Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 436
  • 775
  •   1
Отговори
# 270
При първото изследване беше 97

Прогестерона уж е добре

Вижте прогестерона как е. Доста често като е нисък и ЧХГ забавя темпото. Все пак ембриона се храни в началото с прогестерон. Бъдете спокойна до колкото е възможно. Аз бях с две неуспешни бременности преди втората ми успешна бременност☺Късмет и вяра.☺
Колко е?

# 271
Момичета,  на 7ми ден след ЗЕТ на 2 -5 дневни снежинки след кръвен тест имах леко покачване 8.5, което знам, че не е достатъчно високо, но моя лекар ми каза да си пусна след два дена пак кръвен тест. Да, но мен ми дойде цикъла доста по-рано, даже не успях да си пусна тест. Доста болезнен и странен ми е, било нормално. Доктора ми твърди, че е имало имплантация. Дали не сме закъснели с трансфера и за това да не се е получило? Бях на естествен цикъл без никакви медикаменти.

# 272
sunflower_22 Не мога да разбера как на 7ми ден тест? И как след него покачване пък не си стигнала до тест, а е дошъл цикъл...?
Следихте ли О, преди трансфера? Сигурно ли е кой е ден нула? Демек деня след Овулацията?

# 273
Здравейте момичета,минавам и аз тихичко да се похваля и да ви заредя с положителни мисли,днес ми беше първият преглед след трансфер и се останови бременност,всичко е нормално за седмицата си и се надявам всичко да върви,като по вода от сега на татък🤞👶💛На всички пожелавам много успех,търпение и сили до положителните ви резултати 🤞😍👶

# 274
Трабява повече такива новини да имаме, си мисля! Честито Sise_1989! Дано всичко е наред и след 8 месеца да се похвалиш пак с ревящ и не оставящ те да спиш вързоп Heartpulse

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 20:18 от Буцигном

# 275
Трабява повече такива новини да имаме, си мисля! Честито Sise_1989! Дано всичко е наред и след 98 месеца да се похвалиш пак с ревящ и не оставящ те да спиш вързоп Heartpulse

Благодаря много да ви се връща!😍👶❤

# 276
sunflower_22 Не мога да разбера как на 7ми ден тест? И как след него покачване пък не си стигнала до тест, а е дошъл цикъл...?
Следихте ли О, преди трансфера? Сигурно ли е кой е ден нула? Демек деня след Овулацията?
Ембритата са 5 дневни. 5 +7=12 дни след овулация теста е показал 8 ЧХГ. Трябвало е да пусне отново тест след още 2 дни, т. е. 12+2=14 дни след овулация. Дошло ѝ е съвсем нормално на 13-14ти ден след О.

За съжаление ембрито явно е спряло развитие на ранен етап.

# 277
Здравейте дами, не съм писала от доста време, защото малкото бластоцистче от миналата година по това време, не ме оставя много да стоя на телефона 😂
Питането ми е за моя приятелка която минава по нелекия път на инвитрото. Тя е с СПЯ и ИР, нямат мъжки фактор, направиха трансфер на 5 дневен
хубав бластоцист (така е казал доктора) на 8 ден получи леко кафеникаво зацапване, чхг на 9 ден е 7.74. В петък ще пусне отново кръвен, но въпроса ми е изобщо има ли шанс с толкова ниско чхг нещата да се развият добре за напред.
Благодаря и успех на всички чакащи заветните 2 черти, заслужавате го ❤️

# 278
Вени, шансът е изключително малък с такова ниско ЧХГ, но все пак нека да повтори теста и дано да ни изненада с хубав резултат.

И лабораторни грешки стават понякога, така че дано да има повод за радост при втория тест.

# 279
Здравейте момичета,минавам и аз тихичко да се похваля и да ви заредя с положителни мисли,днес ми беше първият преглед след трансфер и се останови бременност,всичко е нормално за седмицата си и се надявам всичко да върви,като по вода от сега на татък🤞👶💛На всички пожелавам много успех,търпение и сили до положителните ви резултати 🤞😍👶

Честитооо!Успех и стискам палци до финал 🤞🙏🤞

# 280
  • София/Севлиево
Вени,това е биохимична бременност.Слънчогледче и при теб е била такава.Аз също имах зацапване последвано от кървене на 8 ден след трансфер,но теста ми бе почти 100,е после не се удвои правилно,но пък третия път бе почти утроен,а сега човечето седи до мен бърбори и разхвърля цялата къща... Добрата новина е,че след БХ често следва успешна бременност.

# 281
Момичета , някоя от вас успяла ли е да засече бременност 7-8 ден след трансфер на тридневни с уринарен тест с висока чувствителност?

# 282
Момичета , някоя от вас успяла ли е да засече бременност 7-8 ден след трансфер на тридневни с уринарен тест с висока чувствителност?
Аз, цели 3 пъти. Винаги след трансфер правя тест на 8 ден след тридневни и 6ти ако са 5 дневни бластоцисти. Тестовете са с чувстрителност 10.
Първият път абсолютно еуфоризирана го показах тук и разбира не закъсняха да „ попарят” , че е от овитрела. Обаче от клиниката ми казах, че едва ли е от него и нещата са добре щом съм тествала позитивно. След това тесовете се насищаха всеки ден. За втория и третия път вече си знаех, че при мен рано се показва в урината и не е нужно да ми порвърждава някой какво вижда.
Ето тук от последната ми успешна бременност:

# 283
Аз, цели 3 пъти. Винаги след трансфер правя тест на 8 ден след тридневни и 6ти ако са 5 дневни бластоцисти. Тестовете са с чувстрителност 10.
Първият път абсолютно еуфоризирана го показах тук и разбира не закъсняха да „ попарят” , че е от овитрела. Обаче от клиниката ми казах, че едва ли е от него и нещата са добре щом съм тествала позитивно. След това тесовете се насищаха всеки ден. За втория и третия път вече си знаех, че при мен рано се показва в урината и не е нужно да ми порвърждава някой какво вижда.
Ето тук от последната ми успешна бременност:

Благодаря за инфото Simple Smile
Снощи 6 ден от трансфера на тридневни ембриони на лентичката видях някаква "въобразяема" втора чертичка и си мислих дали не е от Овитрела , който вчeрa беше 11 ден , тази сутрин повторих ( 12 ден от овитрела и 7 ден от трансфера ) и отново имаше нещо , но супер бледо , едвам се долавя с поглед и заради това питам

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 10:40 от Belive123

# 284
Аз също имам и по рано правени тестове, но четричката не успявам да я засека на снимка. Просто продължих да тествам докато не се показа по ясно на 8ми я ден след трансфера. Обаче ако напиша колко тестове съм правила при всяко забременяваме ще ми се смеят. Обаче искала съм... тествала съм. Рисковете са си мои, парите за тестовете също, че и това четох в една друга тема, за какво сме го били давали.Simple Smile
Обаче искам тук да отбележа, това че при мен или други момичета е показало рано не означава, че при всички е така. Човешкото тяло и метаболизъм не са машина, при всеки различно показва ЧХГ в урината. Аз просто правя тестовете в първия момент в който смятам, че би показало. Което пък не означава, че обратното, че моите тестове не са позивни.
Дано обясних, че малкия зверчо се зармрънка здраво.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт