ЯНУАРИ идва знам - на рожденния си ден, вкусна торта аз, ще ям!

• 14 007
  • 260
  •   1
Отговори
# 30
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте, дружки мои!

ЧЕСТИТ МИНИ -ДЕН НА   М А Р И Я Н ! ДА  НОСИ МНОГО РАДОСТ НА МАМА  И ТАТЕ!

sea woman, дано бързо се оправи малкия ти мъж! Praynig

Лисана, явно си много щастлива  и доволна от подаръка- със здраве да си го ползваш!  bouquet

Gerylyn, не не мисля , че се пъчиш с кърменето!Много добре разбрах постинга и в никакъв случай не съм впечатлена от имуществото -мисля , че това исках да кажа и аз!Чувствам  се щастлива от любовта , която виждам в очите на мъжа и децата,това е смисъла на живота ми и много си права , че другото е преходно-печели се, губи се, ппечели....
Не се дразня ако се пише за кърменето ,не се дразня ако някой се оплаче и иска съвет(понякога от страни нещата не изглеждат толкова лоши , колкото ако са на твоя гръб, а и като споделиш ти олеква), не се дразня ако някой се похвали с нещо , което е получил, купил и което го прави щастлив-напротив радвам се , мисля , че за това са приятелите -да споделяме с тях и проблеми и радости!
Ако някой не иска да ме чете -това си е негово право , аз не се чувствам нещастна от това!

Паричката(аз само това сложих в питката-късметите ги слагам в новогодишната баница) у дома се падна на Зорито, че няма да ги печели то е ясно , но сигурно означава , че тя ще ги харчи. Joy
Да се оплача - smile3518 моето момченце е с цифундри -нослето е вече и разранено, а от тази сутрин и кашлица , направо отхрачва , поне Т спадна и  Praynig да не я вдига!

Весел ден ви пожелавам!

# 31
Лалева, аз също пих хапчета за спиране на кърмата. Имах само по 100 мл дневно, но не искаше да намалее повече и ми ставаха гърдите на бучки. Първоначално пих едно лекарство от което не знаех къде се намирам, падаше ми кръвното и ходех като насън. После звъннах на гинеколожката и я питах с какво да ги сменя. Даде ми достинекс - 2 хапчета. Първия ден пиеш половин сутрин и половин вечер, след 3 дни пак половин сутрин и половин вечер и край на кърмата Peace Консултирай се с гинеколога си, но аз лично онези хапчута не можах да ги издържа. Ужасно зле се чувствах.

Честит имен ден на днешните именници  bouquet

Вивка, да се оправя бързо твоя младеж Hug Аз съм много доволна от хомеопатичното за сополи. Оправя ги за един ден без грешка Peace Обаче с лекарството за спокоен сън нещо нямахме късмет Rolling Eyes

Жени, с интерес разгледах снимките, благодаря ти, че ги сподели с нас Hug

Бодливка, аз като заживяхме заедно с любимия можех да правя само омлет, яйца по панагюрски  и зеленчукова супа Laughing Сега вече всичко почти става добре, но готварската книга още ми е настолна Laughing

# 32
  • София
Честита Коледа! Да си пожелаем пълни чаши, пълни джобове и пълни сърца!  Hug[/b]
Честито и на всички именници!
Не знаех, че е празник на бащите - много хубаво Simple Smile
jeni23, хубаво е да има и такива културни занимания в празничната програма. Ние за последен път  Sad ходихме преди около 5 месеца в НИМ (беше Панагюрското съкровище).
mishlentze, браво на теб! ... И аз вчера подомакинствах, канихме роднините у нас на обяд - за да ни е по-удобно за Вики. ... Аз честно да си кажа не обичам много да се събирам със свекърва ми (че ми се хваща за най-малкото и ме гледа под лупа  Shocked) и гледам тези сбирки да са колкото се може по-нарядко. ... Но поне снощи отидохме за малко на един купон та разнообразихме ... след купона всички отидоха на клуб (както обикновено), а ние си се прибрахме да къпем и приспиваме детето ... няма как - майчинство Simple Smile
Laleva80, и аз гледам да намалявам кърменията вече, че ми се иска постепееенно да се отбиваме ... успех на теб!  Peace
Хубава вечер на всички!

# 33
Цитат
достинекс - 2 хапчета. Първия ден пиеш половин сутрин и половин вечер, след 3 дни пак половин сутрин и половин вечер и край на кърмата Peace
Благодаря,мишле ще го имам в предвит.
    newsm59    честит мини -ден на мария newsm59
            ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ТАТКОВЦИ :motor:

# 34
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Привет момичета!

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! ОТ ВСЕ СЪРЦЕ, ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ, МНОГО ЗДРАВЕ - защото е най-важно, ЩАСТИЕ - защото без него не може, КЪСМЕТ - защото винаги е необходим и НЕПРЕСТАННА ВЯРА В ДОБРОТО И ЛЮБОВТА - защото те наистина съществуват и правят СВЕТЪТ КРАСИВ И ПЪЛЕН!

КЛЕО - Мила, макар и на патерици ти желая от цялото си сърце, да си ни жива и здрава! Много щастлива, безкрайно обичана и желана, и все така борбена, и постигаща целите си! Ти и Мишленце, сте нашта гордост!

Мишленце - оправих го! Хиляди пъти се извинявам, че и аз не съм обърнала внимание, на този голям пропуск!

Вили, Дес - да са ви живи и здрави, и вашите именяци!

sea woman - щом Александър ще пътува, то значе и вие ... че къде без вас! Е, сигурно на моле няма да ходите, но пък някъде другаде да се поразведрите, мисля няма да откажете! Може да му дадете да избере дистинацията, че нали все пак късметчето си е негово!
Айде, бързо да се оправя малкия ти чаровник и дано да е било само моментно неразположение!

Ира - май наистина се оформя отборче от работещи дребосъчета!

Дес - браво на послушната кукла!

VIVKA - е, то е ясно, че каката ще ги харче, но пък от тук се подразбира и че ще има кой да и дава, така че погледнато от този ъгъл - паднала се на всички!
А, Калоянчо бързо да се оправя миличкия!

jeni23 - дена на бащата ли? Хъмммм! Интересно, но аз не съм чувала! Снимките са много интересни, и съм сигурна, че си заслужава да се види на живо тази изложба!

При нас, като при всички, двата дни минаха по гости - обиколихме бабите и чак днес късния следобяд се прибрахме благополучно. На Алекс цялата обиколка, многото хора и данданията, хич не му се отразиха добре - беше като залепен за мен и ужасно мрънкащ, за капак почти всички играчки му изглеждаха супер страшни и не им обърна особено внимание - мамин глезльо, все в мен си стоеше и се гушкаше. Толкова се напраши от разните му там пеещи и светкащи играчки, че днес като му търкулихме питата, взе че се уплаши и от нея, и реши, че няма да ходи, а ще се гушка. Зорлем се престраши и накрая взе, че отиде до стола, където му бяхме наредили разни интересни работи. След дълго чудене и оглеждане, първо пипна мишката, след което си взе химикалката и парите, и се опита ако може и един патрон да вземе, та в крайна сметка заключихме, че всъщност компютъра ще е неизменна част от ежедневието му, но към писането и парите ще е устремен, а в свободното време, ще ходи на лов /татито беше много щастлив/!

Айде, стига толкоз от мен!
Спокойна нощ на всички!

# 35
lika, а пък Борето нещо много плаче за баща му. Мъжа ми е в отпуска и Борил не го пуска да излезне от стаята. Ако го направи - ужасяващ рев. Като идем на гости пък само се гушка в мен . И той не обича многото хора на едно място и шумните играчки. Иначе се радва на чужди хора - само да са в единични бройки. Grinning  Ми какво пък. Децата ни са по-чувствителни и в това няма лошо. yes

А аз пък си мислех, че каквото вземе първо - това ще е. Останалото хобита. Wink

# 36
                          ЧЕСТИТО МЕСЕЧЕ НА ЕММА И ГОГО!МАМА И ТАТИ ДА ГИ СЛУШКАТ. Tada  Party Time Tada
      Пиша в    3:00Ч. защото , Дани  не ще да заспи  . Нашия татко е на банкет.А аз ,се ровя в нета.

# 37
АЙДЕ И АЗ ДА ПОЧЕРПЯ

за имения ден

Последна редакция: ср, 27 дек 2006, 08:41 от DIVA_ORHIDEQ

# 38
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
DIVA_ORHIDEQ - да ти е живо и здраво името, и ти покрай него! Много да ти е весел денят и да си изкарате един весел и усмихнат ден!

7of9
- вярно е, че май просто са по-чуствителни децата, ама да са ни живи и здравички! Няма лошо да показва, че и тати е важен за него! Алекс също напоследък много търси баща си, дори сутрин, като стане, ако той си е в къщи, мен ме забравя и директно към него се насочва и е погълнат изцяло! Аз лично много се радвам на това, че показва чувства и към него, а и татито така се чувства много по съпричастен!

Усмихнат ден на всички!

# 39
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,DIVA_ORHIDEQ!

Орхидея за теб!

# 40
Здравейте, милички!

Орхидейка, Честит имен ден!Пожелавам ти много здраве и любов!!!

Лика, браво на Алекс!Добре се е ориентирал и е помислил и за работата и за развлечението  Joy

Ние днес вече сме самички . Татито е на работа, бабите и дядовците си заминаха и пак всичко по старо му  Mr. Green

Весел ден на всички! Hug

# 41
Честит Имен Ден Орхидейка!Бъди все така с бодър дух и да не ти пука от нищо!Желая ти много здраве и щастлив семеен живот!

# 42

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН,DIVA_ORHIDEQ!!!БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!!!

# 43
Честит имен ден, Орхидейке! Да си жива и здрава и много обичана! Бъди все така естествена!
БОДЛИВКА страхотни снимки! Целувки на порастналата Дари!
lika и аз мисля, че добре се е ориентирал Алекс!  Да ти е жив и здрав!
7of9 мисля, че е много хубаво детето да си поплаква за тати, а не като при нас от тати  Mr. Green
Александър и Калоян и всички болнички дечица бързо да оздравяват!  Hug
Днес и при нас е всичко по старо му. Глътка въздух преди Нова година, че чакаме гости софиянци за няколко дни и пак ще стане лудница. Но на мен ми харесва. Толкова ми е писнало от ежедневието, че се радвам на всяко разнообразие!
След всички честитки покрай празниците да задам няколко ежедневни въпроси около дечицата Simple Smile
Сега в това време извеждате ли ги на разходка? Вчера бяхме във Варна и гледам майките масово на разходка с по един дъждобран на количката. А то си беше голям студ. А и не знам дали Мони ще стои под дъждобрана  Laughing
А за храненето? Вечер махнали ли сте млякото/кърменето? Какво давате за вечеря?
А сутрешното мляко? Мони се събужда към 6-7 и без мляко едва ли може да мине. А вече трябва направо да закусва към 8-9ч.
Сега този режим ни е идеален (5 хранения), обаче вече трябва да минаваме на 4 хранения, а как ще стане не знам!  Tired

# 44
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ОРХИДЕЙКЕ!!! ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ! Поздрав и от варненските мъже!  Wink

nenepygka, аз не смятам в този студ да излизам с малкия на разходка. Вярно,че напича, но си е мнооого студено. Дори и с дъждобран.
За храненето-продължава еднократно нощно време да пие мляко. Сутринта закуската е към 8.30. Вечер яде супа обикновено, час преди сън, защото не може да заспи без дозата мляко.

Честит празник и на всички празнуващи днес!

Общи условия

Активация на акаунт