Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 71 899
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Скрит текст:
Ентусиастите на тема парфюми би трябвало да знаят, че всичко е до усет, не е точна наука и усещанията на всекиго са различни. За мен кирке мирише евтино и ме удря в слепоочието, буквално ме заболява глава от него, а по принцип обичам сладости. Много ми е натрапчив и ме души, на себе си не съм го слагала поради тази причина. Мирише ми като манджа с грозде и синтетично, не усещам хубаво развитие на пирамидата. А и толкова трайни за мен са ужас, но това вече отново е до човек.
Не съм попадала на реплики
А темата е "Сполучливи имитации на маркови парфюми".

# 421
Реплика не е същото като имитационна парфюмерия. Коментирахме парфюм и дамата спомена, че има тестер от сайт, а не имитационен аромат. Така че заяждането е малко странно.

# 422
И аз усещам наоколо много често Ерба, Кирке и Бакара, даже мъжа ми ме бъзика като влезем някъде "Сега колко Бакарата подуши" 😀 Иначе ги харесвах и трите, но вече определено няма да ги нося. Днес взех от едно квартално магазинче Passion girl на въпросните Лъкита, имаше пълна гама, нищо друго не ме впечатли, но този(имитация на Poison girl) много ме грабна, а в момента на кожата се усеща разкошно, сладко и велурено някак си... Ще използвам последните хладни дни да си го понося. Някой да познава аналог на Dior - Poison освен на D&P, иска ми се всички отрови да пробвам, а тази не съм 😀

# 423
Реплика не е същото като имитационна парфюмерия.
Скрит текст:
Коментирахме парфюм и дамата спомена, че има тестер от сайт, а не имитационен аромат. Така че заяждането е малко странно.
Именно. Коментарите ти не са за тази тема изобщо.

# 424
Вчера имах път до центъра и използвах да се добера до магазин на Заг Зодиак.Напълних си 4 по 15 мл за тест- Линтердит, Парадокс, Флора Гардения и Кокоса на Виктовия Сикрет..........само Кокоса усещам осезаемо,другите за сега нямам са ми слаби,губят ми се. Явно е от повредата в носа ми,но Фрората е много хубав за лятото,за другите нищо още не мога да кажа. Някак съм разочарована, на фона на Ангел Нова и Май Уей са ми много тихи и скромни Laughing Иначе Кокоса е разкош, 15 мин след като се напръсках ми казаха,че мириша страхотно Yellow Heart

# 425
+1 за кокоса, много го харесвам. И аз минах днес през центъра и си взех една 30-ка кокос и една 30-ка Joy by Dior. За първи път помирисах Prada Paradoxe, значи не е лош, но не е никаква изненада. Особено след L'INTERDIT и My Way, много са близки. Бях на косъм да си взема и една Vanilla Diorama, защото е наистина страхотен, но вече ми се струва късно за него, а и рафтовете ми са пълни с пролетни неща, които нямам търпение да нося.

# 426
  • Deutschland
При мен никога не е късно за ванилия. Обожавам я в парфюми и лосиони за тяло.

# 427
Vanilla Diorama и този Кокос кои номера са? 518 Coconut Passion ли е?
Не ги намирам при Заг. Току що Вито ми изпрати списъка.

# 428
Да, 518 е кокоса, 574 DV Vanilla Diorama Dior. Аз ходя с едно листче, давам го на момичето, тя ми казва какво има и ми ги приготвя. Душа, душа, обърквам се, пак душа... Днес имаше всичко от лисчето ми 😁

# 429
Пак да попитам за трайна реплика на Narciso Rodriguez Musc noir Heartbeat

# 430
Да, 518 е кокоса, 574 DV Vanilla Diorama Dior. Аз ходя с едно листче, давам го на момичето, тя ми казва какво има и ми ги приготвя. Душа, душа, обърквам се, пак душа... Днес имаше всичко от лисчето ми 😁
Благодаря!
Няма в близост магазин, ще поръчвам от олкс.
А междудругото при нас има Парфен.
Какво си струва да пробвам там?
Харесвам цветни, плодово-сладки и ориенталски аромати.

# 431
Имам два парфюма на Парфен и си ги харесвам.Имат трайност, но не мога да съм точна, аз на себе си спирам да усещам миризми на парфюми след час-два.

# 432
Поднових си Делината на МЛ. В началото се чудих защо съм я купила..... Страхотен аромат, с развитие!

# 433
  • Варна
Да се похваля с две нови попълнения, които бих казал, че могат да се носят дори и от дамите. И двата са наливни от рефан с 2 капки на всеки милилитър.
1. Paco Rabanne 1 million parfum - защо толкова време съм го пренебрегвал абсолютно несправедливо. Наистина е бяло флорален, но в комбинация с кожата и амбергриса, с леката смолиста нотка, се е получил превъзходен аромат, който не бих определил за тежък, но го виждам повече в студено време. Изключителен пример за по-мъжки цветен парфюм, който ме изненада много приятно. И много траен. Заслужава си определено и измества Elixir-a в класацията ми на 1 million серията. Първи си остава Lucky с 10т. Втори Parfum 9т. Трето място вече за Elixir 8т и Prive 8т. Последен е OG със 6т.
Втората покупка бе Armani SWY Only. Подобен на оригинала, но по-свежо сиропиран. Нещо като Kirke спрямо Erba Pura. Бях го тествал на ръката си лятото и някак нямах настроение за него. Но сега мога да кажа, че също си заслужава покупката за мен. Ще го нося през настъпващата пролет. Става и за есен/зима, ако другите от линията ви се сторят прекомерно силни и тежки. Всичките ми SWY са от Рефан, катомпурви е absolutely 10т. Втори са Intensely 9т. и оригиналът с 9т и последен е Only с 8т.
На Рефан обаче определено им се получават като аромат и трайност сладките и по-тежички аромати. При по-свежите съм попадал на няколко разочарования, но при сладките са царе.

# 434
  • Deutschland
Много се надявам да направят и Делина. Те или Заг. Много искам да я пробвам, но МЛ нищо не ми говори, а и в Пловдив не знам къде се продават.

Общи условия

Активация на акаунт