ЯНУАРИ идва знам - на рожденния си ден, вкусна торта аз, ще ям!

• 14 007
  • 260
  •   1
Отговори
# 45
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит  имен  ден  , О р х и д е й к е!

Честит имен ден и на всички, които празнуват днес!

# 46
Здравейте и от мен днес Grinning

Вяра заспа и аз да попиша Laughing
Заринахме се с играчки тия дни,на които повече се радва мама а по-малко Вяра Mr. Green След Коледното чудо всичко си дойде на мястото и се будим по 1001 пъти на нощ.Ако знам че ще спре да се буди след като я отбия,направо си я отбивам,ама хем ми е мъчно хем...........и аз незнам какво Crazy.Замислих се покрай момичетата дето казаха че ще отбиват,но ще попрочета из кърмаческият пък ще реша Thinking

Лика,браво на Алекс за избора - малко хакерче Hug
пеперудка,и аз не смея да извеждам с количката навън - ужасно студено е.Само до колата и обратно - ходим по гости Party
За нашето хранене (видях че визираш и кърмещите та отговарям) - вечер хапва супичка или нещо от нашето ядене,пюрета и правя също.Преди сън - се кърмим,нощем по много пъти и сутрин в 9:30 е закускаат попара или овесени ядки. А защо искаш да махаш хранене(чудех се нали още някой май споменаваше за това)?Млекцето щом си го иска детенцето май не трябва да и го махаш,пък когато и омръзне тя ще се откаже вероятно

Орхидейкааа,къде си да видиш какви хубави поздрави са отправили момичетата към теб и какви красваци те очакваааат,май ще трябва още мнооого много да черпиш - такива подаръци не всеки подарява Joy
Сега сериозно - как е Диди?Мина ли неразположението?

VIVKA,sea woman - по-добре ли са сладурите?Стискам палци да няма никакви притеснения повече и да посрещнете Новата Година със здрави европейчета Praynig Peace

Аз сега ще изчакам Вяра да се наспи и отиваме да се видим с една приятелка и нейната кукла и да поиграят малко (надявам се Wink)

Весел ден на всички!

# 47
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ОРХИДЕЙКЕ!!! ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ! Поздрав и от варненските мъже!  Wink

nenepygka, аз не смятам в този студ да излизам с малкия на разходка. Вярно,че напича, но си е мнооого студено. Дори и с дъждобран.
За храненето-продължава еднократно нощно време да пие мляко. Сутринта закуската е към 8.30. Вечер яде супа обикновено, час преди сън, защото не може да заспи без дозата мляко.

Честит празник и на всички празнуващи днес!

оххххххххх за такъв всичко давам моля те запази ми го за лятото.За мен вече е лято защото доста се разгорещих Embarassed Embarassed Blush Mr. Green Heart Eyes Party hahaha Joy

# 48
Сега да кажа за диди Дес попита.Значи пиехме си ние ЗИНАТ и след 4 ден почнахме от време на време суполи и лека кашлица #Crazy #Crazy newsm78 newsm78за сега е така давам и 2 ри флакон Зинат ,виброцил и сироп за кашлица флудитек.Ще се види резултата поне след още 3 дена Т не е вдигала от както почна  АБ.Какво е туи чудо незнам newsm78 newsm78

# 49
Честит Имен ден, Орхидейке!
Желая ти много здраве, щастлив живот и любов!
[/color]
Весело посрещане на нова Година!

# 50
          ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ,ОРХИДЕЙКЕ!БЪДИ ТАКАВА ,КАКВАТО СИ.МНОГО ЛЮБОВ,ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ.

# 51
nenepygka на разходка излизаме почти всеки ден за около час (към обяд),колкото да вземе малко въздух.Ако заспи, в количката както се случва обикновенно слагам дъждобрана.Да чукна на дърво не я дразни,ръкавици и шалче също търпи-дали пък не разбра,че с тях е по-добре.. Mr. Green
За храненето понякога е 4 понякога 5 пъти.Ето сега не пожела млякото,но пък изпи доволно количество вода. Crazy Мляко давам сутрин и вечер,виж сутрешното нямам спомен да е отказвала,а и ако не е пила предната вечер,направо засмуква и биберона. Simple Smile

Малко за мен да ви разправям.. Ходих днес на скенер зради кръста,нали много ме боли сутрин-едвам се обръщам и ставам като някоя баба..Ами всичко е наред,нямам дископатия както се бяха изказали в поликлиниката. Stop От беремеността е и нали 3 месеца ходих с проходилка и не си стъпвах на крака,та съм си изкривила стойката.Той и мъжа ми го забеляза отдавна но аз не вярвах че може след време да даде отражение.Та сега и без това се чудя какво да правя по цял ден, Mr. Green и на физиотерапия трябва да ходя..  ooooh!
А като стана въпрос за мъжа ми,изнесе се одеве на банкет с колегите,а аз тука втора пералня въртя... въобще,занимания по интереси. Mr. Green

п.п.lika неоткриваема си,звънни като имаш време!  Rolling Eyes

# 52
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК , ОРХИДЕЙКЕ! БЪДИ ВСЕ ТАКА ДУХОВИТА И ВНАСЯЙ ЕМОЦИЙКИ  ВЪВ ФОРУМА!  Дано бебка се оправи скоро!

Бодливка, намъчи се ти, бе момиче! Дано да отшумят болките скоро! Стискам палци за физиотерапията. Пиши как върви!

Дес, на мен кърменето ми е болна тема. Ако можех, щях да кърмя докато не се откаже бебка, но... Сега обстоятелствата при мен са различни. Сигурно по друг начин, щях да мисля, ако ставах по N на брой пъти нощем. Не мога да съм обективна. Каквото и да решиш, имаш подкрепата на всички мами тук  във форума.

Пеперудка,  ние излизахме и днес и вчера. Студено е, но трябва да се излиза,според мен. И аз нося дъждобран за като заспи уж, но отдавна не е спала навън. За млякото- това и е вечерята- четвъртото хранене т.е.

Клео, това буйе,буйе и Еми го употребяваше много по едно време. Май наричаше така всички играчки ,на които се кефеше, включително и бибата. Напоследък го е позабравила , за сметка на несравнимото тата, което и е всяка втора дума.

VIVKA, sea woman
, дръжте здраво фронта! Да оздравяват младежите!

Хайде лека! И утре всички на разходка!

# 53
А! Щях да пиша за късметите. На мъжо му се падна парата, на мен - щастие, а на Еми- нова къща. Някоя кукленска ще да е сигурно, на Барби. Joy Joy Joy

# 54
  • Пловдив
Честит Имен Ден на DIVA_ORHIDEQ!

Една орхидейка за теб!

За храненето: Криско яде три пъти твърда храна и кърма към 4-5 пъти на ден. Нощем се буди 1-2 пъти. Засега този режим ме
устройва (без буденето,де Mr. Green). Закуската е нещо със сирене -каша или овесени ядки, на обед - зеленчуци с месо, вечеря- каша с плодове.
За разходките - ако пече слънце, излизаме. Иначе и ние като Дес гледаме да ходим на гости. Flutter
БОДЛИВКА, добре, че не е дископатия. Сега малко физиотерапия и повече чупки в кръста по баровете и ще си като нова! newsm68 dance smile3503
lika, браво на Алекс! Добра комбинация е избрал! Peace

За НЕ-то исках да кажа - много е важен тонът, с който се произнася. Ако не-то е кратко и отсечено, е по-малко вероятно да има ефект. Трябва да е с по-нисък тон и по-продължително. Дано ме разбрахте. При нас винаги има ефект!
Криско разбира думичките пате, мечо, топка, конче, копче, телефон, бау-бау. Обаче упорито отказва да подава разни вещи. Също така не мога да го науча да духа свещичка- на него просто му харесва тя да гори! Grinning Показва колко голям ще порасне, може да се каже, че танцува на две песни (вдига едната ръка, подскача и вика у-у-у-у Laughing), "говори" по телефона, като телефон е дори дистанционното...
Аз исках да питам мамите с по-големи деца докога се приспиват децата?

Последна редакция: ср, 27 дек 2006, 23:47 от Gushanka

# 55
Орхидейке да ти е живо и здраво името
А междудругото как се казваш Embarassed

Дес, сигурна съм, че отбиването няма да ти помогне особено, то буденето е от зъби или от друго безпокойство, не защото са гладни, просто с гърдата се успокояват. Единственото, което може ще постигнеш така е че ще трябва да я приспиваш по друг начин, примерно на ръце Shocked
JiM и Алекс като много се кефи на нещо го използва Wink

Пеперудка, за излизането, ние излизаме с Бодливка  Laughing По принцип не слагам дъждобран освен , ако не е мъгливо или много да духа, на Алекс не му пречи, играе се с него.

Лика, Алекс наспоследък е абсолютно лепнат за мен и едниствено ме оставя да иде при баща си.
Днес като чу че се отключва и като взе да вика и да маха с ръце, аз го вдигнах от земята да ходи до входната врата, а той като включи на 3-та иска да тича нашия hahaha

А за храненето, ние ядем и сутрин и вечер, вечер яде нещо с нас, а после го кърмя за приспиване Peace

# 56
Момичета, мислех си за общия рожден ден Thinking
Хайде тези които смятат да идват да се преброим , за да знаем като търсим място за колко човека да бъде.
клубчето например, където беше на Дари рождения ден, то и на Алекс ще е там, е хубаво, но е малко, а и не е удобно като местоположение за вас.
Все пак ще е добре да уточним горе долу колко хора ще сме.
Другото, което си мислех е за там да поръчваме ли нещо като храна или само тортата да бъде?
Аз лично не държа да има храна, предпочитам да пия едно капучино и това е, ако Алекс ме остави на мира да го изпия разбира се hahaha
Моля ви, тези от вас, които бяхте пуснали линкове за клубове, пуснете ги пак, да не ги търсим назад Praynig

# 57
Oхо,имаме си рожденничка днес..!

niunia,желая ти много щастливи мигове с тези, които обичаш! Весел празник!

# 58
           Здравейте на всичи .Как сте днес?Аз съм с болно гърло и запушен нос ,чувствам се много отпаднала.#SillyЛошото е че не мога да пия антибиотиk .
     За храненето.От kаkто  отбих Дани ,храненията станаха 4-ри.
       8 00Ч.kисело мляо.
       11 00-попара или грис
       13 30-пюре
       16 30ч- десерт ,плод
       20 00-супа
    През ноща, вода.
   Дес -  Може да се каже че съм се наспала  Simple Smileот ,както за Дани цицата не същесвува.И той ,като Вяра ставаше по N пъти. #CrazyСега става по веднаж пу-пуза вода ,спи по спокойно.Не съжалявам че го отбих.Но в крайна сметка ,това е само и единствено  твое решение .
  Бодливка-Добре  че не е дископатия
          newsm59 NIUNIA,

# 59
Честит Рожден Ден скъпа niunia!Бъди весела,усмихната и много здрава!Радвай се на обичащите те хора около теб и нека те ти носят само красиви мигове!Сбъдни мечтите си и никога не се предавай - върви само напред и нагоре!

Общи условия

Активация на акаунт