. Странно,но...факт!

# 366
  • Варна
Има ли някой друг като мен,на който Белугата да му мирише на прясно сварен чай  от лайка😂😂😂😂😂. Странно,но...факт!
Сега като го спомена, признавам, че и на мен ми напомня.

# 367
  • София
Днес тествах Si на Le parfium. Никаква трайност. Даже не успяхх да усетя хубаво аромата. Мисля пак да го пробвам преди покупка.

# 368
  • София
Сега като го спомена, признавам, че и на мен ми напомня.
Бях решила да го поръчвам...отказах се.Не понасям лайка от детските години на дъщеря ми с непрекъснатите инхалации. Спестихте ми парички за нещо друго и разправиите с размяна. Благодаря ви за споделеното мнение.

# 369
  • Burgas, Bulgaria
Според мен Белугата, специално тази на Гиза е прекрасна, не ми напомня на сварен чай, това е най-красивата ванилия в бутилка. Колкото до поръчка, отдавна е изчерпан и не мисля, че ще го намерите в имитация някъде за жалост. Disappointed Relieved

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 22:51 от kolevaangela

# 370
Търса добра и трайна имитация на Black opium.Имам на Парфен,но ми държи около 3-4 часа .

Заг - 339 BO

# 371
Аз не съм казала,че Белуга не е хубав аромат. Даже много го харесвам.....Но на моята кожа усещам странно нотка като горещ чай от лайка мед. Вероятно е от някоя от билките....но наистина ми навява такава асоциация😁. Аз лично ванилия не различавам,но велур-да!

# 372
Аз не съм казала,че Белуга не е хубав аромат. Даже много го харесвам.....Но на моята кожа усещам странно нотка като горещ чай от лайка мед. Вероятно е от някоя от билките....но наистина ми навява такава асоциация😁. Аз лично ванилия не различавам,но велур-да!
Аз успях само да го помириша този аромат, и много ми хареса. За мен мирише на много класа, сега като помисля може и да има нещо билково.. Дано го пуснат пак 😊

# 373
  • Варна
Здравейте, ароматни колежки и колеги!
Дълго време не бях си купувал нищичко. Днес обаче се сдобих с аромат на някакви поляци JFenzi.
Аналог на D&G The One Grey. За мен Тhe One е върхът на мъжките парфюми за хладно и студено време. Ако трябва да избирам само един аромат до живот, за зима и есен, това ще е той. Така че любопитството ми надделя, тествах го, напазарувах си в Елитис, и се върнах за покупка.
Магазинът всъщност е във Варна, в големия Елитис до кв. Трошево, след входа веднага вдясно. Продават сувенири, шапки, колани, портфейли, а аз се сдобих с чуден визитник за новата ми работа. Продавачът, мъж над средна възраст, поддържа магазина като аптека буквално, което много ни впечатли мен и приятелката ми. А парфюмните им щандове са по конец и с тестери на всичко. На гърба на всеки тестер е посочен аналогът. Адмирации за това. Доста аромати имат за мъже и жени, но са 80-90% масови. The One Grey реално бе единственото, което ми привлече внимание. Останалите, или ги имам вече като аналог, или никога не съм имал интерес към тях.
Пръснах си Chanel Allure Sport - страхотен. Пръснах Bleu de Chanel - по принцип не съм му почитател, но този се оказа много траен. Boss Ulimited е отличен.....като цяло считам че са се справили много добре с имитирането. И цената е доста прилична - 22.90лв за 100мл.
Да се върнем към моята покупка. Флакон - солидно стъкло в стила на оригинала(кръстили са го Day&Night Rays), пулверизатор - добър, капачка - абсурдно евтина пластмаса. Аромат - началото няма нищо общо с първия The One. Много грейпфрут и зелено-тревисти нотки. Но буквално до 4-5 минутки сладостта и привлекателността, топлотата и интимният уют на The One EDT/EDP вече се усещат осезаемо. Този Grey е някак по-свежа, горчиво-цитрусова, зелена и тревиста версия, изключително подходящ за пролет, не много горещо лято и съвършен за офис среда. Трайността още не мога да определя, но е над средната(засега над 3 часа си го усещам с лекота върху ръкава).
Много съм доволен от покупката си. Имам The One от Камея и ЗАГ за зимата. The One Royal Night от Мартинез за есента. И вече пролетна версия The One Grey.
Тези аромати JFenzi ги има изобилие в ЕМАГ от този същия магазин-дистрибутор Draka Tim.
Ако някой е ползвал тези аромати, ще ми е интересно и друго мнение.
А който е от Варна, може да се отбие и да ги разгледа.

# 374
Lotus valei Marry&Me кой парфюм имитира. Много ми харесва ароматът, но този при мен е много нетраен. Искам същия, но с по-дълга трайност.

Общи условия

Активация на акаунт