Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 71 782
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Скрит текст:
Това ли е копие на NR Pure musk?

Да

# 316
# 317
защото нотино ценообразуват както на тях им харесва

# 318
Здравейте, искам да попитам за Нилските градини на Парфен дали са добри.

# 319
Въпреки че съм разочарована от трайността на Jenny Glow Wood and Sage и аз съм си набелязала Фрезията и Крушата, но чакам по-нормални цени. Мисля, че за пролетта и лятото ще е супер. Много ми харесва и дизайна на шишенцата им.
Преди време имах и на Мартинез и на Джени, не намерих разлика в трайността.Повечето на Джени са доста трайни на дреха. А Фрезията ми е от най-любимите и:)

Може ли линк към тази Фрезия и откъде мога да си го поръчам?
Обожавам фрезии, но досега не съм попадала на аромат с такива.

# 320

Моля за сполучлива имитация на този. Hug

# 321
  • BG-DE
На Парфен беше много добра но скоро не съм я ползвала и не знам дали не са я развалили.

# 322
Скрит текст:
Моля за сполучлива имитация на този. Hug
Рефан преди време го бяха направили доста добре. Имам и оригинала и копието, почти нямаше разлика. Надявам се да не е променен.

# 323
На Парфен скоро си поръчах 5-6 мостри за проба /Алиен е направен много добре/, но трайността им е покъртителна, на всичките които пробвах. Радвам се, че не рискувах с големи мл.

# 324
  • София
Ая, т.е. - много са трайни или изобщо нямат добра трайност?

# 325
Здравейте, добра имитация на този: https://douglas.bg/dior-addict-eau-de-parfum-conf-31522
???

# 326
  • София
На Парфен скоро си поръчах 5-6 мостри за проба /Алиен е направен много добре/, но трайността им е покъртителна, на всичките които пробвах. Радвам се, че не рискувах с големи мл.

Имам доста техни тестери и пет парфюма и съм доволна от трайността. Издържат по 6 часа, даже някои и повече.

# 327
Ая, т.е. - много са трайни или изобщо нямат добра трайност?
Никаква трайност. Може би защото бяха мостри по 1-2мл и ги наливат от друго място, усещат се половин час, после още половин като си навра носа, и край. Пръсках и на кожа, и на дреха, все същото.

# 328
..Може ли линк към тази Фрезия и откъде мога да си го поръчам?
Обожавам фрезии, но досега не съм попадала на аромат с такива.
https://www.notino.bg/jenny-glow/freesia-pear-parfjumna-voda-uniseks/ Flowers Hibiscus

# 329
Някой, поръчвал от Дивайн би ли ми казал мострите отделно ли ги слагат или са в опаковката на парфюма? Днес си получих поръчката, но няма отделно мостри за тест както пишеше и се чудя да отворя ли някой парфюм да проверя вътре, което ме съмнява де...

Общи условия

Активация на акаунт