Бързи здравословни въпроси и отговори – 39

• 39 800
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Хубава работа.
Потърсете и второ мнение от гинеколог щом това не ви е достатъчно.

# 316
Здравейте, аз имам спешен въпрос. Възможно ли е след прием на Цитотек, вчера се установи, че плода все още е в матката, та има ли вариант при който може да се появи сърдечна дейност и да се роди здраво дете? Влязох в 7ма седмица.Цитотек приех преди 4 дни, в момента нямам кървене.

За съжаление, спряла сърдечна дейност няма как да се възстанови. Това, че плода е още в матката, да не ви дава напразни надежди.

# 317
тя изобщо не се е появявала, бях в 6 та седмица и докторката каза, че е рано. Затова имам надежди...
Здравейте, аз имам спешен въпрос. Възможно ли е след прием на Цитотек, вчера се установи, че плода все още е в матката, та има ли вариант при който може да се появи сърдечна дейност и да се роди здраво дете? Влязох в 7ма седмица.Цитотек приех преди 4 дни, в момента нямам кървене.

За съжаление, спряла сърдечна дейност няма как да се възстанови. Това, че плода е още в матката, да не ви дава напразни надежди.

# 318
Ами тогава отиди пак на преглед, въпреки, че в 6-та седмица би трябвало да се види пулс.

# 319
  • София
Моля  за помощ - търся спешен контакт с лекар-инфекционист. Варицела при възрастен на 44 год.

# 320
  • София
Здравейте,
Приемам витамин D по предписание, но се налага изследване на вит. В12 и фолиева киселина. Трябва ли да го спра преди тези изследвания, за да са точни резултатите? В описанието на лабораторията пише без добавки и витамини 10 дни преди изследването.

# 321
Мисля, че се има предвид да не си приемала витамините, които ще изследваш.Обади се в лаборатория за всеки случай.

# 322
Трябва ли да го спра преди тези изследвания, за да са точни резултатите?

Не.

# 323
Привет, препоръчайте мамограф работещ с направление от здравна каса в София.
Направлението важи до 15 март.
Благодаря.

# 324
  • Sofia
Благодаря.
Преди години съм ходила при д-р Маркова в 4-та гр.б-ца на Руски паметник.

# 325
Благодаря.
В Първа градска / поликлиниката / отидох лятото с направление за час, веднага ми направиха мамографията и ми я разчетоха , не помня името на лекарката.
Не можах дори да се притесня 🙂

# 326
Ще попитам тук, има по-голяма вероятност някой да ме насочи. Мъжът ми има гъбички в ушите и от 2 месеца ги маже с екзодерил, почиства със спирт, пръскаше и някакъв спрей, който му беше дал ушния лекар. Уж се оправя и след седмица пак започват да го сърбят или направо да го болят ушите. Сега вика ,че вътре усеща нещо подуто. Ходеше досега в Каспела- Пловдив. Изглежда, че не успяват да помогнат. Ако някой може да даде съвет как да ги третира тези гъбички или при кой ушен лекар да иде в Пловдив, че вече не намираме изход от тази ситуация. Страхува се от отит.

# 327
Ужасна напаст са. Аз доктор не съм намерила, който да ми е помогнал. Имаше тема за пустите гъби във форума. Не съм я чела от години. Може да потърсите препоръки за доктор там.
Няма смисъл да ви споделям моите лечения през годините, тъй като не съм се отървала от гъбите. Два пъти годишно правя курс предписан от последния доктор, който избрах. Пила съм орално таблетки, мазала съм с различни предписани неща. Няма и няма.
Отит съм правила заради гъбичките и не чувах, но мина много по-бързо от отита след грипа. Второто беше плашещо.

Дано намерите доктор, който да помогне. Има шанс, тъй като отскоро се бори с проблема.

# 328
Здравейте,
Какви изследвания да направя при тъмни кръгове под очите?
Вече от три години не са се махнали, ползвам хубава козметика без резултат...
Като пребита съм, а не се касае за недоспиване.

# 329
При някои хора е особеност на кожата под очите.

Общи условия

Активация на акаунт