ЯНУАРИ идва знам - на рожденния си ден, вкусна торта аз, ще ям!

• 14 007
  • 260
  •   1
Отговори
# 60
Честит Рожден Ден, niunia!!!Бъди много здрава, щастлива и винаги обичана!

Бодливка, разгледах снимките от рождения ден на Дари - ма то е било голяма веселба! И колко е красива порасналата ни рожденничка  Hug

Клеопатра, ние ще присъстваме на партито Peace Стига Али да е здравичка и всичко да е наред разбира се  Peace

Момичета, довечера съм на служебен коледен купон.Дрес-кодът е "червено и черно".Аз смятам да се докарам с една пола, която е до коляното, разкроена на "волани" и е черно и бордо.Отгоре ще съм с черна блуза.Но нямам нищо червено Crossing Arms Дайте идейка какво червено мога да вмъкна в това облекло?  newsm78 Освен червен лак на ноктите друго не ми идва на ум Mr. Green

Поздрави и гушки на всички и весел ден  Hug

# 61
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА.НЕКА ПЪТЯТ ПО КОЙТО ВЪРВИШ БЪДЕ САМО ОТ РОЗИ,ПАРИ И ЗДАРВЕ.

А  сега заклубовете малко останаа всички мълчим.Клеопатра е права.Лика къде си появи се тук да кажеш какво стана с календарите.Аз за парите се притеснявам.Нищо не казваш newsm78

# 62
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на niunia!

Бъди щастлива!

Бройте ни и нас за януарския купон. Дано сме здрави!

Vili4ka, сещам се само за червена коледна шапка, но дали ще се вързва на тоалета ти... newsm78
БОДЛИВКА, много сладки снимки!

# 63
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Рожден Ден ,  n i u n i a !

Желая ти , здраве , любов и късмет!
Н А З Д Р А В Е !

# 64
Честит рожден ден niunia! Нека се сбъднат мечтите ти и бъдеш много много щастлива с любимите си хора!

Laleva80 бързо оздравяване! Защо не можеш да пиеш антибиотик (е можеш и без него д аминеш разбира се!)?
БОДЛИВКА ох, пак ти намериха приятно занимание на тебе  Mr. Green Шегата на страна, добре че наистина не е дископатия и бързо да отшумяват болките!
Vili4ka приятно изкарване на купона ти желая! А нямаш ли червена пола? Примерно да си с червена пола и черна блуза?  newsm78
DIVA_ORHIDEQ какво се притесняваш за парите?  Thinking Аз моите съм ги пратила.
Лика изпрати ли календарите?

# 65
Момичета,lika е възпрепятствaна и вероятно няма да вдига телефона,но съм сигурна че щом има възможност веднага ще ни осведоми!

# 66
Честит Рожден ден,niunia!Бъди жива и здрава и много щастлива!Нека здравето, късмета и доброто настроение ти бъдат постоянни спътници!Весело изкарване на празника!

# 67
  • София/Овча купел 2

Благодаря за пожеланията момичета.Почерпете се за мое здраве.

DIVA_ORHIDEQ,честит ти празник малко на патерица  bouquet  bouquet  bouquet!
БОДЛИВКЕ,аватара ти е страхотен  newsm74!

Да ви се оплача детенце е болно,има страхотна кашлица чак се дави милата и сополки.Днес ще ходим да я преслушат,дано няма нищо друго Praynig.

# 68
Честита Коледа People Santa
Честито и на всички (мини) рожденици и именици  - малки и големи!  Hug  bouquet

Ние ощ есме боолни, на Мони й изписаха поредните капки (правени), а на мен ми дадоха антибиотик Sad, но какво да се прави!
От нас засега 4ао.

# 69
  • София
niunia, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

За идеи за клуба, бях пускала този линк: http://www.prikazka.net/. Но май не последваха коментари (освен, че една мама живее наблизо). Сещам се и за още 2 хубави дет. клуба, (единя бях виждала в Хладилника), но нямам линк и ще отида на място да попитам и ще докладвам.  Peace

Бързо да се оправят всички болни бебчета и майчета и здрави да посрещнем Новата Евро-2007 Година!  Joy Sunglasses Laughing

Виличка, така както си го написала мисля, че е добре (т.е. ако нямаш нещо подходящо червено - и с бордо е ок, нали е производно на червеното ... пък 'червено-черно' не означава задължително и двата цвята да са включени в облеклото.)
И ние бяхме на Коледно детско парти в моята фирма, Вики добре се наигра, а само как писна в рев от Дядо Коледа  hahaha
Излизаме всеки ден, и аз смятам, че е добре, а дъждобрана все го дърпа и го лапа, затова избягвам да излизам само като вали силно. Определено я дразни шала, първоначално стоеше с него, но последните дни е без шал и носа й пак е червен-студен.  Sad
Мислех и нещо друго да пиша newsm78, но не се сещам сега ... до после.

# 70
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , NIUNIA! БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА!
Мерси за почерпушката! Дано Мария бързо се оправи! Стискам палци да не е нещо сериозно.

Вили, мислех си за нещо червено в косата newsm78, ако имаш подходящо, разбира се. От друга страна смятам, че лакът (,а може и  + червило) е достатъчен. Не е необходимо да са в еднакви количества двата цвята. Според мен е по- добре , ако единят доминира, а другият е леко загатнат, както в твоя тоалет с бордо в полата. В противен случай може да се мине границата и леко да простее. Говоря принципно, де. Иначе трябва да се види конкретният вариянт. PeaceПриятно изкарване!

А сега да се пофаля. Бяхме на консултация и : 7 730г(+300) и 72см(+2) smile3521 Доволна съм. Расте мамината.
А преди малко яде за сефте кисело мляко Shocked Беше се наяла, но ме видя с к.мляко и не устоя. Излапа повече от 10 лъжички #Crazy. Явно за нещо като десерт го сметна.

За купона- и ние ще дойдем, живот и здраве. Бройте ни!

Всички болни мами и бебчета да оздравяват бързо!

# 71
Здравейте пак!  Hug

niunia, бързо да се оправя малката принцеска.Ейй как ми е мъчно като са болнички мъниците  Cry

JiM, сещаш ли се тая червената панделка, с която връзвах играчките на Али за количката - да взема да се барна с една кордела на главата а?!  Joy хахахахахаха  Joy И браво на Емицата за коселото млекце - радвам се, че й е харесало  Peace

Ние до сега скитахме по улиците - слънчево е и много приятно.Али пищеше от кеф, че може да потича на въздух.Сега е изморена и спинка  Heart Eyes

Гушки на всички и весел следобед!  Hug

# 72
niunia, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, много обичана и глезена! smile3525

DIVA_ORHIDEQ, Честит Имен Ден!   bouquet Макар и на патерици ... Embarassed

Vili4ka , ами рогца си вземи, лакирай си ноктите в ярко червено, или си вържи червена панделка на ръката, или си сложи червена шнола, или ходи с червена роза в ръката...или както някой предложи червена шапка.  Grinning

nenepygka, ние излизаме. Поне за сега. Може би, ако станат температурите минусови ще гледаме през прозореца само. А за хапването не се притеснявай, тя Симона ще се откаже сама, когато реши. Иначе на Борето 2 от 4 яденета са мляко+4 лъжици каша. Понякога и нощем си иска.

galita, вие каква камера си взехте последно. Може да си казала и аз да съм пропуснала.

БОДЛИВКА , дано новата година дойде и си остане без каквито и да е болки. Лекарството, което предлага Gushanka трябва непременно да пробваш.   yes

Laleva80, антибиотик можеш да пиеш, но не е нужно. За болно гърло и сополки първо пробвай други неща. Оздравявай бързо! 

Ама на вас много често ви изписват антибиотик. То да се зачуди човек някаква мода ли е или наистина е необходим.  Thinking Каквото и да е - оправяйте се! Че е тъпо да си болен, още по-тъпо е да си болен по празници.

# 73
Благодаря на всички за пожеланията.На пеперудка искам да кажа ПРИТЕСНЯВАМ СЕ ЗАТОВА ЧЕ НЕ СЪМ И ПРАТИЛА ПАРИЧКИТЕ #2gunfire #Crazy newsm78.МИСЛЕХМЕ ЧЕ КАТО ДОИДЕ ДО ХАЛИТЕ ЛИЧНО ЩЕ И ГИ ДАМ.ЗА ТОВА СЕ ПРИТЕСНЯВАМ НЕ ЗА ДРУГО ooooh! ooooh! ooooh! Rolling Eyes Embarassed

# 74
niunia, Честит Рожден Ден! Желая ти здраве и много любов!

DIVA_ORHIDEQ, Честит Имен Ден!    и от мен на патерици

Много болни има и ние да не останем по-назад  Rolling Eyes
Миналата нощ не сме спали - рев, тръшкане, рев... сутринта температура 37.4. Ходихме при някакъв доктор, че нашата педиатърка била в чужбина и той само гърлото и погледна и каза, че нищо и нямало. Цял ден е с такава температура, даже по едно време беше 37.7, но нищи не съм давала (така ми каза) сега вечерта преди да си легна я беше смъкнала вече. Има много сополи и се дави горкото ми момиче и цял ден само мрънка и циври  Crazy до сега не е протестирала на меренето на температура, но днес само като ме види с нещо  в ръка и започва да реве. Не мога и спополите и да избърша. Уф, много е гадно да ти е блно детето скъсах се и аз от притеснение и жал като я гледам Cry Дано бързо се оправя и всички други болнички също. То и аз не съм много добре ама се държа  Mr. Green

На общия рожден ден и ние ще дойдем стига да сме здрави.

Общи условия

Активация на акаунт