Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 71 807
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Добра имитация на lemon dulci? Искам нещо с много лимони 😀

# 451
Гиза имат ли нови аромати който ви допадат???

# 452
Добра имитация на lemon dulci? Искам нещо с много лимони 😀
Happy Chopard Lemon Dulci Chopard?
Потърси тестер, за 17лв си взех бутилка 100мл от парфимо преди време.

# 453
# 454
Сдобих се с Ванила Диорама от заг след странна комуникация с дамата, която продава на Княз Борис. Тествам нещо ново, май Прада парадокс беше и казвам:" Не познавам оригинала, но искам да видя Вашия как е". Отговор - "Ами то оригиналите колко са оригинали не се знае. Ето аз съм сега с един Бушерон оригинал, ама не го усещам, но като се пръсна с някой от нашите/ тоест на заг/ го усещам цял ден." Кимнах разбиращо, понеже от малка съм си добре възпитана Grinning и си знам, че в такива ситуации е по-добре да си премълчиш и да се усмихнеш вътрешно, но остана въпросът, защо ако техните са толкова добри, дамата ползва оригинал. Нищо лошо за заг иначе, имам доста техни доста сполучливи реплики на парфюми, които не държа да имам в оригинал и за които не бих дала маса пари/Диорама в оригинал изобщо не ме блазни например, стигат ми 30 мл от техния/. Но ми е странен начина, по който се опитват да убеждават клиентите си. Доста аматьорски. Ами че то ако не бяха оригиналите, дали щяха да продадат нещо? Всичко е направено на базата на нещо вече съществуващо и измислено от някой друг, само дето е по-бюджетно. Такива ми ти размисли в събота вечер, парфюмни другарчета.Laughing Всеки да си прави изводите.

# 455
Здравейте. Четох в стари теми, че се хвали Пантерата на Парфен. Коя от Пантерите имитират обаче? И още един въпрос. Преди години майка ми си пълнеше от Рефан 212 vip rose на Ерера. Според нас беше много добра имитация. Някой има ли идея дали още е така? Чувам, че Рефан са занижили качеството. Иска ми се да си го купя.

# 456
  • обл. Шумен
Venel82, аз си бях взела от Парфен имитация на Пантерата на Картие. Не познавам добре оригинала, от него съм ползвала мостричка и ми хареса. Този аромат на Парфен е силен, доста по-сладък и "нахален", нещо в него не ми допадна и го изхвърлих.

# 457
Здравейте! Някой познава ли старата версия на дамския Paco Rabanne Black XS edt и новата Black XS edp? Може ли да направите сравнение как се различават и съответно дали версията на Д&П имитира добре някоя версия? Ако има друга сполучлива имитация, също ще се радвам да разбера.

# 458
  • София
един Бушерон оригинал, ама не го усещам, но като се пръсна с някой от нашите/ тоест на заг/ го усещам цял ден."
Ако става дума за Quatre,  потвърждавам,  че и при мен техният е по-траен от оригинала.

# 459
  • София
Здравейте. Четох в стари теми, че се хвали Пантерата на Парфен. Коя от Пантерите имитират обаче? И още един въпрос. Преди години майка ми си пълнеше от Рефан 212 vip rose на Ерера. Според нас беше много добра имитация. Някой има ли идея дали още е така? Чувам, че Рефан са занижили качеството. Иска ми се да си го купя.
Есента си го взех. Не познавам оригинала, но този на Рефан е прекрасен. Аз по принцип не харесвам рози, но тук тя е много деликатна и си го носих ...може би цяла седмица, а това рядко ми се случва. Бих казала, че е искрящ, зареждащ, слънчев даже. Пробвайте в някой магазин, ако можете.

# 460
  • Deutschland
Mod vanilla на Ариана Гранде бил по-добрата версия на Cloud. Любопитна съм дали ще му направят имитация.

# 461
Есента си го взех. Не познавам оригинала, но този на Рефан е прекрасен. Аз по принцип не харесвам рози, но тук тя е много деликатна и си го носих ...може би цяла седмица, а това рядко ми се случва. Бих казала, че е искрящ, зареждащ, слънчев даже. Пробвайте в някой магазин, ако можете.
Аз не обичам рози в парфюм. В този по-характерна е миризмата на водка. И да, помня го като свеж, но не гадно свеж (аз не харесвам такива).

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 18:22 от Venel82

# 462
  • София
Аз не обичам този в парфюм. В този по-характерна е миризмата на водка. И да, помня го като свеж, но не гадно свеж (аз не харесвам такива).
Нищо напомнящо водка не намирам в този. Искрящ, точно като розово шампанско, както го дават във Фрагрантика. Мисля, че в някой друг имаше нотка на водка.

# 463
Може и да е шампанско, моя грешка. Помня просто, че беше някакъв алкохол. Simple Smile

# 464
един Бушерон оригинал, ама не го усещам, но като се пръсна с някой от нашите/ тоест на заг/ го усещам цял ден."
Ако става дума за Quatre,  потвърждавам,  че и при мен техният е по-траен от оригинала.
Не уточни кой Бушерон, а и аз не попитах. Не вярвам на мнения на търговци, а на носа си. Quatre е много траен при мен в оригинал, на Заг не го познавам.

Общи условия

Активация на акаунт