Млад баща

• 6 899
  • 82
  •   1
Отговори
# 45
  • някъде
Самодива,   bouquet

# 46
мерси, момичета  Hug  bouquet

# 47
 Hug Hug HugЧестито! Peace

# 48
Евала  bouquet

# 49
Хайде честито и от мен!  bouquet Желая ви много здраве и лека бременност.Имам приятел който на 21 стана татко,а на 23 години стана за втори път Wink

# 50
Eona, много ти благодаря за пожеланията- честито зъбче на мъничето!!!!!!!!!!!!! Joy да ти е живо и здраво ! представям си какво си изживяла тия 5 години и след това- след като си се сдобила с детето , макар и не явно в най-подходящия момент, но то за тези неща няма моменти , просто се случват и това е най-хубавото  Hug аз също изживях голямо ходене по мъките с много различни проблеми , които запо4наха още от ученичека ( ПКЯ, аменорея, обърната матка, липса на някакви хормони, спомагащи отделяне на яйцеклтетката...) докато тази година новата "изненада" беше , че в следствие на някаква инфекция , имам увредени тръби  #Crazy като про4етох какво всъщност означава това и с проблемите , които си имах, просто се сринах  cry smile3518 ако бях от онези жени, които си мечтаят за кариера , за пътувания и какво ли още не, щеше да ми е лесно, защото щях да имам за какво да се хвана, но единственото , което си бях искала винаги беше да имам собствено семейство.
въпреки че вътрешно се стопила от мъка, се лекувах упорито-всяка седмица нови антибиотици, постоянно прегледи и когато съвсем бях престанала да мисля за деца и изобщо за семейство ...цигарите започнаха да ми стават все по-противни и заспивах на път и под път  smile3533 после реших да си направя тест, защото ми се даваха пари напразно  Laughing
като видях , че е положителен , въпреки шокът , си дадох сметка , че това в което съм вярвала- че когато искаш нещо със сърцето си, то винаги става, се оказа вярно  Flutter

# 51
И от мен ЧЕСТИТО и да се пазиш много щом си имала проблеми със забременяването по принцип! Добре, че се е случило неочаквано, без операции и прочие!
Аз бях на 21 като забременях, живеехме в общежитие, бях в началото на 3-ти курс в Музикалната академия в Пловдив. Повръщах като теб. Таткото беше на 23...За съжаление обаче с него не се разбирахме добре. Оженихме се насила, заради неговите родители - те настояваха и беше грешка. После аз реших,че ще се разведа. Бях на 24, а детето на няма и 2 годинки.
Затова е важно да се обичате и да се подкрепяте, всичко друго се нарежда някакси! Иначе хич не ми беше зле с бебе в общежитие - много хора, има с кого да общуваш постоянно, много хора си играят с детето ти и спецялно моето много бързо проходи и проговори покрай толкова много народ Wink беше много весело, въпреки семейните ми несгоди!
Слава Богу сега съм добре. Дъщеря ми е на 8 и половина, а преди 12 дена родих момченце от дългогодишния си приятел,с  който се разбираме много добре (само да отбележа, че брака няма да ви даде щастие)
Желая ви да сте здрави и пак казвам да се подкрепяте постоянно с много обич, дори и в трудните моменти! Ние тук ще помагаме с каквотоможем Wink
БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И ЛЕКА БРЕМЕННОСТ!  bouquet

# 52
Лошо няма! Нашият татко стана такъв на 23  Mr. Green

# 53
Важното е да си добър и отговорен родител, независимо от това, на колко си години !

bouquet

Добре дошли на младия татко и мама samodiwa!   bouquet
Много ме зарадва тази тема  Hug

# 54
ЧЕСТИТО!Има ли значение на колко си години,щом го желаеш толкова силно?УСПЕХ И ЛЕКА БРЕМЕННОСТ НА МАМЧЕТО

# 55
Браво ! Браво ! Peace

# 56
  • софия
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ЧЕСТИТА ПРЕКРАСНА НОВИНА!
НАШЕТО БЕБЕ ЕЛЕНА МНОГО СЕ ТРОГНА И ПОЖЕЛАВА НА ВАС И БЪДЕЩОТО ВИ ДЕТЕНЦЕ МНОГО УСМИВКИ ПО ПЪТЯ НА СЪВМЕСТНОТО ИЗЖИВЯВАНЕ НА НАЙ-ГОЛЯМОТО ЩАСТИЕ!
УСПЕХ!  bouquet Joy Joy Joy baby_neutral

# 57
  • Ямбол
Честито и на двама ви и добре дошли! Hug
Лека бременност и само хубави моменти за напред!  bouquet

# 58
  • Пловдив

Честито и от мен!И моя мъж не е по-голям-стана тати на 23.Оба4е е 4удесен татко!Бременноста ми беше желана и сега сме пълноценно семейство.Леко раждане на май4ето и много щастие ви желая.

# 59
Честито!Лека бременност на мама и едно здраво,сладко бебче!
Желая ви да сте много щастливи заедно и да се обичате все повече и повече!
А това дали си млад,не не си!Срещайки новите отговорности,човек пораства доста бързо,стига да го иска!
Моят брат стана тати точно на твоята възраст.Сега има две прекрасни дъщери,изобщо едно щастливо семейство от вече почти 20 години.
Успех!Тук сте добре дошли! Hug Вярвам,че ще срещнете необходимите ви съвети и подкрепа!

Общи условия

Активация на акаунт