Десетте най-важни критерия при избор на партньор

• 6 778
  • 96
  •   1
Отговори
# 60
И нека все пак вметна, че една млада жена рядко ще се хване с млад мъж, който вече е обвързан изцяло с грижи и внимание по болния си родител. Гадно, но е факт.
[/quote]

С това изобщо не съм съгласна. Ако човекът държи на теб и ти на него, ти самата ще му помогнеш в тая ситуация. Нали любовта не е само в хубаво, а и в лошо.

# 61
Да, за да го заобича и да държи на него, трябва да се хване с него. А аз не мисля, че млада жена би се хванала с ангажиран изцяло с болния си родител мъж. Разбирам, че ви се иска да е така, ама не е. Иначе вие специално може да сте ангел, слезнал на земята, и раздаващ младините си за родителя на младеж, който едва познавате.

# 62
Не знам дали обръщаш  внимание на изказа си. Хващане, хващане, хващане.
Не е въпросът къде ще се хване, а как ще се задържи и какво ще пропусне, докато чака възможност да се хване за когото иска.

# 63
Всъщност много е важно къде ще се хване. Дренка, не всяка жена се притеснява дали ще се задържи на клона и дали няма да остане стара мома. И би трябвало въпросът да е с какво се захваща, да.

# 64
Мъже - бол, да. От много избор няма избор, и по-добре сама, отколкото - зле придружена. Знаем ги тези.
Ще добавя само едно - светът може и да падне в краката ни, от един мъж свален,  в момента в който разберем, че това не се полага по право на жената.

# 65
нали знаете, че няма нормални хора, има само недиагностицирани Wink
Аз затова и не смея да се изкажа. 100 % съм съгласна с мнението, че човек няма само една половинка. Ако като доктор Франкенщайн можеше от няколко мъже да направим един би бил идеалният вариант, но за съжаление не може. След това идва на дневен ред въпросът, ако започна връзка с този и този поради "Х" причини, значи няма да е честно нито спрямо него, нито спрямо мен самата. Затова го карам ден за ден. Ден да мине, друг да дойде, пък белким ми просветне в края на тунела! Ама надали... Дългосрочни партньори не се избират по любов, а със здрав разум. Ама дори и това не е общо валидно, защото хората се променят с времето. Положителните качества може да се обърнат на отрицателни и допълването да се замени с тягостна нетърпимост.

# 66
О, Равена, де се изгуби ти, welcome!

Те така, с моя неустоим чар и влияние над хората влюбих и мъжо и майка му и баща му в мен.  😃
А така! Ама моят има и три сестри, че и брат...

# 67
Тук съм. Чета само и не пиша. Хахаха това с любовта на фамилията не върви. Аз затова и спрях да се виждам с евреина. 3 сестри, 2 братя, майка, баща, 2 деца и ен на брой племенници. Богат избор кой да го отглежда....Пък и аз нали не ставам за приемна майка.Joy

# 68
  • София
PersevereЕ, че тука за партньори само става дума нали? Не за партньорки, щото листата ми се вижда доста късичка и постна. А, благодаря, аз партньор няма да си избирам. Sad

# 69
  • София
Е дай листата за "патньорки" де Joy

# 70
  • София
Е дай листата за "патньорки" де Joy

Хе, хе наистина ли те интересува? Да не искаш да участваш в кастинга? Laughing

# 71
  • София
Не, аз съм заета Joy Но като кажеш А, е хубаво да кажеш и Б. Наречи го любопитство Wink

# 72
  • София
А, то и за съм зает, но както и да е. Ето отговор "Б" :

1. Мила/задължително/
2. Нежна/задължитерно/
3. Добра, сиреч с благ характер/задължително/
4. Да не е мързелива. Няма нужда да е работохолик, обаче./задължително/
5. Да ме кара да се усмихвам и да се смея./препоръчително/
6. Да си пасваме сексуално./задължително/
7. Да не е използвачка/задължително/
8. Да не е меркантилна/задължително/
9. Романтична. Да харесва хубавото вино, приятната храна, хубавата музика/не чалгата/, купоните и пътешествиета. Да харесва театъра, киното и хубавите книги.
10. Да готви вкусно./препоръчително, не е задължително. И сам добре се справям/
Някои тактико-технически данни:
11. Височина: 160-170 см/препоръчително/
12. Килограми: 48-70/задължително/
13. Коефициент на стройност, сиреч отношение килограми/височина: не повече от 0,43/препоръчинелно/
14. Коса: черна, дълга/препоръчително/
15. Очи: тъмно кафяви, черни/препоръчително/

# 73
  • София
Благодаря! Струват ми се нормални критерии. Казваш, че си зает, значи, може би вече си я открил.

# 74
  • София
Благодаря! Струват ми се нормални критерии. Казваш, че си зает, значи, може би вече си я открил.

О, не. Може би частично. Но това е мечта, да не кажа химера Laughing

Общи условия

Активация на акаунт