Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 71 857
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
В Заг в Бургас имахме Angel Nova. Мисля, че ми го предложиха онзи ден, но взех Парадокса
Либре още нямат

# 406
  • Пловдив
Andromeda имат Muscent, ако някой ходи до Одрин, може да ви донесе. Обаче за мен е почти същият като Kirke, който пък ми е подобен на Erba pura. Не ми харесва нито един от трите. Не познавам оригиналите.

# 407
  • София
В оригинал Кирке има "онзи" мускус на моята кожа, Ерба Пура не познавам в оригинал, но имам 10 мл отливка от оригинал на Андромеда и грам не я усещам като Кирке. Доста ми е лека и въздушна, леко тревиста, свежа..

# 408
  • Пловдив
И на мен така ми се видя като го купих. Но като ми постои на кожата, ми оставя същото усещане като Кирке и Ерба пура. Моят нос пък не усеща толкова мускуса, колкото някаква силна синтетична нотка, миришат ми на нещо като пластмаса.

# 409
Андромеда е много фин и комплексен аромат, на теория. Имитациите трудно докарват такива. Дори много добрата на Делина е много по-ръбата и далеч от ефирността на розовата бутилка. Дори оригиналният Андромеда не излъчва особено, поне при мен, но не във всеки случай красив аромат може/трябва да излъчва или да е траен. Кирке е като удар с мокър парцал, пък ерба пура толкова се наводни с имитации, че мръдна ли към Германия или Англия, примерно, всеки втори мирише на него. Близък като усещане до Андромеда е доста по-достъпния и траен jardin exclusif на мансера, може да го проверите.  На някои хора мускусът избива много силно обаче, аз съм от тях, дори оригиналът не ми харесва на моята кожа. Също тъй като е синтетичен на мансера, може да ухае различно всеки път докато тествате.  Доста изгодни са според мен иначе Мансера, огромно количество, има няколко хубави аромати и цената им е добра.
В тикток копие на Андромеда ми излиза anarch by maison Alhambra

# 410
Гучи Ръш на Рефан е едно към едно с оригинала.

В тази фрезия и круша на Малоне крушата много ли се усеща?
Не мога да понасям круша в парфюм.
И затова не ми се рискува да поръчам на сляпо.
Това за Narciso Rodriguez Musc noir for her ли се отнася? Понеже днес ми показаха Гучи Ръш в Рефан, но сякаш нямат нищо общо...

# 411
  • София
sourispourmoi имам sample от Парфимо на jardin exclusif, не е моето. Има задушливото нещо от Кикре, и също ми е атомна бомба. Но и аз предполагам, че трудно ще се изимитира точно фината част на Андромеда, т.к нито е бомба, нито задушава...

# 412
  • Deutschland
sourispourmoi, вярно е за Германия. Всеки втори, мъж или жена е с Ерба Пура.

# 413
  • София
Защо определяте Кирке като удар с мокър парцал?
Аз го имам от Le Parfum и с удоволствие съм почти на финала му. Всесезонна сладка круша усещам. От пулверизатора е остър, но на кожата ми потъва, меко, топло. И сладост и характер едновременно, но нищо което да усетя като удар.
Кои други имат аналози? Тях ли коментираме?

# 414
Защо определяте Кирке като удар с мокър парцал? .....Кои други имат аналози? Тях ли коментираме?
Коментират оригиналите. За мен Кирке е най-хубав от коментираните Ебра Пува и Жардин Ексклузив. Андромеда не я познавам.
При мен Кирке е много плодов и сочен вромат. Усеща се силно пешънфрутс ( говоря за оригинала)

# 415
Ентусиастите на тема парфюми би трябвало да знаят, че всичко е до усет, не е точна наука и усещанията на всекиго са различни. За мен кирке мирише евтино и ме удря в слепоочието, буквално ме заболява глава от него, а по принцип обичам сладости. Много ми е натрапчив и ме души, на себе си не съм го слагала поради тази причина. Мирише ми като манджа с грозде и синтетично, не усещам хубаво развитие на пирамидата. А и толкова трайни за мен са ужас, но това вече отново е до човек. Не съм попадала на реплики

# 416
  • София
sourispourmoi, вярно е за Германия. Всеки втори, мъж или жена е с Ерба Пура.
От 1мес.ми се налага да тичам по болници и толкова често усещам Ерба Пура и Кирке, че с удоволствие ще подаря остатъците си от тях. Обичах да си пръсна преди сън, но сега...много кофти асоциации и няма да ги нося повече. И в големите хранителни вериги съм ги усещала много пъти. Явно и тук са невероятно масови вече.

# 417
  • София
Скрит текст:
На заг от групата видях отзиви за lost cherry и в магазина взех и на bitter peach. Честно казано вторият ми е лепкав и синтетичен, дразни ме, но черешката е уникална. Почти използвах 30мл, пръсках се по сто пъти на ден. Аз обичам да си ароматизирам стаята, палто, шал и калъфка 😀. Гиза още не съм тествала, но ще. След една такава дискусия открих Angel nova и е най- голямата ми любов последно време 🫣
На заг тобако ванил е много хубав също като имитация- аз не понасям аромата и ме преследваше над 10 часа от приятел. Пробвахме и на хартия, над седмица ухаеше. Ж’адор също ми се стори чудесен и много добре направен аромат
Angel nova има ли имитация и коя е, ако е удобно? Flowers Hibiscus

Тази седмица съм с Angel Nova - Giza : Пристрастена съм... красив, женствен, секси и много носим парфюм. На моята кожа дървесните нотки вземат превес.

# 418
Здравейте,

Някой да е ползвал COSTA DEL SOL на Sangado?

# 419
  • София
Здравейте,

Някой да е ползвал COSTA DEL SOL на Sangado?

Бяха ми го подарили преди 4 - 5 години. Доста е траен, но при мен цветята почти не се усещаха, нито роза, нито фрезия, може би заради това ми идваше малко натрапчив.

Общи условия

Активация на акаунт