Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 396
  • 775
  •   1
Отговори
# 300
Бях свеж трансфер на две 5 дневни. Хванало се е само едно.

Това е моят тест на 8 ден .На 9 ден кръвния показа 260 ЧХГ.

Колко ембриончета и на колко дни ?

# 301
14-ти ден след трансфер на 5 дневен бластоцист, чхг 170,70...на 12-ти беше 55,92...гледам таблиците, сайтовете и пак излиза  ниско Sad

# 302
14-ти ден след трансфер на 5 дневен бластоцист, чхг 170,70...на 12-ти беше 55,92...гледам таблиците, сайтовете и пак излиза  ниско Sad

Имай търпение , все пак нараства добре . Малко ще е игра на нерви , но след два дни пусни пак.

# 303
Белокоска, спокойно, моето ЧХГ на 12ден беше 102 на 15 навакса до 569 и дори докторът с тази ниска стойност успя да види малка точица. Не иска да пускам повече ЧХГ, а да  отида след седмица пак при него за проследяване.

# 304
Белокоска, според мен трябва да си оптимист. Ще видиш, че ще порасне още. Очевидно се утроява. Значи ще навакса много бързо.

# 305
Момичета , 8 ден след трансфер , вече се хваща на снимката тази “невидима” черта ….

# 306
Белокоска-ЧХГ се движи добре, според мен. Дай си шанс и мисли оптимистично, това е най-доброто, което можеш да направиш. Simple Smile
Believe- като я минеш през негатив, вижда ли се? Аз така съм хващала, за да съм сигурна.

# 307
Белокоска-ЧХГ се движи добре, според мен. Дай си шанс и мисли оптимистично, това е най-доброто, което можеш да направиш. Simple Smile
Believe- като я минеш през негатив, вижда ли се? Аз така съм хващала, за да съм сигурна.

Ето и негатив

# 308
Belive123 кога ще ходиш на кръвен?

# 309
Belive123 кога ще ходиш на кръвен?

Мисля утре -9 ден да пусна , притесних се

# 310
Колко притеснения изпитвате момичета🥹. Аз бях същата,голямо напрежение. Понеже си пазя тестовете всичко е описано и покрай вас днес се разрових. Ще кача пикливи тестове от 3 лв най-обикновени с ниска чувствителност. В предните теми бях писала Експрес мисля бяха.
Та това ми е теста от ден 4-ти на един 5дневен бластоцид. Мислех че съм почнала от ден 5-ти но НЕ пиши си ясно ден 4-ти.
[img]//cdn.bg-mamma.com/3vEi/OPKY6.jpg[/img]
За мен си имаше черта поне в моето въображение. 🙄Но мъжът ми не я виждаше и следователно отписах опита,но бях накупила към 5 теста,та реших да продължа да се тествам на ден 6-ти
Това е от ден 6-ти. На 7 ден пуснах кръвен☺
Качвам ги да си стоят в темата,ако някои му е нещо от полза би било добре,но всеки организъм секретира различно ЧХГ.
Въпреки че вече родих и нямам сили и финанси за нова стимулация. Имам един син от предишен брак естествено заченат и сега дъщеря чрез ИКСИ+МАКС бих искала да си остана в темичката. Много искам трето,но тези хормони не ми се отразиха добре на моя организъм. Не се пазим и ако Бог е решил може пак чудото да се случи по естествен  начин. Преживявам с вас емоциите ви!Сещам се какво напрежение и колко страх съм изпитвала след всеки трансфер🥹(имам два). Успех на всички😍

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 17:20 от Милото

# 311
Здравейте, момичета. Спряхте ли цигарите след трансфер ? Аз пуша айкос по 3-4 цигари на ден, понякога повече, но сега гледам да се ограничавам до 3-4. Дали ще е стрес за организма да се спрат изведнъж след трасфера ?

# 312
Откъде купувате тестове за 3 лв.? Искам и аз. Родих преди 15г и сега не намирам подобни по аптеките, всичко е към десятка и нагоре

# 313
Откъде купувате тестове за 3 лв.? Искам и аз. Родих преди 15г и сега не намирам подобни по аптеките, всичко е към десятка и нагоре

Моите са лентички - лейди тест , в моя град са по 50 ст за бр

# 314
В София има в Софармаси и Ремедиум, аз лично си поръчвам онлайн от тях, защото ми е по-лесно и удобно заедно с други необходими козметики, добавки и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт