Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 433
  • 775
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, пак съм аз с поредният тъп въпрос. На кой ден до началото на последният цикъл направиха трансфера ? Питането ми е продиктувано от това, че предният път го направиха на 3 седмица, а този път на 2 седмица. Съответно ползвайки калкулатор за определяне на г.с., за да видя какво и как се случва като въведа деня на трансфера и дните на ембрионите излиза 5 седмица, а използвайки първата дата на последният цикъл излиза 4 .. малко съм объркана.
На 9 ден от трансфера - 18.8
На 12 ден от трансфера - 25
Днес 14 ден от трансфера (деня на официалния тест) - 56.5

Макар да съм абсолютно сигурна, че всичко ще приключи като миналият път, все пак искам за себе си да си обясня разликите и причините за тях.

Звъннах в центъра и чакам да ми върнат обаждане какво да правя ..

18ти ден от началото на цикъла.
13.01 - начало на МЦ
31.01 - трансфер
За момента е успешен.

# 136
Удвоява се 🍀

# 137
  • Бургас
Дали е много рано все още, на 8 дни след трансфер на две тридневни ембриончета чхг ми е 1,52 само. Въобще има ли някаква надежда или при такава ниска стойност е невъзможно?

# 138
Сякаш за тридневни най-рано на 10-ти ден, а за петдневни може на 7-ми ден. Поне така пишеше на няколко места.

# 139
При тридневни на 8 ден, чхг тепърва започва да навлиза в кръвта, а ако е имало по-късна имплантация пък съвсем… пусни пак след 2 дни.

Дали е много рано все още, на 8 дни след трансфер на две тридневни ембриончета чхг ми е 1,52 само. Въобще има ли някаква надежда или при такава ниска стойност е невъзможно?

# 140
Здравейте момичета в понеделник беше мойта пункция извадихме три яйцеклетки. Днес ми звъняха едното изостава на две клетки другите са на шест клетки не казаха че изостават но аз се притесних не трябва ли да с повече клетки днес ?
Какво стана с ембриончетата? Как се развиха? Направиха ли ти трансфер?
Здравейте да развиха се два ембриона не сме правили трансфер той ще е следващият месец зет Simple Smile

# 141
Момичета, имам розово зацапване и напрежение в корема от днес, увеличиха ми дозата Дуфастон. Пропуснах да питам за напрежението какво да вземам.

# 142
Момичета, имам розово зацапване и напрежение в корема от днес, увеличиха ми дозата Дуфастон. Пропуснах да питам за напрежението какво да вземам.

3х2 но шпа можеш да взимаш

# 143
Момичета , на някоя от вас да е трансфериран ембрион с по-голяма фрегментация и как са се развили нещата ?

# 144
Сякаш за тридневни най-рано на 10-ти ден, а за петдневни може на 7-ми ден. Поне така пишеше на няколко места.
На мен на един петдневен ми показа пиклив тест на 5 ден. На 7 ден ЧХГ беше 112☺Всеки организъм секретира различно ЧХГ. Може би сте права дамата да повтори пак☺

# 145
Здравейте момичета вчера беше и моят трансфер на 1 5 дневен ембрион но днес нямам абсолютно никакви бодежи болки или чуство нито гърдите ме болят и се притеснявам че няма шанс да не се надявам 😞

# 146
Здравейте момичета вчера беше и моят трансфер на 1 5 дневен ембрион но днес нямам абсолютно никакви бодежи болки или чуство нито гърдите ме болят и се притеснявам че няма шанс да не се надявам 😞
Успех и леко чакане!
Не се притеснявай. Няма какво да търсиш симптоми.
Няма някакви еднозначни симптоми на имплантиране.
Стискаме палци за положителен резултат!
🍀🤞

# 147
Здравейте, мили момичета.
Не съм писала от ноември, когато 1ят ми опит завърши с биохимична бременност.
Сега се включвам с въпрос.
Възможно ли е теста ми на 7ми ден след ЗЕТ на 2ва 5дневни ембриома да е <0.10 и в последствие да се окаже положителен или да отпиша опита?
Честито на успелите и успех на останалите Heart

# 148
Възможно ли е теста ми на 7ми ден след ЗЕТ на 2ва 5дневни ембриома да е <0.10 и в последствие да се окаже положителен или да отпиша опита?
Не искам по някакъв начин да ви скапвам настроението,но според мен ако е тръгнало някакво ЧХГ то на 7 ден трябваше да отчете дори минимална стойност. Вашата стойност  на този етап е категорично отрицателен тест.Все пак повторете след 2 дни и дано бъркам. Успех☺

# 149
Не искам по някакъв начин да ви скапвам настроението,но според мен ако е тръгнало някакво ЧХГ то на 7 ден трябваше да отчете дори минимална стойност. Вашата стойност  на този етап е категорично отрицателен тест.Все пак повторете след 2 дни и дано бъркам. Успех☺
За съжаление и аз го мисля, но все се надявам да е нещо от типа - късна имплантация. Знам ли, ще повторя теста, поне да съм на 100% сигурна.
Благодаря ви за отговорът.

Общи условия

Активация на акаунт