Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 238
  • 775
  •   1
Отговори
# 510
Ако сте в София, в Токуда става за час

# 511
  • София
Ако сте в София, в Токуда става за час

Да, София. Просто около нас е пълно с лаборатории (буквално са на 2 минути) и се чудех, че не ми се ходи до Надежда. Вероятно и там ще стане бързо, ако не ме домързи.
Благодаря момичета!

# 512
В "Щерев" лабораторията е на Цибалаб и резултатът е готов за час!
Момичета, знаете ли в Цибалаб за колко време става готово ЧХГ и до колко часа трябва да ме боцнат? Още е рано, но следващата седмица по някое време се каня.

# 513
Здравейте,
За съжаление и моят тест е отрицателен.

Чудя се дали да не направя консултация и с друг лекар. Някой ходил ли е при Станулов, в Афродита?

Привет, аз забременях с негова помощ, първо инвитро, втори трансфер, преди няколко дни родих. Препоръчвам го.

# 514
Здравейте,
За съжаление и моят тест е отрицателен.

Чудя се дали да не направя консултация и с друг лекар. Някой ходил ли е при Станулов, в Афродита?

Привет, аз забременях с негова помощ, първо инвитро, втори трансфер, преди няколко дни родих. Препоръчвам го.
Ще го напиша и в тази тема. Имам при д-р Станулов три бременности с две живо родени деца.
След толкова години не спирам да чета темите и да ви стискам палци и мислено да ви давам кураж, не пиша често, защото съм много импулсивна на тази тема и някой път съм много рязка и нездържана ,а знам , че никоя дама няма нужда от това в този момент.
Затова само си ви чета и се ядосвам мислено.

# 515
10-ти ден от трансфера,обикновения ми тест е отрицателен😏,утре ще пусна кръвен да видя там какви ще са резултатите………тайничко се надявам поне там да е положителен резултата🤞🤞🤞

# 516
  • София
10-ти ден от трансфера,обикновения ми тест е отрицателен😏,утре ще пусна кръвен да видя там какви ще са резултатите………тайничко се надявам поне там да е положителен резултата🤞🤞🤞

В кръвния е истината. Стискам много, много палците да е положителен и да ни зарадваш! Flowers HibiscusHeart Exl

На мен вече втори ден са ми издути гърдите и леко болезнени, все едно ще ми дойде (дано не), но предполагам е от всичкия естрофем и прогестерон. И все така сънувам еротики. Grinning

# 517
Розовите сънища са добър знак , те са от повишения прогестерон Wink

# 518
  • София
Розовите сънища са добър знак , те са от повишения прогестерон Wink

От 3 март съм на прогестерон, на това го отдавам. Надявам се, разбира се кръвният да е положителен другата седмица.

# 519
  • Варна
Здравейте момичета! За съжаление и моят опит  приключи с мисед. Няма сърдечна дейност ембриончето и сега в 9 г. с. трябва да се направи медикаментозен аборт. Неприятно, но факт.

# 520
Здравейте момичета! За съжаление и моят опит  приключи с мисед. Няма сърдечна дейност ембриончето и сега в 9 г. с. трябва да се направи медикаментозен аборт. Неприятно, но факт.

Много съжалявам за крайния и неприятен резултат,бъди силна и вярвай,че хубавото
тепърва престой🥺Изобщо ли не чухте сърдечна дейност в по ранните седмици?

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 13:06 от Sise_1989

# 521
Mama06 много съжалявам Sad

Белокоска при теб какво става?

# 522
Съжалявам много mama 06 😔
Аз също имах мисед в 9г.с., изобщо не чухме сърдечна дейност. Бъди смела и вярвай в хубавото развитие напред!💐

Здравейте момичета! За съжаление и моят опит  приключи с мисед. Няма сърдечна дейност ембриончето и сега в 9 г. с. трябва да се направи медикаментозен аборт. Неприятно, но факт.

# 523
  • София
Съжалявам, че така се е получило mama 06. Disappointed Relieved
Хубавото тепърва предстои, пожелавам следващия път да е успешен!

# 524
Съжалявам мама06 😞
Дано следващия път да е успешен до край

Общи условия

Активация на акаунт