Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 420
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
И при двата ми ЗЕТ-а ме питаха за вирусология (3 месеца важи) и доплащах.

# 121
  • София/Севлиево
Възможно е.Всяка клиника явно си работи по различен начин, защото при третият ми опит пак надхвърлих сумата за лекарства от фонда,но този път нищо не доплащах...

# 122
Здравейте момичета в понеделник беше мойта пункция извадихме три яйцеклетки. Днес ми звъняха едното изостава на две клетки другите са на шест клетки не казаха че изостават но аз се притесних не трябва ли да с повече клетки днес ?
Какво стана с ембриончетата? Как се развиха? Направиха ли ти трансфер?

# 123
  • София
Здравейте,
Минавам само да си помрънкам пред някой. Днес ми е 9ти ден след трансфер, а утре съм на тест. Умирам от страх, не искам да идва утре, само за това мисля. Имам всякакви симптоми на скорошен цикъл - напрежение в гърдите, болки в кръста, болки и бодежи ниско долу и завиден апетит. Честно казано не знам на каква вълна съм настроена - не искам да мисля, че може да е положителен резултата, за да не се разстроя много /че все по-тежко приемам неуспехите/, от друга страна не искам да мисля и, че ще е отрицателен /защо тогава изобщо правя опити?/, имам чувството, че страдам от раздвоение на личността. Тия хормони приемани във всякакви форми и и начини ми разказват играта - снощи от нищото се тръшнах да рева без причина.

# 124
t_doncheva, нормално е да се чувстваш така от хормоните. Симптомите са заблуждаващи...аз преди положителния си резултат имах болки в корема и мислех, че ще ми дойде. Пожелавам ти да е така и при теб и да е станало чудото.

# 125
Здравейте,
Минавам само да си помрънкам пред някой. Днес ми е 9ти ден след трансфер, а утре съм на тест. Умирам от страх, не искам да идва утре, само за това мисля. Имам всякакви симптоми на скорошен цикъл - напрежение в гърдите, болки в кръста, болки и бодежи ниско долу и завиден апетит. Честно казано не знам на каква вълна съм настроена - не искам да мисля, че може да е положителен резултата, за да не се разстроя много /че все по-тежко приемам неуспехите/, от друга страна не искам да мисля и, че ще е отрицателен /защо тогава изобщо правя опити?/, имам чувството, че страдам от раздвоение на личността. Тия хормони приемани във всякакви форми и и начини ми разказват играта - снощи от нищото се тръшнах да рева без причина.
T_doncheva,
За теб имам усещането, че този път чудото се е случило!

# 126
Симптомите ти са от хормоните, които приемаш, аз също ги имах. Ще те посъветвам така, както ме посъветваха и в клиниката - колкото по-малко го мислиш и се притесняваш, толкова по-добре. Стреми се да си концентрираш енергията върху нещо друго, знам,че е трудно, но е по-добре така.

# 127
Здравейте,

Напълно те разбирам . Това все едно аз съм го писала преди 5 години. В деня на теста бях толкова сигурна , че е отрицателен , че сама си спрях лекарствата и не исках даже да отида на кръвен защото бях сигурна в отрицателния резултат . Помня как си влачех краката към лабораторията , след това отидох на обяд с мъжа ми и чак по някое време след обяд реших да погледна все пак резултата. Така се шокирах,  че си хвърлих телефона.
Съвет от мен към всички момичета . Колкото и добре да познавате себе си и тялото си , вярвайте , че в началото няма НИКАКВИ индикации , че някое човече расте във вас .
Успех 🤗

# 128
  • София
Благодаря Ви момичета, наясно съм, че всичко е от хормоните. Просто този път никой не знае, не споделих дори с приятелка, с която заедно вървим по този тежък път от години. Само двамата с мъжа ми си знаем, но той пък в момента не е при мен и може би за това съм толкова емоционална. След 10 опита трябваше да съм притръпнала, ама не.
Дани 82 - чул те господ, дано си права

# 129
И аз да се оплача малко. След съмнително ниското ЧХГ вчера дори малкото симптоми, които имах днес са изчезнали. Гърдите ми бяха станали доста твърди и леко болезнени, а днес отново меки без болка, имах бодежи и подуване ниско долу и ставах и нощем до тоалетната по малка нужда вече и тези неща липсват. Така че надеждите ми за вдигане на ЧХГ утре съвсем намаляха 😥

# 130
Благодаря Ви момичета, наясно съм, че всичко е от хормоните. Просто този път никой не знае, не споделих дори с приятелка, с която заедно вървим по този тежък път от години. Само двамата с мъжа ми си знаем, но той пък в момента не е при мен и може би за това съм толкова емоционална. След 10 опита трябваше да съм притръпнала, ама не.
Дани 82 - чул те господ, дано си права

Не знам до колко това ще те успокои, но голямата ми дъщеря е от 16ти трансфер. Знам , че звучи дори обезкуражаващо , но не спирайте да опитвате , момичета . Само който не се е отказал той е успял! Wink

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 10:36 от ivanamar

# 131
Момичета при мен нещата не вървят добре, 7ми ден след траснфера на 2 - 5 дневни снежинки резултата е 7,34 .... доктора ми каза да повторя в понеделник. Нямам големи надежди, а и имам усещане че цикъла ще ми дойде преди това. Успех на всички чакащи 😌

# 132
Sunflower на мен вчера също 7ми ден на 5 дневни ми беше 8.7, но не съм звъняла на доктора, защото той е за пускане на тест поне около 10ти ден, но този път аз така си реших понеже при предишните опити липсваха данни за имплантация изобщо и исках да знам дали поне в началото има някакъв опит за такава. Твоят доктор какво каза има ли надежда с такъв резултат на 7ми ден?

# 133
Sunflower на мен вчера също 7ми ден на 5 дневни ми беше 8.7, но не съм звъняла на доктора, защото той е за пускане на тест поне около 10ти ден, но този път аз така си реших понеже при предишните опити липсваха данни за имплантация изобщо и исках да знам дали поне в началото има някакъв опит за такава. Твоят доктор какво каза има ли надежда с такъв резултат на 7ми ден?
Моя доктор ми каза да си го пусна на 7ми ден, по -принцип и аз мисля, че е рано. Каза ми , че шанса е много малък, но все пак го има и да повторя понеделник. При предният ми ЗЕТ пак имах леко покачване в началото, но за съжаление свърши с отрицателен резултат.

# 134
Момичета, пак съм аз с поредният тъп въпрос. На кой ден до началото на последният цикъл направиха трансфера ? Питането ми е продиктувано от това, че предният път го направиха на 3 седмица, а този път на 2 седмица. Съответно ползвайки калкулатор за определяне на г.с., за да видя какво и как се случва като въведа деня на трансфера и дните на ембрионите излиза 5 седмица, а използвайки първата дата на последният цикъл излиза 4 .. малко съм объркана.
На 9 ден от трансфера - 18.8
На 12 ден от трансфера - 25
Днес 14 ден от трансфера (деня на официалния тест) - 56.5

Макар да съм абсолютно сигурна, че всичко ще приключи като миналият път, все пак искам за себе си да си обясня разликите и причините за тях.

Звъннах в центъра и чакам да ми върнат обаждане какво да правя ..

Общи условия

Активация на акаунт