RYANAIR - 22

• 46 637
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,
Въпросът ми е малко странен 😁
Според вас ще има ли проблем,ако в големия си куфар сложа пакет с протеин на прах?
Както и кутийка с фат бърнинг отново на прах? Отворени са и двете добавки,в момента ги консумирам.От финансова гледна точка ще ми излезе много по-изгодно да си ги донеса от държавата в която живея.
Полетът е до България.

# 631
не би трябвало да има проблем, но може да му направят хем. анализ, ако прилича на пакет кокаин например

# 632
  • София
Имам един глупав въпрос - не намирам.размери за чекирания багаж, имам такъв 20 кг. Размерите като дължина/ширина/дълбочина взимат ли се предвид?

# 633
  • София
Имам един глупав въпрос - не намирам.размери за чекирания багаж, имам такъв 20 кг. Размерите като дължина/ширина/дълбочина взимат ли се предвид?
Принципно да, но са мнооого големи. И най-големите куфари са под тях. Има ги на сайта, около 120 / 120 / 80 бяха.

# 634
  • София
Мерси, става въпрос за стандартен куфар среден размер.

# 635
  • Варна
Много разчитах на една чанта за пътуването, но се оказа, че е с размери 45/25/20. Да рискувам ли да тръгна с нея, или да търся да си купя друга с точния размер? Благодаря на всички, които могат да изкажат предположение.

# 636
  • Пловдив
Ако не е твърда и може да се натика в кошарата - не е проблем. Ако е твърда и ви накарат да я премерите, ще платите.

# 637
  • Варна
Дъното е от мукава, а и самата чанта е от плат.
Благодаря.

# 638
# 639
  • В две мъжки сърца
Здравейте, мога ли са покажа билетите на трима ни от моя телефон? Семейство сме. Мога да направя скрийншот и да им го пратя по телефоните, но предния път с Уизеър не можах да мина нито с телефон, нито с изпринтен билет и се наложи да ми изкарат бордна карта.
Не ми се беше случвало такова нещо и се притесних, а явно проблемът беше в тяхната система, защото след всеки следващ пътник пробвах да мина и името ми излизаше с неговата фамилия. И така всеки път ме показваше с различна фамилия.
Ако сме само с ръчен багаж, трябва ли да мина първо през чекин?

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 20:02 от brambo5

# 640
Може на един телефон да покажете, да
Не се минава чек ин

# 641
Боса съм в покупката на билети, но трябва да се справя някак. Въпросът ми е как да купя билети за 8 души като само 2 от тях да са с чекиран голям багаж, а другите без? Две отделни поръчки и плащания ли трябват?

# 642
Боса съм в покупката на билети, но трябва да се справя някак. Въпросът ми е как да купя билети за 8 души като само 2 от тях да са с чекиран голям багаж, а другите без? Две отделни поръчки и плащания ли трябват?

Правите една обща резервация с всичките 8 пътници и в последствие добавяте чекиран багаж на тези 2, за които искате багаж.

# 643
По принцип за 8 надали ще ви даде най-ниската цена, така че вероятно ще е по-изгодно да разделите. Това няма връзка с казаното по-горе за багажа, то си е валидно

# 644

Общи условия

Активация на акаунт