Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 387
  • 775
  •   1
Отговори
# 285
Точно за да избегна чуденето си проследих с тестове кога съм се изчистила от Овитрела и после бях сигурна, че чертичката е истинска.
Аз се чувствах по-спокойна като тествах всеки ден с най-елементарните и евтини лентички. За друг това може да вкара допълнително напрежение. Много е индивидуално.

# 286
Абсолютно съм съгласна , че при всеки е много индивидуално . Моя опит с тестовете е друг . При ЧХГ 354 шуър чек ми показа едва долувима втора чертичка

# 287
Абсолютно съм съгласна , че при всеки е много индивидуално . Моя опит с тестовете е друг . При ЧХГ 354 шуър чек ми показа едва долувима втора чертичка

Да, четох из форума , че дори вискоки чувствителни тестове - 10 , каквито ползвам и аз също при високо чхг дават въобразяема черта .

# 288
След като тест за бременност на моя близка се оказа негативен, а тя беше бременна с близнаци, изобщо не им вярвам на 100%.

# 289
Belive123 нали се разбрахме да се тестваме в понеделник! Не ме подкукоросвай! Satisfied

# 290
Belive123 нали се разбрахме да се тестваме в понеделник! Не ме подкукоросвай! Satisfied

хахахахах , аааа, само домашни Grinning , но май няма да издържа до понеделник и в събота ще пусна кръвния

# 291
Дай тогава и ние да се дзверим на втората черта Smiley

# 292
Пускай теста да видим Simple Smile

# 293
Смятайте колко е бледа, щом не се хваща на снимка Grinning Grinning Grinning
довечера ще го повторя и ще видим , дано да не е от овитрела

# 294
Момичета,
Аз с поредното изследване на ЧХГ от днес 15ти ден след трансфер на 5 дневни. На 12ти ден беше 102. Леко, леко наваксва май 🙂

# 295
Poly, добре изглежда, явно се ускорява, което е добър знак, вярвам, че всичко при теб ще е наред Simple Smile.
BelieveБуцингом, малко остана и при вас и очаквам да ни зарадвате съвсем скоро. Purple Heart

# 296
Момичета днес пуснах прогестерон на 3ти ден след трансфер излезе 11.09ng/ml. Доста е нисък и докторката веднага ми увеличи дозата сутрин и вечер инжекции Пролутекс и 2Х1 Циклогест . Надявам се да се вдигне. Яд ме е че не пуснах в деня на трансфера да видя колко е и дали много е паднал. Притеснявам се че опита ни пак е обречен 😕 Понеделник пак ще пусна да го проследя.

# 297
Аз износих с такъв прогестерон:) не се притеснявай!

# 298

Това е моят тест на 8 ден .На 9 ден кръвния показа 260 ЧХГ.

# 299

Това е моят тест на 8 ден .На 9 ден кръвния показа 260 ЧХГ.

Колко ембриончета и на колко дни ?

Общи условия

Активация на акаунт