Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 69 351
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • Сливен
Така го описват

Според мен не е тежък и сладникъв.
Нося го от 3 години.Купих си го за една Коледа беше около 50лв за 30мл.Сега направо на смешни цени.
Това е единственият парфюм,който съм купувала повече от веднъж.
Последните няколко месеца се запалих да пробвам и други и съм доста боса в тази тема.

# 556
Здравейте! Как почиствате стъклените шишенца, след като свърши даден парфюм и искате да заредите с друг? Пробвала съм с препарат за съдове и топла вода, със спирт... Все има остатъчна миризма.

# 557
  • Варна
Здравейте! Как почиствате стъклените шишенца, след като свърши даден парфюм и искате да заредите с друг? Пробвала съм с препарат за съдове и топла вода, със спирт... Все има остатъчна миризма.
Аз използвам само препарат за съдове и след това с топла вода. По флакона не ми остава аромат, единствено леко от пулверизатора се усеща. Но само докато напълня и впръскам новия парфюм. Десетки такива флакони имам и никога стар аромат не е повлиявал на нов.
Една НЕПРИЯТНА новина - Иво от Базар вероятно ще е дистрибутор на ЗАГ до края на този месец и преустановява дейност. Вчера си писахме.

# 558
Така го описват

Според мен не е тежък и сладникъв.
Нося го от 3 години.Купих си го за една Коледа беше около 50лв за 30мл.Сега направо на смешни цени.
Това е единственият парфюм,който съм купувала повече от веднъж.
Последните няколко месеца се запалих да пробвам и други и съм доста боса в тази тема.

Да, аз проверих съставките.
По-скоро исках да попитам на какво мирише, кое от тях доминира?
Дават го цветен и свеж, а нейните са все сладки.
Аз обичам такива цветни аромати и ме заинтригува и затова питам.
В момента е на 18 лв.

Ау това е ужсна новина, значи спешно трябва да св запася с някои неща.
Е, много жалко!
Защо ли се е отказал?
Сега ще трябва отдругаде или само от физически магазини.
Нищо, ще се разхождам по-често до София какво да се прави.

# 559
  • Сливен
за мен е цветен аромат,издържа ми от 9ч почти до края на деня.

# 560
  • Бургас
Около себе си никога не съм засичала Либре на някоя мадама, както и  Мон Герлен.Купих си Либре Ле Парфюм и за мен е много, много различен от ЕДП, който не понасям.Ле парфюм е друга класа, горещ ,страстен и съблазнителен.
Здравейте,
В изпълнение на кои имитации е Ле парфюм л Либре?
Аз имам Габриел на Гиза, много ми е любим, но бързо спирам да го усещам...
Пиша за оригинала.

# 561
  • Burgas, Bulgaria
Zara Golden decade е страхотна имитация на Либре и невероятно траен. Води се имитация на edp но на мен повече на Ле парфюм ми докарва, обаче аз не харесвам нито една версия на този парфюм, така че това е за моя нос, но ако го намерите пробвайте.

Zara Golden Decade е имитация на интенз версията  /Libre Intense Yves Saint Laurent/, сравнително траен, но със слаба проекция. Жалко, че не мога да преодолея лавандулата в него, звучи ми някак мъжествено. Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 20:10 от kolevaangela

# 562
Момичета,познати ли са ви парфюмите на Jfenzi?
Тъй като сте много запознати с имитациите искам да ви помоля за помощ.Издирвам едни парфюми,но по снимката на шишето нищо не излиза,а изхвърлих кутията.Братът на ММ като ходи до Сандански в един гараж видял и взел за проба 1 million и на Tom Ford Tabacco vanille.На нас и двата парфюма ни харесват и са трайни,та исках да потърся в интернет какви други има.
Скрит текст:

# 563
  • Варна
Момичета,познати ли са ви парфюмите на Jfenzi?
Тъй като сте много запознати с имитациите искам да ви помоля за помощ.Издирвам едни парфюми,но по снимката на шишето нищо не излиза,а изхвърлих кутията.Братът на ММ като ходи до Сандански в един гараж видял и взел за проба 1 million и на Tom Ford Tabacco vanille.На нас и двата парфюма ни харесват и са трайни,та исках да потърся в интернет какви други има.
Скрит текст:
Аз скоро се сдобих с един техен, имитация на D&G The One Grey. По принцип оригиналът го дават около и под средно представяне и по-прибран до тялото. Този е също така. Доста тествах в магазина, бяха много добре заредени и идеално подредени. Доста добри са за мен. От този сайт се ориентирам:
http://www.1perfumery.co.uk/fenzi-m-24.html

# 564
  • There I was on a July morning
..............
Е, много жалко!
Защо ли се е отказал?
Винаги можете да поръчвате от официалния сайт. Може би не всички налични парфюми са отразени, но поне по-старите ги има. https://zagzodiak.com/ или тук https://tabera.eu/

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 21:00 от Скубиду

# 565
  • Варна
..............
Е, много жалко!
Защо ли се е отказал?
Винаги можете да поръчвате от официалния сайт. Може би не всички налични парфюми са отразени, но поне по-старите ги има. https://zagzodiak.com/ или тук https://tabera.eu/
Абе така е, ама аз дори като що-годе пресен негов клиент, мога да кажа, че такова адекватно обслужване и внимание не съм виждал. А и цените му бяха супер.
Вчера си взех кашонче от него, някои за мен, някои за Милата, други за подаръци. Но след Великден и тестване на многото нови мострички, ще направя една "прощална" поръчка.

# 566
За съжаление официалният сайт на Заг не предлагат парфюм в пълнители. Аз също редовно си поръчвам от Вито и ми е удобно и евтино, когато трябва да обновя парфюм, който ми е свършил. Не ми е изгодно всеки път да плащам за стъклени флакон, който оскъпява цената.

# 567
Zagzodiakshop.com предлага пълнители, както и шишенца от 14 мл, но не предлагат всичко от каталога на фирмения магазин.
Аз ги харесвам като търговец, бързи са, пращат една миниатюрна пробичка с всяка поръчка (или поне до неотдавна когато последно поръчвах)

# 568
О, и аз ще пусна поръчка с пълнители към него значи. Цените си заслужават, обслужването също

# 569
Много е точен просто, бързо и удобни и аз си свикнах оттам.
Не ми се занимава със сайтове.
Ама като няма другаде къде.
Предпочитам да си правя разходки фо съседни градове и на място да си купувам, въпреки пък, че в магазините продавачите ме дразнят 😃
Е, няма угодия.
Интересно защо ли се е отказал.
Вече толкова години си пазаруваме от него.
Може да кма и други търговци, но знам ли ги какви са.

Общи условия

Активация на акаунт