12.клас - големите вълнения

• 72 578
  • 915
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ще рестартнат след няколко дни елица, като дойде март ще живнат, пък имат много събития пред тях. Април да направят една проба, после и до юни има време, имам предвид, че математиката им е важната на нашите. Но признавам, наситена е програмата, при моя върви и допълнителното ИТ кариери, та и съботите са заети и там ще има матура април.
Белинда да не ходят и НЕГ на бяло училище, че и моят са на Пампорово от утре, дали ще има сняг не знам. Поне купонът да им се получи и да не прекалят.
Скиорче, Регалия прави пробен, а и мисля школата на Йонова, Литера - но по БЕЛ. Иначе на РС ни казаха, че април ще им правят пробни в училище. Но за кандидатстващите математика първата сериозна "проба" ще е изпитът във ФМИ, който си е скоро. Знаете ли дали записването, което започва от 27.02. е и онлайн?

# 106
Аз съм на мнението на MTZ , макар че този филм съм го играла с щерката. Беше направила такова прегаряне след изпита за ДСД . Просто я оставихме на спокойствие.
  Сега  с наборът го карам леко. Оставили сме го сам да си нареди приоритетите, сам си уговаря уроците, сам си ги плаща. Държи ме в течеие какво кога къде , но аз съм само съпорт . Работи си , ходи на предварителни , отива-връща се , справя се сам. Говорили сме, че кандидатстването не е самоцел, само и само да учи вишО, а наистина да го иска и да е нещо, което ще му е полезно. Той сам си е преценил силите , избрал си е уни, няма да спира да работи. Много му хареса да е независим и самостоятелен.
     Април ще имат истинска предварителна матура, по време на ваканцията, за да са свободни квесторите. Досега правиха, но на модули с големи почивки между тях.
   Виждам го , че е някак спокоен, поспря с купоните и излизанията, гаЖето идва у дома за 2-3 часа , не всеки ден.

# 107
  • тук-там
Бора, вчера се върнах от Пампорово - има сняг, слънце и много хора. Уцелихме за жалост ваканцията на румънците и англичаните, а опашките бяха безкрайни.
Моята ходи на уроци по БЕЛ (тръгна късно) и ще има общо 5 пробни матури. Първата мина.

# 108
Аз малко отдъхнах, сестра ми се справи със стайлинга на абитуриента.

Ще има кецове, разбира се, и тях са взели - черни с бели подметки и червен надпис  HUGO, ще имал и червена кърпичка. Важно, че той е много доволен и се чувства добре /зловещ, са точните думи/. От вчера съм се замислила, като ходи да взема дамата, ние трябва ли да присъстваме? Все пак не е сватба. Има доста време, но постоянно ми изникват разни въпроси.
Иначе курсовете по математика приключиха. Питал е накрая пофесора за решението на една задача и той я е сбъркал. Реакцията на набора беше, та те не могат да ги решат, очакват от нас да го направим. Абе ще видим, първият пробен е на 27ми март.

# 109
  • София
Еййййййнц! Като Нео от Матрицата е Sunglasses Ай честито!
Бе кво има става на тия деца с това черно?! И моят като се изтупа с черна риза и черни гащЯ, дори не е металяга Laughing А така да му отива розАвко Heart Eyes

# 110
  • В светлината на слънцето
И аз се похвалвам с роклА. Втората пробвана се оказа нашата. И най-важното: няма нито една пайетка, камъче, перличка, дантелка, перце, къдричка или нещо бляскаво. Изчистен модел, на който акцент е платът - много ефирен и доста нетипичен, тоест шарен. И е сякаш измислена за нея. Не дава да я показвам. Много екстремно се наложи да търсим гримьор, фризьор, фотограф и да запазваме кръчма. То ние сме една маса хора де, ама сепак.

# 111
  • София
И ние имаме костюм, риза и връзка. Остават колан, обувки или маратонки.
Не мисля, че ще прегори от учене. По-скоро - от неучене Simple Smile Ама аз не се впрягам.

# 112
Пиза, много хубав младеж и с кеца много ще върви. Не завиждам на дамата, те всички ще го искат с тоз костюм. Моята е с дълга черна рокля с цепка. Съобрази се с дрескода(без пера и дантели) , но е с пайети роклята.  Остават обувките и аксесоарите. За грим и прическа, ще мисля в последния момент, защото може някоя матура да и се падне в деня на бала и да няма начин да я гримираме професионално. Но ще направим пробен грим за изпращането.

# 113
Моят иска зелен костюм. Казах му да си пита дамата дали ще ѝ ходи зелено, или поне акцент в този цвят.Ние планираме да идем до Плевен на 11.03.  Мисля да влезем в Теодор или Андрюс и да излезем от там с всичко необходимо.Ама ХабитурЕнта кво мисли не знам.
   Писе , убавец мамин.А дамата с какво ще е? Изобщо имаше ли дама ?

# 114
Аа, Марулетка, имаме дама. С червена рокля ще бъде тя. Сега са се юрнали да ходят на народни танци, учат хора. Ще канят класната с народни носии, хора, цял спектакъл ще е. Тя пък хич не ги обича, не вярвам да я разчувстват, но ще се постараят децата.
А този Плевен, много пропадна последните години. Не ходя от там да пазарувам вече. Директно София.
Никой не сподели знае ли процедурата за взимане на дамата. Надявам се, няма да се изисква и от мен с баща му да присъстваме. Вече ми се е оформила в главата идеята за градинско парти на вилата, с родата и приятели. Иска ми се да е навън, под перголата, навсякъде зеленина. Той категорично не иска ресторанти и оркестри. Мислех в деня на бала, на обяд и следобяд да ходим на Ловеч да гледаме как минават. На срещнах възражения - всичко щяло да е на тагадък, половината не трябва да пият, защото ще шофират. Оф, има време, ама на моите плещи седи организацията.
Това е гледката пролетно време, сега правим площадка около 100м2 с пергола е пердета:

# 115
  • София
Разкошно място и гледка! 😍
Моят абитуриент още нищо си няма. Вчера обикаляли да търсят подарък за РД на една девойка от компанията. Поличавам кратко съобщение: Харесах си дънки!!!, на което отговорих : Очаквам да си харесаш костюм!!!. Прибра се без дънки и без костюм, но бил склонен този уикенд да обикаляме и да купуваме. Питам го аз, кога бре, сине майчин? Като в петък и събота си на рожден ден, хмммм???
Иначе изпитът на Делфт мина и замина, изтеглил е вече материалите на Айндховен и гледа напред. Снощи се чудеше защо учебника за подготовка започва с това как и по какъв ред се разкриват скоби... Викам - ми за заплеси като теб, да внимават повече и да имат едно наум, че понякога дяволът е в детайлите!
За организацията по бала относно рода, покани, заведения, не съм направила НИЩО! Ама нищо, зеро!
А, да, за малко да пропусна. Обзаведени сме с гаЖе! Добре вървели нещата, гаЖета са, ама не е официално. Той излиза постоянно ту с нея, ту с компанията. Питам го какво значи официално и как се официализира? 🤔🙄😱 Трябвало да я представи на приятелите и да я внедри в компанията, но още било рано. Това било много лично... Кое, компанията ли или гаЖето? Носи няколко дини под мишница, а какво ще излезе, предстои да разберем.
 Само да сме живи и здрави, животът е пред тях и от много фактори зависи как ще го изживеят, колко щастливи ще бъдат. Надявам се, че това, което зависи от мен съм го направила... 🫣

# 116
  • В светлината на слънцето
При нас беше много изненадващ избора на рокля. Нали ви казвах как изобщо не се вълнува от бала и дрехите, които ще носи, и ей така един ден миналата седмица съвсем импровизирано решихме да излезем да разгледаме. В първия магазин само надникнахме - яко нафталинена мода. Във втория, в който влезе, хареса една нежно синя рокля - заради цвета. Стоеше й чудесно. Реши да погледне и в още един магазин (това в София, не в прехваления Асеновград) и там от пръв поглед видя своята рокля - светла и на цветя. Облече я, хареса се и ей така се оказахме с рокля без да обикаляме инфарктно из милата рОдина. Сега трябва да облечем и кавалера, щото кавалер ще е брат й.

# 117
  • София
Слънце, честито гаЖе!
Кога излизат резултатите от изпита в Делфт? Стискаме палци на нашите деца, които са го държали.

# 118
Sanaka, на 15 април излизат резултатите: приет или не

# 119
  • Cobrs
Наборката си търси официална рокля за завършването. Много официална трябвало да бъде, но не особено скъпа. Иначе рокля за бала си има, и обувки и чанта. Татко й организира изпращането, аз не се бъркам в неговата организация, въпреки че малко се плаша от размаха му.

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 17:18 от Maggrat

Общи условия

Активация на акаунт