С какво ви дразнят снахите?

• 23 216
  • 276
  •   2
Отговори
# 270
Много пъти се е случвало хора да ме разочароват и да приключвам отношения с тях, независимо каква ми е роднинската връзка с тях. Точно животните са ми отдушник при поредното разочарование с хора.
В тоя ред на мисли свекърва ще изгоня, за животно няма да си и помисля.

# 271
Ама като имаш зор ще идеш до свекървата, а не до животните.

# 272
  • София
Едва ли, ако свекървата се надява изчезнало животно да не се върне и не се интересува как се чувства внучката й.

# 273
Едва ли внучката е изпаднала в някакво особено състояние. Това, че ви гледаме и животните и нищо не казваме, не значи, че ни е приятно, но да не ви кършим хатъра, пък като знаем и колко струват хайванчетата, зян да не станат парите. Аман от кучкари и котешари.

# 274
Едва ли внучката е изпаднала в някакво особено състояние. Това, че ви гледаме и животните и нищо не казваме, не значи, че ни е приятно, но да не ви кършим хатъра, пък като знаем и колко струват хайванчетата, зян да не станат парите. Аман от кучкари и котешари.

Ми не ги гледай. Кажи, че не можеш. Има достатъчно хотели и пансиони за домашни любимци.

# 275
А, не мога да скърша хатъра.

# 276
  • София
Едва ли внучката е изпаднала в някакво особено състояние.
...
Повечето деца изпадат в доста "особено" състояние, ако стане нещо с животното им.

Това, че НИ гледате животните не знам как да го коментирам. Единствените хора, които са гледали котето ни, са нормални хора и обичат животните. Не сме давали животното на други хора. И е абсурд да го дам на същество, което ще се радва, че е изчезнало. Аз самата ще седя по-далече от такова.

Общи условия

Активация на акаунт