Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мога да очаквам от парфюма Black Afgano на Parfum Satori?
Какви са впечатленията от парфюмите на DIVAINE?
Какви са впечатленията от парфюмите на Parfum и Refan?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мога да очаквам от парфюма Black Afgano на Parfum Satori?
Black Afgano е парфюм, който може да бъде възприет различно от различни хора. Той е известен със своя интензивен аромат, който може да бъде много силен и дълготраен. Някои хора го намират за мистериозен, докато други смятат, че е твърде натрапчив. Важно е да се има предвид, че реакцията към аромата може да варира в зависимост от индивидуалните предпочитания и химията на кожата.
-
Какви са впечатленията от парфюмите на DIVAINE?
Впечатленията от парфюмите на DIVAINE варират. Някои хора смятат, че те са унисекс и харесват опаковката, включително мострите на ароматите. Въпреки това, има и мнения, че трайността им не е толкова дълга, колкото се очакваше, а проекцията им е слаба. Това може да бъде важен фактор за тези, които предпочитат по-интензивни аромати.
-
Какви са впечатленията от парфюмите на Parfum и Refan?
Парфюмите на Parfum и Refan са популярни опции за тези, които търсят достъпни алтернативи на скъпите оригинални парфюми. Много потребители оценяват качеството и трайността на ароматите, като ги намират за добри имитации. Въпреки това някои хора смятат, че трайността и проекцията може да не отговарят напълно на техните очаквания.
-
Какви са впечатленията от парфюмите на ZAG Zodiac на Ivo от Bazaar.bg?
-
Какви са впечатленията от парфюма Fresia & Pear на Jenny Glover?
и си знам, че в такива ситуации е по-добре да си премълчиш и да се усмихнеш вътрешно, но остана въпросът, защо ако техните са толкова добри, дамата ползва оригинал. Нищо лошо за заг иначе, имам доста техни доста сполучливи реплики на парфюми, които не държа да имам в оригинал и за които не бих дала маса пари/Диорама в оригинал изобщо не ме блазни например, стигат ми 30 мл от техния/. Но ми е странен начина, по който се опитват да убеждават клиентите си. Доста аматьорски. Ами че то ако не бяха оригиналите, дали щяха да продадат нещо? Всичко е направено на базата на нещо вече съществуващо и измислено от някой друг, само дето е по-бюджетно. Такива ми ти размисли в събота вечер, парфюмни другарчета.
Всеки да си прави изводите.