Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 377
  • 775
  •   1
Отговори
# 315
Откъде купувате тестове за 3 лв.? Искам и аз. Родих преди 15г и сега не намирам подобни по аптеките, всичко е към десятка и нагоре
Тестовете съм ги правила ноември месец миналата година. Бяха на стойност 3лв или 3.50 от аптека Фрамар. Имам две естествени неуспешни бремености(кухи яйца) от вторият ми мъж и винаги съм се тествала с такива тестове. Като втория път ми отчете 4 дни преди цикъл☺Сега с тази инфлация не знам дали няма да са вдигнати 🤷♀

# 316
  • Варна
Здравейте, момичета. Спряхте ли цигарите след трансфер ? Аз пуша айкос по 3-4 цигари на ден, понякога повече, но сега гледам да се ограничавам до 3-4. Дали ще е стрес за организма да се спрат изведнъж след трасфера ?
Като почнах прогестерона ги намалих доста и от деня на трансфера не съм пушила изобщо. Не ми е проблем, въпрос на нагласа и психика е. Нямам желание да тровя себе си и дай Боже, детето, след толкова много мъки Simple Smile
Иначе си пафках по кутия на ден (не, че нямам достатъчно задържана отрова в себе си 😅)
Днес ми е 5 ден от трансфера, ако броим деня на трансфер за първи. Мисля другата седмица да пробвам с някоя лентичка, като подарък за 8ми март 😋

# 317
Здравейте , момичата имам един въпрос . Аз съм с нормално кръвно 120 на 80 . И когато кача горната граница започва да ме боли главата . От 2 дни кръвното ми е 130 на 80 или 140на 80 , но не ме боли а просто си имам едно такова чувство и тогава го моря и виждам ,че е високо . Та въпроса ми е дали може от ембриона да ми се вдига кръвното . На вас случвало ли ви се е или просто вече се побърквам 🤣🤣

# 318
Аз от естрофема вдигах. Приемаш ли ?

# 319
Здравейте момичета. Не знам в коя тема да пиша, но случаят при мен е следния. На 29години съм с две махнати тръби. Миналата година правихме свеж трансфер, който не се получи. Сега на 06.02 бяхме на замръзен трансфер, на 24.02 правих кръвен тест и резултатът беше 1017. На 02.03 бях на преглед и нищо не видяха да има, лекаря ми каза че сигурно е спряло да се развива, или се е инплантирало към тръби, само от лявата страна нищо не можаха да видят, накараха ме да направя отново кръвен тест и резултатът е 3463. Сега в неделя съм отново на преглед. Моля ви кажете какво мислите че е станало. Има ли вероятност по късно да се инплантирал и затова нищо да не се вижда?

# 320
Момичета здравейте! 🤗 След два неуспешни свежи 2022, преди 3 дни правихме ЗЕТ. Все си казвам, че няма да се втилясвам и да търся симптоми, ноо едно нещо ми стана интересно, все си намирам нещичко😆 😇 Сега ми е много странно че нищо не усещам, предполагам защото организма ми е спокоен без стимулациите. Но ме е страх да не ме заболят гърдите 😆
Моля момичета които сте имали ЗЕТ, успешен, боляли ли са ви гърдите? И ако за кои дни? Много ще съм благодарна за съвет
Само това ми се иска да знам и ако вземат да почнат да ме болят да не се отчайвам 🤗

# 321
Мен гърдите не ме болят, просто са една идея по-чувствителни. Имам успешен ЗЕТ и днес видях, две ембриончета. Успех ви желая!

# 322
Каква прекрасна новина! Тихичко честито Heart Eyes ох дано и аз скоро да изпитам това щастие 🙏
Благодаря ти за отговора 🤗 Тайничко си се надявам някоя да си признае че са я боляли гърдите все пак.. ей така за всеки случай да ми е по-спокойно 😄

# 323
С естествената ми бременност имах зверски болки в гърдите. Сега с инвитрото не са ме боляли,бяха просто една идея по чувствителни. Мислех си че заради хормоните ще ме болят повече,но уви не беше така☺Даже и придърпвания нямах. Молех се за симптоми,придърпвания и болки. И като се почна едно зверско повръщане към 6 седм до 16 не можех да пия вода🤷♀После бях с ниска плацента,болки и ранни контракции. Едвам издържах до датата на плановото секцио🙄Нон стоп имах симптоми. Да не казвам че от 31до 38+5 дни ме разби от ритане момата,но тя беше огромна. Не можех да спа🙄Така че не всички в началото имат болки и прочие☺

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 00:25 от Милото

# 324
Здравейте момичета. Не знам в коя тема да пиша, но случаят при мен е следния. На 29години съм с две махнати тръби. Миналата година правихме свеж трансфер, който не се получи. Сега на 06.02 бяхме на замръзен трансфер, на 24.02 правих кръвен тест и резултатът беше 1017. На 02.03 бях на преглед и нищо не видяха да има, лекаря ми каза че сигурно е спряло да се развива, или се е инплантирало към тръби, само от лявата страна нищо не можаха да видят, накараха ме да направя отново кръвен тест и резултатът е 3463. Сега в неделя съм отново на преглед. Моля ви кажете какво мислите че е станало. Има ли вероятност по късно да се инплантирал и затова нищо да не се вижда?
ЧХГто расте, което означава че има някакво развитие и не е спряло. Вече трябва да се види на УЗ. Дано всичко да е наред. Hug

# 325
Аз от естрофема вдигах. Приемаш ли ?
Приемам циклогест ,прогестерон на инжекции , зарзио , прегнил , фолиева киселина и преднизолон .

# 326
  • Бургас
Мен при естествената бременност ме боляха гърдите доста. И скоро като правихме свеж трансфер ме боляха по същия начин и бяха чувствителни к си мислех, че се е получило, но уви. Така че, това с гърдите според мен не е фактор. Случва се заради повишените хормони и е нормално.

# 327
Гърди обикновено болят от висок прогестерон, както е преди цикъл, пада прогестерона, спира болката, идва цикъла. Поне при мен беше така;) От както съм родила, на все че цикъла си идва когато си иска, ами и нито веднъж гърди не ме заболяха. Детето е на 1г. Ко става...нямам идея....явно наместване на хормоните. Но след трансфера не ме боляха като пред цикъл, боляха зърната, едва се пипаха и едва носех сутиен...слагах памук. Вече във 2...3 месец се надуха целите, втърдиха се и до края болката беше....уау Cry

# 328
Момичета, моля дайте мнение. 5 дневен бластоцист, на 8 ден резултат 5.860, на 9 ден 7.600.

# 329
  • гр. София

10ти ден след Сет на 5дневен ранен бластоцист....

Общи условия

Активация на акаунт