Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 69 373
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Аз навсякъде усещам Кристал ноар, освен Бакара. Но Кристал Ноар няма умиране.

# 541
Наистина всеки има различен вкус, аз съм обсебена от Angel nova последно време, всички други на Муглер освен леките и летни  alien goddess & flora futurа не понасям. Womanity ми харесва, но на мен не се развива добре. Confounded Angel&Alien са ми абсолютен ужас. С ейнджъл нова толкова комплименти получавам и въпроси кой е, само Делина (оригинал но и на Martin lion) ми е носила толкова, както и на заг имитацията на lost cherry. Joy
Как е Martin lion XERJOFF CASAMORATI-LIRA, някой има ли отзиви?

# 542
Е,аз казах само че не можах да го изтърпя върху мен. На приятелка ми хареса много и отидох и направо взех. Ама..не е за мен. Иначе любимите ми аромати са Elixir des Merveilles, Shiseido Zen Sun,  Trussardi Skin,

Скин на Гиза ли имаш и можеш ли да го опишеш?

# 543
Аз пък нищо отникъде не усещам😃щото нито ходя по молове, нито пътувам в Метро, нито съм в офис.
Хората около мен са толкова боси на тема парфюми.
Онзи ден бях наедин детски РД.
Едната мацка носеше нещо уникално. Още ме е яд, че не я питах какво е.
Не мога даже да опиша аромата.
Просто като мина покрай мен се усети, много завладяващ, интересен, несладникав, невероятен парфюм, неприличащ на никой друг.
Как можах да не я питам още се чудя.
Не мога така да ги питам, срам ме е.
А да кажеш не ми е непозната.
Аз Лавито не мога да го трая.
Мадмоазела и него не го харесвам.
Много ми харесва обаче Rose Goldea. Чудя се дали да не си го купя.
Елегантен и много женствен аромат, точно каквито харесвам.
Искале ми се да можех да поръчам мостра, да го понося, защото често ми харесва нещо, а после се оказва, че не мога да го нося, или, че не ми допада чак толкова, че да дам пари за оригинал.
А излишни пари не ми се дават.
Още никой не го е направил.
Може би някъде из ФБ групите някой да има отливка.
Ще се разровя.

# 544
Аз се включвам с въпросче, изнамерих този сайт - https://www.perfume-parlour.co.uk/, имат имитации на супер много неща (Ле Лабо и Реплика загледах аз), и то в различни форми. Та някой проъчвал ли е от там? Виждам , че имат доставки за Европа.

# 545
Skin имам на Гиза,да.... Не мога да го опиша ...За мен това е "студен" парфюм....Нося го в топло време

# 546
  • София
Около себе си никога не съм засичала Либре на някоя мадама, както и  Мон Герлен.Купих си Либре Ле Парфюм и за мен е много, много различен от ЕДП, който не понасям.Ле парфюм е друга класа, горещ ,страстен и съблазнителен.Засичам ЛВЕБ скоро от едни мацки , които излизаха от мола, голям шлейф, голямо нещо, въпреки масовостта си си остава красив парфюм и бестселър, нищо, че моя отдавна го продадох.Но не ми се и носи, имам толкова нови открития.Много често се разминавам и с мацки напръскани с Елиън, Коко Мадмоазел, Клое/ класическото/, Обувката, Бакара.Никога не съм усещала никого и с Габриел, явно им идва скъп.Имитациите му са ужасни и на нищо не приличат.

Точно днес съм с Мон Герлен - Заг. Ами на мен ми е ужасно посредствен, никаква плътност. Нямам търпение да го изпръскам. Но поне е траен Wink

# 547
Около себе си никога не съм засичала Либре на някоя мадама, както и  Мон Герлен.Купих си Либре Ле Парфюм и за мен е много, много различен от ЕДП, който не понасям.Ле парфюм е друга класа, горещ ,страстен и съблазнителен.
Здравейте,
В изпълнение на кои имитации е Ле парфюм л Либре?
Аз имам Габриел на Гиза, много ми е любим, но бързо спирам да го усещам...

# 548
  • BG-DE
Zara Golden decade е страхотна имитация на Либре и невероятно траен. Води се имитация на edp но на мен повече на Ле парфюм ми докарва, обаче аз не харесвам нито една версия на този парфюм, така че това е за моя нос, но ако го намерите пробвайте.

# 549
  • Sofia
Здравейте, някой да е попадал на имитация на Irresistible?

# 550
Интересни са ми като аромати парфюмите на Martin Lion, но къде в София могат да се намерят? Попаднах на едно - две парфюмерийни магазинчета, които ги предлагат, но нямат пълния набор. Все нямаха това, което исках да видя по списъка.

# 551
  • София
Интересни са ми като аромати парфюмите на Martin Lion, но къде в София могат да се намерят? Попаднах на едно - две парфюмерийни магазинчета, които ги предлагат, но нямат пълния набор. Все нямаха това, което исках да видя по списъка.
В Дружба до светофара на Кауфланд / Ц Лазаров и И Бешков. Според Гугъл магазинчето се казва Тотал козметик.
Ходих миналата година по инфо от форума, беше добре заредено, но не харесах на живо нищо от това, което бях набелязал по описание.

# 552
  • There I was on a July morning
Миналото лято, случайно влязох в едно магазинче в центъра - "Свежест" на ул. „Екзарх Йосиф“ 79 в близост до ъгъла с ул. "Г.С. Раковски" https://www.google.bg/maps/@42.7007732,23.3297789,3a,75y,158.59h … e0!7i16384!8i8192 за съвсем друго нещо и видях, че беше богато заредено с  парфюми на Мartin Lion. Пробвах само 2 аромата - Lost cherry, TF и Delina, PDM и двата бяха сполучливи според мен.

Имитации на Libre le parfium, YSL не съм срещала, а и мисля, че фирмите за имитационна парфюмерия не правят имитации на фланкъри, а само на 1 версия от даден парфюм. Иначе оригиналният Libre le parfium, YSL  за мен е най-хубавият от серията. Heartpulse

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 22:47 от Скубиду

# 553
  • Сливен
Ако има някой от Сливен да знаете,че са заредили парфюмите на Мартин Лион в Евроленд.
Кой аромат бихте ми препоръчали от тях?
Харесвам  My way,Gabriela Sabatini,Libre, Agua di Gioia и на Cristina Agilera Xpereince.

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 23:07 от oesi

# 554
Ако има някой от Сливен да знаете,че са заредили парфюмите на Мартин Лион в Евроленд.
Кой аромат бихте ми препоръчали от тях?
Харесвам  My way,Gabriela Sabatini,Libre, Agua di Gioia и на Gristina Agilera Xpereince.

Интересен ми стана този на Кристина Агилера? Цветен ли е?
Можеш ли малко да го опишеш?
Свеж ли е? Или тежък, сладникъв?
Нейните са все такива сладки и тежки аромати.

Общи условия

Активация на акаунт