С какво ви дразнят снахите?

• 28 555
  • 432
  •   10
Отговори
# 405
Това ме подсеща за темата на Popule и дивана на снахата, 😂

# 406
Оф, няма смисъл.

# 407
  • София
Това ме подсеща за темата на Popule и дивана на снахата, 😂

Оооо, да, вярно! Joy

# 408
Коя е темата? Дай линк да убием малко време.

# 409
  • Далечният изток
По-добре е да зависиш от работодател и банка. И какво ще зависиш от родителите си?
Снахата вече знае, че ще трябва да ви гледа с мъжа ти като остареете предполагам?

# 410
Абсурд. Надявам се да нямам нужда от гледане, да си умра както си вървя, ако трябва да ме гледат, предпочитам чужди, външни хора, не искам да си натоварвам децата, а и няма да ми е приятно и удобно. Не искам да ме помнят като посер@на и изкуфяла.

# 411
По-добре е да зависиш от работодател и банка. И какво ще зависиш от родителите си?
Снахата вече знае, че ще трябва да ви гледа с мъжа ти като остареете предполагам?
Грижата за болен родител (и на партньора) е човещина.
Обаче цял живот свекървата да ти гледа в паничка, да се меси за всяка дреболия, да ти натяква и да иска да я слушаш, защото е дала (нов вид целуване на ръка), това е по-страшно.

# 412
https://bg-mam.ma/t/798386
Ето такава стара тема и Popule e активна.

# 413
Те свекървите, ако искаха да се месят и доминират, щяха да държат младите до тях, нямаше да им връчват ключовете на отделно жилище.

# 414
  • София
Буболина, спамиш, тролваш и флуудиш. Спри се.

# 415
Bubolina73, явно на теб някой ти е дал апартаменти, чудесно, но има хора които не са имали тази възможност или пък са строили и купували къщи в някое село и сега стоят празни, а децата им плащат наем.
Нито гези родители са по-малко обичащи децата си от теб нито децата им са по-малко успели от твоите.
Ние имаме апартамент в България, който стои празен, плюс две къщи на село, плюс имот в наследство в София, от който се отказах, просто защото не мога да живея и поддържам толкова жилища.
И в крайна сметка си плащаме наем там, където искаме да живеем. Сами сме си работодатели, зависим си от нас горе-долу. Ако си купим нещо там, ще бъде с кредит, моите родители отдавна са покойници, на мъжа ми са вече възрастни.
Познавам и жена, с огромна къща, направена от-до в Красна поляна, София, на хубаво място, и двамата и сина в чужбина, тя си кукува в къщата сама.
Така че, да, имотите улесняват, но могат и да стоят празни.
И е грозно да се натяква към хората, които нямат
Пък селяни, граждани....
Тук в темата никой няма да ти каже "браво", а няма и нужда от това
Дано децата ти, внуците ти да го кажат и да са ти благодарни.

# 416
Една снаха игнорираше свекърите,за да не се наложи да ги гледа,но стигна дотам,че свекървата и сменяше памперсите.Кой кого ще гледа само този отгоре знае.

# 417
  • There I was on a July morning
То пък остава да си зарежем болните и възрастни родители да умират без да се погрижим за тях. Или да ги пратим в някой мизерен старчески дом, където ще ги уморят за броени дни. Направо се изумявам какви глупости се пишат тук.

# 418
Сега разбрах от какво ги било страх самостоятелните и оправите.

# 419
  • София
Те свекървите, ако искаха да се месят и доминират, щяха да държат младите до тях, нямаше да им връчват ключовете на отделно жилище.

Joy
Добра смешка.

Общи условия

Активация на акаунт