Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 441
  • 775
  •   2
Отговори
# 240
Моята дата за тест е на 09.03. Но мисля да пусна още на 8ми - ще се пада 9ти ден и мисля че ще си покаже още тогава. Аз не бих издържала толкова много хихи 🥰 Стискам палци и на теб и на всички други момичета, които си чакат датата за теста ❤

# 241
Добро утро , момичета. Има ли някоя от вас, която е правила трансфер на 23.02 Wink

# 242
Честита Баба Марта , момичета .
Преди 3 години на 2 ри Март беше теста с малката ми дъщеря и сега имам вкъщи едно палаво и умно скорпионче . Пожелавам на всяка от вас да види две червени чертички на бялата лентичка 🤍❤️
Бъдете здрави и успех!

# 243
Честита Баба Марта!

На 4ден от трансфер съм на два петдневни ембриони и имам някакво зацапване. Имате ли представа дали е нормално от всички препарати, които си поставяме?

# 244
Честита Баба Марта!

На 4ден от трансфер съм на два петдневни ембриони и имам някакво зацапване. Имате ли представа дали е нормално от всички препарати, които си поставяме?
Напълно нормално е. Може да е имплантация. Аз имах на 5 ден. После имах на 8 ден. Сега съм с положителен тест.В 5 г.с. И почти нямам симптоми.

# 245
Здравейте всички... След неуспешен ЗЕТ съм на 2, 4 дневни ембриона... Лекарства по време на чакането - Циклогест 2х1, вит Д, Но шпа - 3х1, Естрофем 3х1, Клексан 1, Неофолик и Аспирин протект.  Въпроса ми е за прогестерона... Циклогеста започнах да го слагам 5дни преди трансфер. Прогестерон в деня на трансфера 21нг/мл, при тест за бременност след 12 дни - 34нмол/л = 10,68нг/мл по мои изчисления... Как така, при по-дълъг прием на прогестерон - вагинално, по-ниска стойност?! Бил е малко като доза, че пада? Ембриончетата са се хранили и не е стигнало, това ми е извода....  Как е било при вас?

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 10:38 от Deona

# 246
Здравейте всички... След неуспешен ЗЕТ съм на 2, 4 дневни ембриона... Лекарства по време на чакането - Циклогест 2х1, вит Д, Но шпа - 3х1, Естрофем 3х1, Клексан 1, Неофолик и Аспирин протект.  Въпроса ми е за прогестерона... Циклогеста започнах да го слагам 5дни преди трансфер. Прогестерон преди трансфер 20нг/мл, при тест за бременност след 12 дни - 34нмол/л = 10,68нг/мл по мои изчисления... Как така, при по-дълъг прием на прогестерон - вагинално, по-ниска стойност?! Бил е малко като доза, че пада? Ембриончетата са се хранили и не е стигнало, това ми е извода....  Как е било при вас?
На мен При ЗЕТ винаги ми изписват и изнжекции Пролутекс по 2 дози на ден + Циклогест 2 по 1.

# 247
Момичета, направих второ изследване на  чхг - първото на 10-ти ден /зет на бластоцист/ беше 16,30 IU/L, а сега на 12-ти ден 55,92 mIU/mL...дали е станало? Имах и зацапване около 8-9-ти ден - ако имплантирането е било по-късно дали това не обяснява ниската първоначална стойност? Или пък и тази сега е ниска? Да се побърка човек от това чакане и тези стойности...

# 248
Момичета, здравейте. На 10-ти ден след Свеж трансфер- тестът ми беше 220.36. Докторът каза, че няма нужда да се повтаря теста след 48 часа. Общо сега са 17-18 дни след трансфера. На преглед съм на 08.03. Притеснявам се много, понеже нямам никакви симтоми. Коремът ми е много подут, но нищо друго. Дали всичко е приключило. Да споделите опит. Благодаря ви много.

# 249
Момичета, здравейте. На 10-ти ден след Свеж трансфер- тестът ми беше 220.36. Докторът каза, че няма нужда да се повтаря теста след 48 часа. Общо сега са 17-18 дни след трансфера. На преглед съм на 08.03. Притеснявам се много, понеже нямам никакви симтоми. Коремът ми е много подут, но нищо друго. Дали всичко е приключило. Да споделите опит. Благодаря ви много.

Защо да е приключило? Такава висока стойност, явно докторът не се притеснява, щом не предписва друго изследване. Ако искаш, пусни си едно чхг за твое успокоение Simple Smile Виж аз с каква ниска стойност съм и пак се надявам на чудо, а ти  направо отличник с това 220 Grinning Много жени споделят, че първоначално нямат никакви симптоми - явно си е много индивидуално това.

# 250

Супер е чхг не се притеснявай Simple Smile
колко ембриончета ти върнаха и на кой ден ?

# 251
Белокоска, аз също съм с по-ниски стойности от всички останали, които коментират високи трицифрени числа още на 9-10 ден. Утре ми е 15 ден след трансфер и пак ще пускам ЧХГ и после се разбрах с доктора да отида при него преди да са дошли 3те почивни дни. Като се чухме по телефона ми каза само ето виждаш ли вдига се, всичко е наред. Така че мисля, че щом и твоето се удвоява важи и за теб Simple Smile стискам палци

Момичета, направих второ изследване на  чхг - първото на 10-ти ден /зет на бластоцист/ беше 16,30 IU/L, а сега на 12-ти ден 55,92 mIU/mL...дали е станало? Имах и зацапване около 8-9-ти ден - ако имплантирането е било по-късно дали това не обяснява ниската първоначална стойност? Или пък и тази сега е ниска? Да се побърка човек от това чакане и тези стойности...

# 252
Денят на трансфера брои ли се за 1-ви ден или е ден 0?

# 253

не се брои Simple Smile

# 254
След трансфер, ми дадоха инжекции в манипулационната и деня на трансфера го броиха като първи ден. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт