RYANAIR - 22

• 46 631
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
  • на село
Здравейте, как чекирате възрастен с безсрочна лична карта?
Още е рано за чек ин, но реших да въведа предварително данните, за да не ги търся пак, но системата не позволява - няма опция безсрочен. Или аз не я виждам?

# 646
  • СОФИЯ
Посочвам дата напред във времето. Няма опция за безсрочни, а много хора с такива документи пътуват.

# 647
Скрит текст:
Боса съм в покупката на билети, но трябва да се справя някак. Въпросът ми е как да купя билети за 8 души като само 2 от тях да са с чекиран голям багаж, а другите без? Две отделни поръчки и плащания ли трябват?

Правите една обща резервация с всичките 8 пътници и в последствие добавяте чекиран багаж на тези 2, за които искате багаж.
Кога в последствие - след плащането или преди него?

# 648
  • на село
Посочвам дата напред във времето. Няма опция за безсрочни, а много хора с такива документи пътуват.
Благодаря! Така мислех да направя, но реших първо да попитам, че за първи път ми се налага да регистрирам такъв пътник.

# 649
  • Луната
Скрит текст:
Боса съм в покупката на билети, но трябва да се справя някак. Въпросът ми е как да купя билети за 8 души като само 2 от тях да са с чекиран голям багаж, а другите без? Две отделни поръчки и плащания ли трябват?

Правите една обща резервация с всичките 8 пътници и в последствие добавяте чекиран багаж на тези 2, за които искате багаж.
Още от самото начало избираш базова цена и после след  избор на места ти дава възможност да избереш багаж за който пътник желаеш. И това е преди плащане

# 650
Скрит текст:

преди плащането ще те пита за всякакви допълнителни неща - багажи, места, застраховки, всичко. След плащането пак може, ама ще е по-скъпо (предполагам)

# 651
Много благодаря! Стана работата с багажа. Simple Smile
И на ниската цена ми таксува всички.

# 652
Има ли някой тук, който е летял със закъснелия с повече от 12 часа полет от Неапол до София на 10ти Май?

# 653
Здравейте,
На мои приятели им анулират утрешния полет от Милано до София, който каца след 14:00ч в София. В сайта има вечерен полет, който се вижда при търсене от браузер, но при тях като влязат през профила си за да сменят датата им излиза, че е разпродаден този полет... Някакви предложения как да процедират? Телефон на контактен център ?

# 654
  • София
Вероятно има само едно останало място, защото при търсене на един билет излиза, но при два вече не.

# 655
  • Пловдив
Здравейте,
На мои приятели им анулират утрешния полет от Милано до София, който каца след 14:00ч в София. В сайта има вечерен полет, който се вижда при търсене от браузер, но при тях като влязат през профила си за да сменят датата им излиза, че е разпродаден този полет... Някакви предложения как да процедират? Телефон на контактен център ?
1. Вариант 1 -  ще им изпратят опции да им върнат парите + ще имат право на обезщетение /зависи каква е причината за анулирането/ + да им се покрие хотел + да чакат да ги насочат за дуг полет
2. Вариант 2 - ако искат да се приберат wizz имат полет утре сутрин от Бергамо в 8,20 , има и места. Останалото пак имат право да получат - платеното + обезщетение /ако не е изключена причината като основание/.

# 656
Най-добре намерете следващия възможен полет с Райън (който има места) и сменете на него - по телефона или онлайн. Има на 21 май. Полага се хотел.
Иначе може и връщане на парите и сами се оправят - друг полет в последната минута за сума пари, автобус, де да знам

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 18:11 от neuromancer

# 657
  • Milano
Трябваше да има стачка утре, вероятно за това са анулирали полета.
Само, че е отменена и изместена за юни.

# 658
Да. заради стачката е отменен. За уиз нямаше места също утре. Явно и този е анулиран. Взеха за събота с уиз. Ще им върнат парите от раян. Не знаех, че ако сменят датата с по-късна имат право на хотел за ден-два удължаване.. иначе беше добра опция.

# 659
Здравейте, току що видях, че са отменили полета ми за Милано/Бергамо / за днес в 14.45. Помагайте. Имам резервации за 9 дни. Какво да правя? Има ли и други?

Общи условия

Активация на акаунт