Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 71 842
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Днес се сдобих с няколко аромати на Заг Зодиак. Вдигнали са пак цените, но 9 лв за 30 мл си е все още ок. Това е без шишенце. Та имам
346 RC PARADISO ROBERTO CAVALLI - много свеж, женствен, цветен аромат. С кеф ще си го изпръскам. Може и да си взема пак даже.
30 PP PURE POISON DIOR - пръснаха ми преди време на Сан Сиро и много ми хареса. Този в първия момент е добре, после ми замириса на вкиснато. От ковида имам непоносимост към черното Версаче, сега и този ми замириса така. Имат някои сходни съставки, не знам коя от тях ме дразни толкова. Ще отиде подарък или в размяните.
582 PRADA PARADOXE - също много ми хареса. В първия момент ми дойде малко странен, но може да е имало спирт в пръскалката. Свеж е, плодово-флорален, за пролетта е чуден, мисля.

# 391
Получих оригинална Делина, версията на Martin lion е много, много близка. Оригиналът е по-фино прелят и повече излъчва, но и 15-левовият опит е доста добър и по- траен от повечето ми парфюми, всички други (освен закупените след четене в тази група два на заг и три на Мартин лайън) са оригинални дизайнерски и някои нишови. Изключително сполучлива версия е наистина. Няколко идеи по-възрастна роза и по- малко свежа е на МЛ, развива се по-сладко оригиналът и излъчва от разстояние,  но определено са поне 70-80% близки. И двете носят комплименти и то обикновено, че никога не са душили нещо подобно и се чудят какво е

# 392
Получих оригинална Делина, версията на Martin lion е много, много близка. Оригиналът е по-фино прелят и повече излъчва, но и 15-левовият опит е доста добър и по- траен от повечето ми парфюми, всички други (освен закупените след четене в тази група два на заг и три на Мартин лайън) са оригинални дизайнерски и някои нишови. Изключително сполучлива версия е наистина. Няколко идеи по-възрастна роза и по- малко свежа е на МЛ, развива се по-сладко оригиналът и излъчва от разстояние,  но определено са поне 70-80% близки. И двете носят комплименти и то обикновено, че никога не са душили нещо подобно и се чудят какво е
Кои са тези два на Заг? Simple Smile
Освен вярна фенка на Гиза, май вече стават такава и на Заг☺😁

# 393
На заг от групата видях отзиви за lost cherry и в магазина взех и на bitter peach. Честно казано вторият ми е лепкав и синтетичен, дразни ме, но черешката е уникална. Почти използвах 30мл, пръсках се по сто пъти на ден. Аз обичам да си ароматизирам стаята, палто, шал и калъфка 😀. Гиза още не съм тествала, но ще. След една такава дискусия открих Angel nova и е най- голямата ми любов последно време 🫣
На заг тобако ванил е много хубав също като имитация- аз не понасям аромата и ме преследваше над 10 часа от приятел. Пробвахме и на хартия, над седмица ухаеше. Ж’адор също ми се стори чудесен и много добре направен аромат

# 394
На Заг черешката е супер и с добра трайност.
Прада парадокс 582 като ми пръснаха ми хареса, но приятелката много не го одобри.
Мисля, че е качествен парфюм без да познавам оригинала.

# 395
Вчера си взех 049 Angel от  Zac -Страхотен повече от 8 часа има трайност 10.80лв със шишето  вдигнали са малко цените.

# 396
  • Deutschland
Пак ли са вдигнали цените? Аман!
Черешата на Заг при мен нямаше никаква трайност. Освен това аромата ми е супер безличен, все едно съм се оляла с компот от череши. Подарен отдавна.
Два дена разнасям Ред тобако на Заг. Потресаващо траен и хубав.

# 397
  • Burgas, Bulgaria
На заг от групата видях отзиви за lost cherry и в магазина взех и на bitter peach. Честно казано вторият ми е лепкав и синтетичен, дразни ме, но черешката е уникална. Почти използвах 30мл, пръсках се по сто пъти на ден. Аз обичам да си ароматизирам стаята, палто, шал и калъфка 😀. Гиза още не съм тествала, но ще. След една такава дискусия открих Angel nova и е най- голямата ми любов последно време 🫣
На заг тобако ванил е много хубав също като имитация- аз не понасям аромата и ме преследваше над 10 часа от приятел. Пробвахме и на хартия, над седмица ухаеше. Ж’адор също ми се стори чудесен и много добре направен аромат
Angel nova има ли имитация и коя е, ако е удобно? Flowers Hibiscus

# 398
Angel Nova на Заг 545 е страхотен.

# 399
Ред тобако за мен е абсолютно мъжки парфюм/одеколон и многократно предпочитам “компоти” пред него. Техният lost cherry ми държи 4-5 часа, четворно на оригинала.
Техният ейнджъл нова ми се развива различно от оригинала, личито най- вече, не ми е звънлив и не бих препоръчала. Иначе е номер 545
Днес тествах гучи флора и ми се струва по- траен от оригинала, доста хубав аромат, също пробвах и ерба пура, който в началото сякаш ми се разви малко потно, ще пробвам пак. Като цяло и двата са доста сполучливи, но Делината на Martin lion  е #1 имитацията, която съм тествала

# 400
И тук да се включа Smile Този Vanila Violet Orchid на Zara, e доста близък до Vanila Diorama, издокарали са го, но уви е нетрайничък по мен...Пак са пуснали Golden Decade, с трайност колкото гореспоменатия...Завършвам с въпрос...на мен ли ми се струва или са развалили Rose Gourmand - a като го душнах от шишенцето стомахчето ми заигра ламбада, за носа да не говоря...

# 401
Angel Nova на Заг 545 е страхотен.
Питах за него не го зареждали нямало търсене .От новите с кокоса ми хареса леко сладникав.

# 402
  • София
Да сте попадали на имитация на TT Andromeda?
https://www.fragrantica.com/perfume/Tiziana-Terenzi/Andromeda-30623.html

# 403
Сансиро имат Андромеда, мислех да я поръчвам, но прочетох кофти мнения за самия аромат ии се отказах.

# 404
  • София
Оффф да, даже го имах и размених. Няма общо с оригинала, който е доста свеж и без гадна потна/мускусна нотка. Рафиниран аромат е, този на СанСиро беше доста ръбат. Значи търся Андромеда освен на СанСиро Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт