Неуспешна имплантация след ЕРА и ПИД

• 2 221
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • Столицата на "Второто българско царство"
Ембриотрансферът е процедура, при която се поставя ембрион в маточната кухина на пациент ката. Когато има запушена или силно нагъната тръби, в тях  може да се задържи течност, която става токсична за ембриона, т. е. може да компрометира успеваемостта на опита...

# 16
Ембриотрансферът е процедура, при която се поставя ембрион в маточната кухина на пациент ката. Когато има запушена или силно нагъната тръби, в тях  може да се задържи течност, която става токсична за ембриона, т. е. може да компрометира успеваемостта на опита...
Да, ясно, но въпросът ми е ако са ок тръбите, от там ли се минава? Защото мен никой не ме попита как са ми тръбите и изобщо не ми ги провериха, а директно в матката ми сложиха ембриона?

# 17
  • Столицата на "Второто българско царство"
трансферът не се прави през тръбите!

# 18
Здравейте, споделям опит за неуспешни имплантации при инвитро процедури, ще се радвам да чуя и вашият опит.
Какви изследвания ви правиха (задължителните за стартиране на инвитро хормони, цветна снимка и т.н., имунологична биопсия с открити НК клетки, хистероскопия, а генетичен на ембрион предстои);
правихте ли трансфери, докато чакате резултати;
кое оказа положителен ефект, за тези които са постигнали имплантация или бременност;
съвети от доктори за промяна на ежедневие (добавки, храна, психично здраве);
колко пъти сте имали неуспешни имплантации и всичко, което мислите, че е от полза (ние имаме 2 неуспешни трансфера, без имплантация, с перфектно изглеждащи ембриони и PBMC)
Проучих чуждестранни сайтове и следвам съветите на нашият репродуктивен специалист. Но споделеният опит понякога е различен от това какво пишат и казват. Благодаря! 🙂
Здрасти, и аз се чудя защо беше неуспешна моята имплантация, но колкото повече чета, толкова повече се убездавам, че е трябвало да го замразя и да не я правя в същия месец на пункцията. За съжаление, в клиниката това не ти го казват.....казаха ми само, че лигавицата и прогестерона са ми добри и това беше. А то явно не е толкова просто.....

# 19
Здравейте, момичета!
Накратко: 5 инсеминации в Надежда с лека стимулация, 2 инвитро опита- на свеж теансфер и на ЗЕТ, никога не видях +, даже имплантация никога не е имало.
Турция, Бахчеджи - свеж трансфер на 2 ембриона на 4 ден - пак нищо, никаква имплантация.

В Надежда Персенска ми откри високи стойности на NK клетките - биопсията на матката е най-болезненото нещо, което няма кога съм минавала. Имам и втора - контролна биопсия. Лекува ме тя, свалихме стойностите - пак нищо. (След лечението беше ЗЕТ-а).

Сега в Турция искат изследвания за кариотип, нова цветна снимка при тях... ма аз съм леко уморена и леко обезверена, че каквото и да е от това ще даде резултат. Така, може ли някой да сподели опит, ако е разбрал кое/какво се е оказало причината за неуспешна имплантация. Иначе всеки път резултатите са топ просто, лигавицата - чудесна, само дето не се получава. Почнах на 36.

# 20
Днес ми излеле резултата от импо+ и със стойност 3 е. Какво означава това и кога ще ми бъде трансфера, днес ми е втори ден на цикъла?

# 21
Здравейте, момичета!
Накратко: 5 инсеминации в Надежда с лека стимулация, 2 инвитро опита- на свеж теансфер и на ЗЕТ, никога не видях +, даже имплантация никога не е имало.
Турция, Бахчеджи - свеж трансфер на 2 ембриона на 4 ден - пак нищо, никаква имплантация.

В Надежда Персенска ми откри високи стойности на NK клетките - биопсията на матката е най-болезненото нещо, което няма кога съм минавала. Имам и втора - контролна биопсия. Лекува ме тя, свалихме стойностите - пак нищо. (След лечението беше ЗЕТ-а).

Сега в Турция искат изследвания за кариотип, нова цветна снимка при тях... ма аз съм леко уморена и леко обезверена, че каквото и да е от това ще даде резултат. Така, може ли някой да сподели опит, ако е разбрал кое/какво се е оказало причината за неуспешна имплантация. Иначе всеки път резултатите са топ просто, лигавицата - чудесна, само дето не се получава. Почнах на 36.
Ох, недей така, че и аз се обезкуражих....аз съм на 42 почти. Не зная какво да да кажа, защото имам само 1 трансфер. Как така не се разбира защо несе случва? Яйцвеклетките добро качестово ли са и ембрионите?

Общи условия

Активация на акаунт