Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 353
  • 775
  •   1
Отговори
# 105
Polly, 7 ден след трансфер, като не броиш деня на трансфера? За съжаление, ми се струва много ниско ЧХГ за положителен. Особено ако ембрионите са петдневни, за 3-дневни сякаш би било по-положително. Но направи друг тест след 2 дни.

# 106
Да, не броя деня на трансфера... Confused

Polly, 7 ден след трансфер, като не броиш деня на трансфера? За съжаление, ми се струва много ниско ЧХГ за положителен. Особено ако ембрионите са петдневни, за 3-дневни сякаш би било по-положително. Но направи друг тест след 2 дни.

# 107
  • Бургас
Планирам утре да отида да пусна едно чхг на 8ми ден след трансфер на две тридневни. После ще пусна и на 10ти и на 12ти ден. От понеделник ме е почнало едно гадене и се надявам да е от това и да се е случило чудото. Дано да отчете нещо на 8ми ден, днес сутринта имах много много много светла линия на пикливия… Ама просто вече място не мога да си намеря Simple Smile

# 108
Поли, просто повтори и късмет, имам приятелка със стойност 22 на 9ти ден на петдневно и живородено момченце. Да, стойността ти не е по учебник, ама не ти и трябва,  а да се роди живо и здраво. Ако расте - всичко е наред.

# 109
Планирам утре да отида да пусна едно чхг на 8ми ден след трансфер на две тридневни. После ще пусна и на 10ти и на 12ти ден. От понеделник ме е почнало едно гадене и се надявам да е от това и да се е случило чудото. Дано да отчете нещо на 8ми ден, днес сутринта имах много много много светла линия на пикливия… Ама просто вече място не мога да си намеря Simple Smile

Би ли споделила клиниката и доктора Simple Smile
стискам палци и ти ли избра да са 2 бр Simple Smile

# 110
  • Бургас

Би ли споделила клиниката и доктора Simple Smile
стискам палци и ти ли избра да са 2 бр Simple Smile
Болница Надежда, д-р Чапанова.
Да ти кажа ние сме с неустановен стерилитет, аз съм с ИЯР и нисък АМХ. На тази последната  стимулация така се случи, че от 7 пунктирани фоликула, извадиха 6 яйцеклетки, от които 4 вече бяха лутеинизирани, бяхме закъснели, само 2 бяха хубави, които изглежда са били по-малки преди това. Дори д-р Стаменов като ми прави пункцията ме пита, абе момиче защо толкова късно, те са презрели…. Е, не решавам аз. Каквото се изискваше от мен, всичко съм спазвала стриктно. Та, само двечки останаха, които се оплодиха. И сигурно понеже бяха само двечки, докторката реши да ги трансфериране на 3ти ден и двете.

# 111
Таничка, жалко за пропуснатите яйцеклетки! Ако се наложи следваща стимулация, бих те посъветвала да смениш клиниката. Стискам палци все пак да е успешно!

# 112
  • Бургас
Таничка, жалко за пропуснатите яйцеклетки! Ако се наложи следваща стимулация, бих те посъветвала да смениш клиниката. Стискам палци все пак да е успешно!
Ако се наложи следваща стимулация съм се ориентирала към Турция, но дано не се налага. Hands Pray

# 113
Poli, 7ми ден е много рано дори и за 5 дневни /да при някои на този ден имат и по-високо чхг, но това е по-скоро рядкост/ , избързала си , но все пак си има едно добро чхг над 5 , така , че нищо не е изгубено и има един доста добър шанс то да се удвои , че и утрои.

Таничка, стискам палци за хубаво чхг , а щом има и чертичка дори и много бледа това е един много добър знак . Обаче гаденето ти със сигурност не е от бременност , а поскоро реакция от някое от лекарствата . Гадене , безсилие и други симптоми идват след 6та седмица , когато прогестерона и чхг са доста по-високи и има вече оформено сакче

# 114
Да се запиша с чакане преди ЗЕТ, а в петък, живи и здрави ще се запиша и с чакане след трансфер!
Чудя се само стимулацията и пункцията ми бяха декември по фонда, но замразихме ембрионите, че бях с хиперстимулация, сега имам ли право и на трансфер по фонда? Нямам спомен, а забравих да питам последния път като ходих, и да съм подготвена като отида в петък за трансфер?

# 115
  • Бургас

Таничка, стискам палци за хубаво чхг , а щом има и чертичка дори и много бледа това е един много добър знак . Обаче гаденето ти със сигурност не е от бременност , а поскоро реакция от някое от лекарствата . Гадене , безсилие и други симптоми идват след 6та седмица , когато прогестерона и чхг са доста по-високи и има вече оформено сакче
Не знам от какво е. С предишната бременност имах гадене около седмица и то беше чак 2-3ти месец по спомен. А сега от понеделник вечер доста силно и то на позиви само, не постоянно.

# 116
Здравейте, искам да ви споделя моя резултат от 249 на 9ти ден след трансфер на 2 петдневни ембриона 😊 Никакви симптоми, освен малко пъпки😄 Успех след 3 стимулации и 3 трансфера, последният в Турция. Докторът беше толкова убеден в положителния резултат, че чак и мен ме накара да повярвам! Дано са се хванали и двете, ще повторя след 2 дни пак😊❤️
Siena, Таничка успех утре и на вас!
Polly стискам палци и на теб за хубави стойности и на всички момичета!🍀

# 117
boobi много се радвам за теб.Успех до финала Heart Аз съм леко притеснена за теста утре.Първи опит ми е.Едно ембрионче,но дано ми е на късмет Simple Smile

# 118
Да се запиша с чакане преди ЗЕТ, а в петък, живи и здрави ще се запиша и с чакане след трансфер!
Чудя се само стимулацията и пункцията ми бяха декември по фонда, но замразихме ембрионите, че бях с хиперстимулация, сега имам ли право и на трансфер по фонда? Нямам спомен, а забравих да питам последния път като ходих, и да съм подготвена като отида в петък за трансфер?

Имаш право на един свеж и един замразен. Ще доплатиш само около 120 лв., защото цените са различни от поеманите от цар. Ако нямаш валидна вирусология може да се подготвиш от някъде по-евтина.

# 119
  • София/Севлиево
Вирусологията важи 3 или 6 месеца (забравила съм) и не помня да съм пускала при ЗЕТ,само преди стимулациите.Аз за ЗЕТ февруари 2021-ва нищо не доплащах.Но с втората ми стимулация се получи много тъпо-хем трябваше да си доплащам лекарствата,че минахме лимита за фонда,хем нямах СЕТ,хем изпуснах и 12-месечният срок и нямах и безплатен ЗЕТ(а в тази стимулация правих и ПИД и ми бяха съсипани 2 ембриона и ММ тогава направо избесня, затова и смених клиниката).

Общи условия

Активация на акаунт