Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 71 796
  • 738
  •   2
Отговори
# 435
  • Пловдив
Делината на Сан Сиро е доста трайна, не знам сполучлива ли е. От Одрин си взех на Muscent и е доста добра също. Откъм трайност. Аз нямам възможност да купувам оригинали. Понякога душа в Дъглас парфюми. Сан Сиро в Пловдив има на Иван Вазов до Лиляната. МЛ е Мартин Лайън, откакто затвориха Елитис, поръчвам онлайн през страницата им във фейса.

# 436
Аз днес минах през центъра и се запасих с един пълнител Диорама и 30-ка Диор Адикт-супер траен на моята кожа, много ми допадна.
Притеснява ме само,че е доста червена водата, дано не цапа много.
Следващите ми находки от там ще са Черната орхидея на ТФ и кокоса, супер са.

# 437
Скрит текст:
Да се похваля с две нови попълнения, които бих казал, че могат да се носят дори и от дамите. И двата са наливни от рефан с 2 капки на всеки милилитър.
1. Paco Rabanne 1 million parfum - защо толкова време съм го пренебрегвал абсолютно несправедливо. Наистина е бяло флорален, но в комбинация с кожата и амбергриса, с леката смолиста нотка, се е получил превъзходен аромат, който не бих определил за тежък, но го виждам повече в студено време. Изключителен пример за по-мъжки цветен парфюм, който ме изненада много приятно. И много траен. Заслужава си определено и измества Elixir-a в класацията ми на 1 million серията. Първи си остава Lucky с 10т. Втори Parfum 9т. Трето място вече за Elixir 8т и Prive 8т. Последен е OG със 6т.
Втората покупка бе Armani SWY Only. Подобен на оригинала, но по-свежо сиропиран. Нещо като Kirke спрямо Erba Pura. Бях го тествал на ръката си лятото и някак нямах настроение за него. Но сега мога да кажа, че също си заслужава покупката за мен. Ще го нося през настъпващата пролет. Става и за есен/зима, ако другите от линията ви се сторят прекомерно силни и тежки. Всичките ми SWY са от Рефан, катомпурви е absolutely 10т. Втори са Intensely 9т. и оригиналът с 9т и последен е Only с 8т.
На Рефан обаче определено им се получават като аромат и трайност сладките и по-тежички аромати. При по-свежите съм попадал на няколко разочарования, но при сладките са царе.
D-frag12, какво означава: OG, SWY, катомпурви, амбергриса ?

# 438
И аз тествах делина на Мартин лион, никакво развитие само роза и то силна роза ,никаква ванилия нямаше ,и се отказах

# 439
катомпурви = като първи
амбергрис = амбра
SWY е Armani Stronger With You
OG вероятно е Absolutely Gold

# 440
  • Варна
Скрит текст:
Да се похваля с две нови попълнения, които бих казал, че могат да се носят дори и от дамите. И двата са наливни от рефан с 2 капки на всеки милилитър.
1. Paco Rabanne 1 million parfum - защо толкова време съм го пренебрегвал абсолютно несправедливо. Наистина е бяло флорален, но в комбинация с кожата и амбергриса, с леката смолиста нотка, се е получил превъзходен аромат, който не бих определил за тежък, но го виждам повече в студено време. Изключителен пример за по-мъжки цветен парфюм, който ме изненада много приятно. И много траен. Заслужава си определено и измества Elixir-a в класацията ми на 1 million серията. Първи си остава Lucky с 10т. Втори Parfum 9т. Трето място вече за Elixir 8т и Prive 8т. Последен е OG със 6т.
Втората покупка бе Armani SWY Only. Подобен на оригинала, но по-свежо сиропиран. Нещо като Kirke спрямо Erba Pura. Бях го тествал на ръката си лятото и някак нямах настроение за него. Но сега мога да кажа, че също си заслужава покупката за мен. Ще го нося през настъпващата пролет. Става и за есен/зима, ако другите от линията ви се сторят прекомерно силни и тежки. Всичките ми SWY са от Рефан, катомпурви е absolutely 10т. Втори са Intensely 9т. и оригиналът с 9т и последен е Only с 8т.
На Рефан обаче определено им се получават като аромат и трайност сладките и по-тежички аромати. При по-свежите съм попадал на няколко разочарования, но при сладките са царе.
D-frag12, какво означава: OG, SWY, катомпурви, амбергриса ?
Bubanka ме е изпреварила с транскрипцията на драсканиците ми.
Катомпурви - е "като първи" на исландски хахаха, пиша от телефона и се получават такива комични ситуации.
Амбергрис - съставка от червата на кашалотите. Много застъпена по-често в мъжките парфюми.
SWY - серията на armani Stronger With You.
OG - означава original. Първият продукт в линията. Този, който е направил първата копка, забил е първия пирон, срязал е лентата на откриването.

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 10:30 от D-frag12

# 441
Аз направих един списък с мостри.
Заинтригувахте ме с някои аромати и си набелязах. Да видим дали нещо ще ми хареса или както обикновено всичко ще е греда.
Надявам се на Angel Nova най-вече. А кокоса ми е любопитен.
Аз хем харесвам аромат на кокос, хем мн зависи с какво е комбиниран.

# 442
Скрит текст:
катомпурви = като първи
амбергрис = амбра
SWY е Armani Stronger With You
OG вероятно е Absolutely Gold
Много ти благодаря, Бубанка!
Скрит текст:
Катомпурви - е "като първи" на исландски хахаха, пиша от телефона и се получават такива комични ситуации.
Амбергрис - съставка от червата на кашалотите. Много застъпена по-често в мъжките парфюми.
SWY - серията на armani Stronger With You.
OG - означава original. Първият продукт в линията. Този, който е направил първата копка, забил е първия пирон, срязал е лентата на откриването.
Ужас. Никога нямаше да се сетя за какво говориш.

# 443
  • Burgas, Bulgaria
D-frag12, моля те, обясни ми по-подробно съотношението. Това две към едно ли е? Flowers Hibiscus

# 444
Здравейте, а дали имате мнение за Хануман на Гиза. Нещо ме влече този аромат на сляпо, но имам усещането, че ще е прекрасен за топлите дни😁😁😁

# 445
  • BG-DE
D-frag12, моля те, обясни ми по-подробно съотношението. Това две към едно ли е? Flowers Hibiscus
Да, 2:1 е, 2 капки есенция на 1мл парфюм.

# 446
  • Deutschland
Заинтригувахте ме с някои аромати и си набелязах. Да видим дали нещо ще ми хареса или както обикновено всичко ще е греда.

Кокоса с ванилия. Даже като го купих в Заг ми каза продавачката " Това е ванилийка" 😀

# 447

Кокоса с ванилия. Даже като го купих в Заг ми каза продавачката " Това е ванилийка" 😀

Ясно.
Поръчах Angel Nova, Coconut Passion и Lost Cherry по 15 мл.
И да не ми харесат, ще ги харизам на някой, има на кой.
Ванилия обичам, не винаги я понасям в парфюм. Трбява да е много фина, не нахална и доминираща.

# 448
  • Варна
Абе едно към гьотере Joy
Точно както е описала minerva - примерно на 10мл се слагат 20 капки. Аз винаги така си ги пълня. Излиза 4лв на 10мл цената. Ако ми идва много силен, може да добавя етилов спирт, както направих в случая с 1 million parfum. Взех 30мл с 60 капки и добавих вкъщи около 5-7 мл спирт.

# 449
  • София
Някой ползвал ли е F98 дамски парфюм аналог на Jo Malone English Pear & Freesia на Камея, лукс серията? Имам Twilly и съм доволна, но ще се радвам да чуя отзиви за този?

Общи условия

Активация на акаунт