Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 71 802
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Гучи Примиер предложете добра имитация . Пробвах на Pruove и ми хареса ,но не ми е много достъпна ,в смисъл не ми се поръчва .

# 331
  • BG-DE
При Дивайн мострите са в отделно пликче.

# 332
  • Sofia
Някой, поръчвал от Дивайн би ли ми казал мострите отделно ли ги слагат или са в опаковката на парфюма? Днес си получих поръчката, но няма отделно мостри за тест както пишеше и се чудя да отворя ли някой парфюм да проверя вътре, което ме съмнява де...
В малка картонена кутийка са мострите, отделно от парфюма.
Ако имаш съмнения, че може да не ти харесат парфюмите, пиши на спорта.
Аз досега винаги съм си получавала мостричките.
Кои парфюми поръча?

# 333
В съвсем отделна опаковка ли са, да не са останали в куриера? Поръчах Rolling in love Killian, Cristal Narciso, Honeysuckle and Davana Jo Malone

# 334
  • Sofia
Не в малка кутийка, която е в черното кашонче с парфюмите.
Нямам ги тези, мислех да ти пратя мострички ако ги имам.
Пиши на съпорта им, да ти кажат какво правиш ако решиш да се връщаш.

# 335
Винаги са отделно. Аз вчера получих 4 парфюма, като мострите бяха опаковани в отделна кутия.

# 336
Писах им, отговориха ми веднага, че ще проверят и искаха снимка на пратката. Аз обаче понеже "живея на ръба" и естествено отворих и трите пък каквото ще да стане, може да съм единствената публикувала в размените неща от Дивайн 😄

# 337
  • Sofia
В съвсем отделна опаковка ли са, да не са останали в куриера? Поръчах Rolling in love Killian, Cristal Narciso, Honeysuckle and Davana Jo Malone
Може ли да споделиш за Kilian i Jo Malone? В уиш листа са ми, но за есента, че вече много прекалих. Тия дни ще пиша с какво 🤣

# 338
Приятели, купих си този дезодорант на Gosh и съм сигурна, че е имитация на много известен парфюм, но не знам кой точно. Изпъкваща нотка е бял пипер. Ако някой е запознат, моля да сподели на кой парфюм е имитация, много ми е познат ароматът:

# 339
Най-добрата имитация на NR Pure musk, според мен е на Martin Lion!

# 340
Приятели, купих си този дезодорант на Gosh и съм сигурна, че е имитация на много известен парфюм, но не знам кой точно. Изпъкваща нотка е бял пипер. Ако някой е запознат, моля да сподели на кой парфюм е имитация, много ми е познат ароматът:

Тези дезодоранти Gosh нямат аналог или имитация. Много са добри ,силни и трайни ползвала съм ги всички ,като този и със зеления отпечатък са ми любими . Винаги като съм била напръскана с тях са ме питали с какъв парфюм съм. Уникални са  и са парфюм дезодоранти

# 341
Killian е за зимата според мен, очаквах да е доста сладък, но ме изненада - не е. Усеща се суров, горчив бадем. Не съм сигурна още дали ще го нося. Jo Malone е много приятен тревист, билков, но не прекалено, нежен, за пролетта ще е страхотен, не съм подушвала подобен аромат. И от трайността им съм доволна, прилична е.

# 342
Търся трайна реплика на Narciso Rodriguez Musc noir for her Simple Smile

# 343
Ако намерите някакъв аналог на Musc noir и аз го искам пишете ми 😄 иначе на Мусцент има Musc noir rose, но не знам как е, обмислям да търся варианти да го поръчам или някой да ми вземе.

# 344
Гучи Ръш на Рефан е едно към едно с оригинала.

В тази фрезия и круша на Малоне крушата много ли се усеща?
Не мога да понасям круша в парфюм.
И затова не ми се рискува да поръчам на сляпо.

Общи условия

Активация на акаунт