Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 69 346
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Габрово
Кои нови парфюми са излезли на Рефан, последно лятото знаех за Опиум Иликт.

# 571
  • Истанбул
В Одрин Sansiro продават 50 мл. парфюми от нормалните колекции за 110 т.л.И тази цена ще е до края на април.Техните" Хипнотик пойзън" и Делина" са  много добри.Преди години имаха и по 15 мл.Много удобни бяха за джоб и чанта.Сега не знам дали ги има.
Вчера си купих от Росман едно дезодорантче.İsana secret moment.Дават го като дюп на Либре на И.С.Лоран.Става и по аромат се доближава ,ама на мен никой от Либре серията не ми харесва.

# 572
Може ли да дадете линк към ОЛХ търговеца на парфюми, който коментирате?

# 573
  • Варна
Може ли да дадете линк към ОЛХ търговеца на парфюми, който коментирате?
https://bazar.bg/obiava-14346275/nalivni-parfyumi-zag-zodiak-zag … ezplatna-dostavka

# 574
Да, много по-удобно от сайт, никой не ми звъни 10 пъти да ме пита да потвърждавам поръчка... над 60лв пускаше безплатна доставка човека (а в сайта на заг е над 100) пълнителите също са с по-ниска цена от колкото на сайта.

# 575
  • София
Ще споделя някои мои наблюдения, относно имитационната парфюмерия. Никого с нищо не желая да засягам, това е личното ми мнение, на база продукти, които ползвам.
Постарах се да си закупя/разменя достатъчно парфюми на десетината най - големи в този бизнес, въпреки че все още не съм ползвала продукти на D&P и Muscent. Определено Гиза са най - добрите за мен, Камея също. И като изпълнение към оригинала, и като трайност. Определено ще продължа да купувам от тях по - често.
Искам и да попитам нещо старите кучета от вас, намирате ли разлика в качеството на Заг сега и преди? Първите ми няколко техни парфюма бяха само от размени, поотлежали, ползвани малко или много и ми харесват, все още ги ползвам. Но тези, които аз си закупих, 6 на брой, след 2 часа макс не ги усещам. Честно казано съм доста разочарована, защото наистина усещам разлика. Купувам само от сайта им.

# 576
Според мен на Заг често трябва да 'отлежат' за да станат по-трайни, поне някои аромати които имам. Не мога да кажа за разлика от преди години, но намирам тези закупени от лятото в пъти по-трайни сега

# 577
  • Burgas, Bulgaria
Скрит текст:
Ще споделя някои мои наблюдения, относно имитационната парфюмерия. Никого с нищо не желая да засягам, това е личното ми мнение, на база продукти, които ползвам.
Постарах се да си закупя/разменя достатъчно парфюми на десетината най - големи в този бизнес, въпреки че все още не съм ползвала продукти на D&P и Muscent. Определено Гиза са най - добрите за мен, Камея също. И като изпълнение към оригинала, и като трайност. Определено ще продължа да купувам от тях по - често.
Искам и да попитам нещо старите кучета от вас, намирате ли разлика в качеството на Заг сега и преди? Първите ми няколко техни парфюма бяха само от размени, поотлежали, ползвани малко или много и ми харесват, все още ги ползвам. Но тези, които аз си закупих, 6 на брой, след 2 часа макс не ги усещам. Честно казано съм доста разочарована, защото наистина усещам разлика. Купувам само от сайта им.
Съветвам те да пробваш D@P и Muscent, според мен те са много добри. На Гиза парфюмите също трябва дълго да престоят за да се разгърнат в цялата си прелест, поне месец "наказани" на тъмно Smile , от тях "греда" не съм имала. Flowers Hibiscus

# 578
Аз също забелязвам, че Заг в началото са ми нетрайни, след месец-два сякаш са по-добре. Миналото лято си поръчах някои неща от Гиза, които ми се сториха по-остри, но пак си бяха трайни, сега ги пробвам отново и разлика определено има, съставките се смесват прекрасно. Искат си времето тези парфюмчета 😊 Между другото и от един оригинал заради отливка си купих цял флакон и все едно беше друг парфюм, ако ми се беше случило преди години щях да бъда много разочарована, но сега си го чакам търпеливо.

# 579
  • Варна
В последно време поне 30 различни аромата на ЗАГ минаха през нас. Дамски, мъжки, от съвсем новите, от по-старите. Буквално единици се оказаха с трайност под средно очакваната. Определено моментът с "втасването" е важен, абсолютно всеки със знаниянв областта ще го потвърди. Но представянето зависи и от типа аромат.
А аз съм буквално обсебен да си намеря мъжкия Gucci Guilty Absolute. Милата ми донесе тестерна лентичка на оригинала и вече 4-ти ден не мога да спра да го мириша. За нея ухае на зоологическа градина, при чифтокопитните хахаха. А за мен е толкова успокояващ и комфортен кожен(да, леко анималистичен наистина) аромат.
Все ми се върти в главата, че някъде попадах на имитация, но не мога да открия къде.
ПОМАГАЙТЕ!!!

# 580
  • Burgas, Bulgaria
D-frag12, Muscent имат само дамския за жалост. Съветвам те да дебнеш в другата парфюмна тема "Изпитани сайтове за парфюми". Тя наистина е за оригинални парфюми, но има хора, които следят денонощно и публикуват невроятни оферти от изпитани сайтове, много често изпадат и тестери на цени без аналог. Flowers Hibiscus

# 581
  • София
D-frag12, Muscent имат само дамския за жалост. Съветвам те да дебнеш в другата парфюмна тема "Изпитани сайтове за парфюми". Тя наистина е за оригинални парфюми, но има хора, които следят денонощно и публикуват невроятни оферти от изпитани сайтове, много често изпадат и тестери на цени без аналог. Flowers Hibiscus

А има и група за размяна на оригинални парфюми. Можеш да напишеш какво търсиш, ако искаш да е размяна, какво би предложил и току виж уцелиш бинго Simple Smile

# 582
А да не говорим и след този ковид какво е положението с обонянието ни 😄 Аз не съм го губила, но определено се измени, да не са таргетирали парфюмните маниаци създателите му?!

# 583
Някой пробвал ли е на Burberry-Body имитацията на Заг? Аз и оригинала не познавам, но понеже обичам "your skin but better" аромати му се чудя отдавна?

# 584
Някой пробвал ли е на Burberry-Body имитацията на Заг? Аз и оригинала не познавам, но понеже обичам "your skin but better" аромати му се чудя отдавна?
Burberry Body го имах преди години в оригинал. Хубав е,има рози, доста 😁. Имитация не съм ползвала

Общи условия

Активация на акаунт