Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 71 398
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Привет,момичетаа!
Отдавна не съм купувала имитационна парфюмерия,защото последните няколко пъти така се зярибявах,че стигах до разход до 150-200лв за парфюми,които не ми харесват ..вместо просто да си купя оригинал 😀😆
Като дойде това време на годината..хем топло,хем студено ми се носят два определени парфюма,а именно Crystal Noir на Versace и Issey Miyake- l'eau d'issey pure. За първият обаче не ми се дават толкова пари,при положение,че е парфюм на 20 години..някак си очаквах с времето цената му да стане по- разумна.. ,а пък втория не го откривам никъде,само оригинала от 1992 г. L'eau d'issey.
Търся препоръка за добра имитация, в таблицата видях парфен и мартинез за  crystal noir ,все още ли е така?
 l'eau d'issey pure освен ,че не  го отркивам в оригинал,знам че няма и имитация ..или поне след товлкова ровенкя попадах само на  l'eau d'issey. пробвах на Martin Lion,но там се усещат доста цветя и без тази озонова-морска,дори леко киселееща нотка.НЯкой с опит да ми препоръча нещо?
И отделно от това има ли вече добра имитация на кирке,която да не мирише на сладък компот от малини 😀?

# 91
..И отделно от това има ли вече добра имитация на кирке,която да не мирише на сладък компот от малини 😀?
Лично аз не намерих и си взех оригинала. Папаята (аз така усещам в него Passionfruit),която е в оригинала никъде не я намирам,а аз това му харесвам.

# 92
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добре че тук ми казаха къде в Бургас има парфюми на Лъки. Та отидох миналата седмица срещу ВИК в Славейков, взех си три броя. Обувката и Олимпията са ясни, третия беше Отровата, направо се влюбих в тоя аромат толкова близо до оригинала е и както обувката и олимпията, трайността е брутална. За 5.70 не очаквах и отровата да им е толкова близка до оригинала. Страхотна находка са за мен те.

# 93
Къде в Бургас продават Сан Сиро момичета?

# 94
Аз имам 6 или 7 Лъки, закупени по интернет, на жена под 5 лв., ако си спомням добре, като всичките са мъжки. За тази цена няма какво да се желае повече. Имитацията на ТФ ТБ е с трайност над 12 часа, като са наблегнали основно на тютюна. Оставил съм ги на сина, да се пръска с тях, като след употреба стаята му мирише с часове.

# 95
  • Истанбул
На мен оригиналното, първото Libre ми напомня на Charlie на Ревлон червеното и затова му обърнах гръб,при все хвалбите и наяве и в интернет.

# 96
Ползвали ли сте Roxanne и по специално W7 Hot couture? Аналог на едп или едт е? Не познавам оригинала.. има ли прилика и добра трайност?

# 97
Дами, This is her от Парфен или Зара според вас?

# 98
  • Deutschland
Ползвали ли сте Roxanne и по специално W7 Hot couture? Аналог на едп или едт е? Не познавам оригинала.. има ли прилика и добра трайност?

Едно време имах май всички на Роксан (срам), почти нямах греда откъм трайност. Ябълката на DKNY и Адикта бяха потресаващо трайни и близки до оригиналите.
Пробвайте първо малките разфасовки, за да прецените.

# 99
Да Роксан наистина са добри,не помня обаче какво съм взимала точно ,но в момента имам едно тяхно бърбари и е трайно. Обаче не са ли сменили облика на флаконите!?

# 100
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз имам на Роксан w4 води се Гучи Ръж, имах преди време и оригинала, едно към едно са. Съвсем случайно преди доста години попаднах на него и от тогава винаги си имам от него. Същите са им опаковките, но цените им скочиха доста.

# 101
  • Deutschland
Малките бутилки бяха 4 и нещо, сега колко са?

# 102
  • Пловдив
Щях да пиша за на Заг нещата, които поръчах, благодарение на желанието на най-малкият ми син да ми направи подарък. Поръчах 11, мисля, някои са греда, много малко не са. Та на въпроса.
354 Noir pour femme Tom Ford - сладък, приятен като аромат, за мен нищо запомнящо се.
535 Intense cafe Montale- твърдо не, за мен е мухозол.
537 Santal Royal Guirlen - твърде ретро за мен, много остри подправки.
539 Molecuele 01- странен аромат, усещам виолетки, не бих го носила. Много нетраен. Поне на моята кожа.
559 Red Tobaco- най-зле откъм усещане. Тютюн, тютюн, пепелник, пушач.
566 Daisy - в първият момент е свеж, много приятен, после избива някаква кисела нотка, която за мен е супер неприятна.
574 Vanilla Diorama - рядко харесвам ванилия. Тази е супер за мен. Много стилна, малко студена, не сладкишова ванилия. Определено ще пробвам повече. Може би 30 мл. Това ми е макс за парфюм. Има хиляди аромати, няма да повтарям. Не е за мен.
575 Mure et musk - даже не си спомням как мирише това нещо. Много скука.
576 Gorgeous gardenia - в първия момент ми хареса много, цветя, не натрапчиви, обаче после се утаи в някакъв семпъл компот.
579 African leather - този май ми хареса, ще трябва да тествам по-обстойно. Може би здравецът ме привлича, малко ми мъжкарее, но аз не обичам върху себе си мъжки аромати. Бих пробвала едни 15 мл.
580 Irish Leather - този мислех, че ще ми хареса, но нещо в него ми мъжкарее доста.
Иначе поръчах от Гиза UNS14 Лав Шот Ексклузив и FRESH LINEN ,    СВЕЖ ПАМУК и КРАСТАВИЧКА. Поръчах масла, първият разредих с 20 мл спирт, а другите два омеших в едно шише и разредих. Ако искате супер свеж аромат, това е доста добра комбинация.
Та да обобщя, от всички поръчани от Заг-Зодиак, ще фъшкам Ванила Диорама и Африкан ледър и то по 15 мл. Супер възхитена бях от Le belle, опуках 30, после още 30, взех 50 и така миомръзна, че едва го изфъшках.
Туй-то. Ще ми се да мога да описвам по-добре аромати, ама не става.

# 103
  • У Диспансера ...♥♥♥
Малките бутилки бяха 4 и нещо, сега колко са?
Ами аз малки не съм виждала само по 50ml и в дрогерията където ги взимам последно беше 19.50.

# 104
Момичета,аз горе се зачудих дали може да са сменили облика на Роксан , защото преди време ми се стори ,че една продавачка в парфюмерия каза ,че са до изчерпване . Сега виждам че най вероятно са спряни вижте тук
https://m.bazar.bg/obiava-27892857/damski-parfyumi-roxanne-edt-s … i-ot-proizvodstvo

Общи условия

Активация на акаунт