Коледни звездички греят в детските очички - Варна (12)

• 15 095
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
Хмммм абе момичета, ще се изкажа малко неподготвена, но един въпрос ме вълнува: крема преди или след олиото се слага? Защото не мисля че е удачно пък да го оставя само с кремче (и ние се опитваме да се подсечем, но слагаме кремче предварително). Пробвахме и двата варианта, като първия път сложих първо крема и отгоре олио, обаче следващия път се залисахме и намазахме първо с олио и отгоре нацапахме с кремчето. Мислех че по втория начин няма да има никаква файда, а се оказа че следващия път беше почти изчезнало зачервяването!  Rolling Eyes Та съм малко в шахова ситуация, мисля си че не е логично така. Иначе за момента ползвам кремчето на Мустела. Слагам го навсякъде и по всякакви поводи - все върши работа - и на дупето и на лицето  Joy
И още един тъп фъпрос - за какво съм си купила пудра?! Кога се ползва това животно? Още не съм я разпечатала даже и ума ми не го побира де ще си я ръгам, като не виждам смисъл от нея в момента? Благодаря за отзивите предварително! Осветлете ме моля ви се!

# 211
Пудра не съм ползвала, казват че запушвала порите и не била хубаво нещо.

# 212
  • Варна
Вержи, Герче, за хемороидчето преопъчвам DOLOPROCT, мнооого съм доволна от него!!  Наистина е ефикасен. Peace

# 213
  • Варна
Здравейте!
Аз се записах в тема 11, но искам да се запиша и в новата тема. Повтарям инфоромацията, защото не разбрах дали са я публикували, та:
Аз съм Дарина, на 28 г. с очакван терми на 14.06.2007 г. Живея в района на Зимно кино Тракия, но ще се местим до раждането в района на лятно кино Тракия.

# 214
  • Варна
ger4e аз пудрата я слагах на пъпчето да попива влагата, докато падна.
иначе имам спомени моето дупе като се подсечеше го ръсеха с пудра или крем на Пенатен и като изключим тоз хемо дет ме тормози сега, съм нямала дупешки проблеми Peace
по принцип през деня я мацам наша дупа със зехтин само понеже я сменям на 3 часа.кремчето го мажа в 24:00 преди сън, че до 6:00 не и сменям пампа - разсънва се  Shocked

# 215
  • Откъм Варната
mileidi добре дошла, вече си в списъка, когато се преместиш на лятно кино Тракия, кажи да те преместим в списъка

Митака се опитва да си изяде единия палец, но той здраво е залепен за ръката и не става, а биба категорично отказва, докато я види и я плюе

# 216
Пудрата се слага на гънките ако е много топло времето за да попива потта и да не позволява претъркване между крачетатанапример но това е при по-големи дечковци!

# 217
Вержи, Герче е какво сега си мислите, че само вие сте с хемо....... Мдааа ама аз си го имам от 20 дена. Да не ви казвам какви усилия са да се реша да влеза в WC-то. Влезна ли пък се почва дълбоко дишане като за раждане и чета всичко дет видя из банята, та да се разсея (т.е. шамоан, тоал. хартия и т.н.). Просто красота.

# 218
Намазвайте си дупето преди "офанзивата" в тоалетната с Лидокин-маз, действа за кратко и не боли при изхождане. Но той е само за обезболяване, за лечение има разни други мазила. Помага и отвара от смрадлика, студена промивка на мястото.

# 219
Пудрата се слага на гънките ако е много топло времето за да попива потта и да не позволява претъркване между крачетатанапример но това е при по-големи дечковци!
Peace
Аз я ползвам лятото, когато е много топло и детето се поти повече.

# 220
  • Варна
Не бях влизала във варненска тема от векове и сега погледнах само последна страница..
Вержи   bouquet Разгледах снимките и гледам, че твоята красавица гони моята по рошавост и бузи. Да ви е жива и здрава   bouquet
За хемороидите - и при мен се появиха 10-15 дена след раждането. Преди да родя имаше само сърбеж, после беше "акането на пясък" и накрая се стигна до кръв. Даже си бях взела балон за клизма от аптеката, защото ме боляха и шевове и хич не ми стискаше да напъвам. После започнах да пия хомеопатични кристалчета и проблемите отшумяха.
За кремчетата за бебешки дупета - ползвам това на аптека "Попова" откакто Косара се роди и съм много доволна. Не знам какви са другите кремове, но това е мазно.

Всъщност влязох, защото исках да питам, знаете ли къде продават глина? Преди 10-15 г. имаше в едно магазинче по пътя към битака, но мисля, че вече нямат... и знаете ли къде може човек да си даде после изделието да му го опекат... и колко струва...

# 221
  • Откъм Варната
Пунчик виж пак в това магазинче може и да има глина, а за печенето питай в някой цветарски магазин кадето има керамични саксии, дали са от Варна и да ти дадат координати на цеха и там да питаш дали ще ти изпекат, аз работих навремето в такова цехче ама беше мнооого отдавна и незнам дали ще са още там

Ако намериш каде да ти изпекат казвай да мятам и аз глината Wink

А сега се сетих в Хуманитарната и в Музикалното имат профили с рисуване, преполагам че там може да имат пещи, трябва да се попита

ooooh!Ами и в магазинчето питай те може да знаят нещо

# 222
  • Варна
Пунчик, а проверява ли си в книжарница "Слънчоглед" за глина?

# 223
За глината да и аз щях да кажа книжарница Слънчоглед на хали Шипка ,която е, тя е специализирана за худижници , може и да има такива неща.
За дупетата-пудра не сме ползвали даже не съм и купувала, а иначе мажех тялото с олио и мястото около дупето оставяхме празно и там мацахме с кремчетата на попова или на манолова. Под секрет само да ви кажа че не е хубаво, да се ползва само един и същ крем за дупето, щото в един момент спират да действат. Аз лично си ги сменях 1-2 кутийки от аптеката на 27-ми Юли и после 1-2 от аптеката на 8-ми приморски полк до з-д Дружба.

# 224
Как ви остава време да пишете по няколко пъти на ден не знам,на мен даже време не ми оставада чета.Сигурно разбора на работата която трябва да свърша през деня ми е доста объркан.
Не съм ви честитила НОВАТА ГОДИНА.ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!!!ДА ВИ ВЪРВИ ПО ВОДА НО ДА НЕ СЕ ДАВИТЕ В НЕЯ!БЕБОЦИТЕ ВИ ДА РЪСТАТ СИЛНИ И ЗДРАВИ,А НА ОЧАКВАЩИТЕ УСПЕШНО РАЖДАНЕ!!!

Общи условия

Активация на акаунт