Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 71 421
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, искам да пробвам и черешката и прасковата на ТФ.
Чудя се от коя версия да си взема Гиза или Muscent, а може и на друга фирма, ако е хубаво копие.

# 106

Какво имитира?

# 107
Чудя се от коя версия да си взема Гиза или Muscent, а може и на друга фирма, ако е хубаво копие.
Прасковата на Гиза е хубава ,аз я взех , отначало е с аромат на сочна праскова , току що откъсната ,узряла , после това избледнява и остава ароматът на как да кажа ,лукс ,пищност ,изтънченост .

# 108
Прасковата на Гиза е хубава ,аз я взех , отначало е с аромат на сочна праскова , току що откъсната ,узряла , после това избледнява и остава ароматът на как да кажа ,лукс ,пищност ,изтънченост .

Ще си я взема от Гиза, много благодаря 🤗

# 109
  • Sofia
Good Girl CH  - Stylish Girlidl
Вчера ходих до Заг за Крушата и фрезията на Джо Малин, но явно нещо съм се объркала и го нямаха. Използвах случая да тествам няколко парфюма.
Moonlight in Heaven - сравних с моя на Дивайн. Не намерих разлика. За ме този парфюм е коктейл от мляко, кокос и манго. Свеж и леко сладък. Много приятен, изкарва 5-6 часа. По-скоро дамски.
Aventus for Her - тоя на Заг започва ужасяващо, после се кротва, но има нещо в него, което ми дразни носа. Този на Дивайн е много свеж, ябълка и цитруси, които после избледняват и идват мускус и сандалово дърво. Мускуса нито ми накъртва, нито ме дразни. Много приятен свеж и женствен парфюм със специфични нотки. Далеч е от банален, но не е и нещо УАУ. С удоволствие ще си го нося през пролетта и лятото.
Sicily Mancera - микс от цитрусови аромати и малко плодове. Много свеж, но очаквах сякаш нещо по-различно което е типично за Мансера. Мне. Този е основно цитрусова свежест , малко плодове . Не е сладък. Няма и кой знае какво развитие. Приятен и толкова.
Tam Dao - Diptyque. Този го взех само защото ми се мотааеше много намален в мейла. Този парфюм ми носи едно спокойствие и усещане за релакс. Дървесни нотки, подправки, малко тамян, Амбър. Лесен за носене навсякъде, защото всичко е много примерено и няма нотка, която да се натрапва нахално и да дразни. Става и за дамски и за мъжки.
Kyoto - Diptyque. Когато си пръснах на ръката от мострата и едва не умрях. Червено цвекло, пръст и крем за бръснене, от онези евтините. Дадох му още един шанс на другия ден, и резултата ме изненада повече от приятно. Мек, дървесен аромат със землисти нотки, които идват от цвеклото, но на този фон се носят и топли нотки на цветя, подправки, сандалово дърво. Аз зелени и дървесни аромати не харесвам по принцип, но тук са толкова приятно омекотени. Харесвам го, много. Различен..Подходящ за всеки повод, унисекс, без да има превес мъжкото или женското в него. Въобще доста съм впечатлена от парфюмите на Diptyque. Странни, на пръв поглед противоречиви съчетания на аромати с впечатляващ резултат. Много различни от това, което по принцип харесвам. Набелязала съм още един да добавя към колекцията.
Oud minerale - летен, свеж, морски, подправките и дървесните нотки са дотолкова, че да го направят забележим и интересен, без да дразнят. Беше за мъжа ми, после малкия ми син също го хареса и си го отмъкна, но мисля, че и аз ще го нося от време на време, че нали съм останала без парфюми.
Останалите са Envy me -Gucci i Fan - Fendy.  Те са си каквито са си. Нещо ме беше подгонила носталгията.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 16:20 от Monadirs

# 110
  • София
Някой с мнение за 372 Mon Paris на Заг? Имам тестер на Парфен, който не е лош, но ми се ще да чуя и как се държи този на Заг?

# 111
Аз имам Mon Paris на Заг, много го харесвам. Не познавам обаче оригинала и не мога да кажа до колко е близък  но за мен този на Заг е страшно нежен, красив, при мен трайността е 5-6ч на кожата.

# 112
  • София
От мен от днес Eyfel:
W141  Narciso white
W108 Alien
W267 Armand Bassi - In red
Да рапортувам, че всички са от физически магазин в София - съвсем случайно се натъкнах, не знаех, че има. Жената е супер мила и приятна, успях да си завра носа във всичко налично❤️

# 113
Как е Нарцисото на Айфел?

# 114
  • София
От мен от днес Eyfel:
W141  Narciso white
W108 Alien
W267 Armand Bassi - In red
Да рапортувам, че всички са от физически магазин в София - съвсем случайно се натъкнах, не знаех, че има. Жената е супер мила и приятна, успях да си завра носа във всичко налично❤️

Къде се намира този магазин? Само един ли е?

# 115
на раковска има айфел, горе-долу срещу лидл, който е близо до фег

# 116
Вчера ходих до Заг ....
....Sicily Mancera....Tam Dao - Diptyque.....Kyoto - Diptyque.....Oud minerale....Envy me -Gucci...Fan - Fendy....
Това всичкото в магазин на Заг Зодиак ли е ?!

# 117
  • София
на раковска има айфел, горе-долу срещу лидл, който е близо до фег
Le parfum с айфеловата кула върху опаковката ли е въпросната марка?

# 118
цилиндрични бутилки, само веднъж съм влизала и не помня повече
не се интересувам от конкретната марка и не съм запомнила повече

# 119
Здравейте, искам да попитам дали Refan Vanilla & Rose е имитация на нещо марково и, ако да, на какво ? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт