Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 372
  • 775
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, моля дайте мнение. 5 дневен бластоцист, на 8 ден резултат 5.860, на 9 ден 7.600.

Трябваше на 10ти ден да изследвате, сега нищо не може да се каже . Чхг се удвоява на 48 часа . Факт , че все пак е нараснало за ден

# 331
Minion, кога имате поставян прегнил или сходен продукт? Има движение, същевременно много ниски нива на ЧХГ. Какво е мнението на док? Ако няма поставян тригер, възможно е да е имало имплантация..

# 332
Момичета,някой бил ли е с трансфер на два ембриона и в последствие се е хванал само един и е започнал отпадане на другия?Колко е продължило зацапването?

# 333
Minion, кога имате поставян прегнил или сходен продукт? Има движение, същевременно много ниски нива на ЧХГ. Какво е мнението на док? Ако няма поставян тригер, възможно е да е имало имплантация..
На 18.02 имам поставян овитрел. Не съм се свързвала с клиниката,тъй като те са ми посочили да правя тест на 07.03. В понеделник ще повторя теста и тогава ще им изпратя резултатите.

# 334
Sise, от моя АГ знам, че ако само едно се е имплантирало, другото в повечето случаи отпада незабелязано, тъй като говорим за микроскопични клетки и при положение, че въобще не се е имплантирало, не дава отражение. Видяхте ли другото ембрионче? Кървенето е възможно да има съвсем друг причинител, трябва да се обсъди с лекуващия. Успех

Sise, едва ли е от овитрела след толкова много време. Дано ЧХГ започне стремглаво да расте!

# 335
Sise, от моя АГ знам, че ако само едно се е имплантирало, другото в повечето случаи отпада незабелязано, тъй като говорим за микроскопични клетки и при положение, че въобще не се е имплантирало, не дава отражение. Видяхте ли другото ембрионче? Кървенето е възможно да има съвсем друг причинител, трябва да се обсъди с лекуващия. Успех

Sise, едва ли е от овитрела след толкова много време. Дано ЧХГ започне стремглаво да расте!

Да видяхме едното ембрионче за шеста седмица е добре развито,но започна кафеникаво зацапване и лекарката ми каза,че е възможно да е от отпадналия ембрион и за сега спряхме акарда и клексана

# 336
Да се разпиша и аз задавам въпроси рядко но ви следя от много време днес 10-ти ден на 5-дневен излюпен ембрион резултатът е <1.0😞

# 337
Да се разпиша и аз задавам въпроси рядко но ви следя от много време днес 10-ти ден на 5-дневен излюпен ембрион резултатът е <1.0😞

Много съжалявам ! Не се отказвай ♥♥♥
И аз днес чакам резултати

# 338

Много съжалявам ! Не се отказвай ♥♥♥
И аз днес чакам резултати
Няма отказване днес говорих с доки и ми каза да мине един цикъл и отново ще действаме но този път ще върнем 2 ембриона .
Успех днес за резултатите🍀

# 339
Sise, в тази седмица можете да си пуснете прогестерон. Аз около 7 седмица също имах зацапване, спрях клексана за 3 дни, приемах допълнително прогестерон и после зацапването спря, всичко беше наред. Бях с едно ембрионче от самото начало.

# 340

Момичета, днес съм 6ти ден от трансфер на два 5 дневни бластоциста.
Има ли някакъв шанс с този резултат?
Лаборатория е рамус.

# 341
6-ти ден....хораааа, защо си го причинявате, този резултат не дава никакъв отговор, нито на мен нито на вас! И то пък кръвен, айде за спорта препикайте от лентичките тестове и по 2 на ден, ама излишно е, не стига са ни хормоните, емоциите ами и това сега да се чудим имплантация ли е, резултат от прегнил/овитрел ли е...няма смисъл, наистина!
Иначе влезнах да питам цикъл може ли да ми дойде въпреки химиите които пия и бия...Циклогест, Преднизолон Кортико, Прегнил, Акард...че от вчера усещам една болка точно като пред цикъл, знам че може да е и за друго предвестник, ама все пак да питам....аааа и Преднизолон Кортико за какво се пие, точно?

# 342
Момичета , излезе и моя резултат .
9 ден от трансфера 3 дневен

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 20:17 от Belive123

# 343
6-ти ден....хораааа, защо си го причинявате, този резултат не дава никакъв отговор, нито на мен нито на вас! И то пък кръвен, айде за спорта препикайте от лентичките тестове и по 2 на ден, ама излишно е, не стига са ни хормоните, емоциите ами и това сега да се чудим имплантация ли е, резултат от прегнил/овитрел ли е...няма смисъл, наистина!
Иначе влезнах да питам цикъл може ли да ми дойде въпреки химиите които пия и бия...Циклогест, Преднизолон Кортико, Прегнил, Акард...че от вчера усещам една болка точно като пред цикъл, знам че може да е и за друго предвестник, ама все пак да питам....аааа и Преднизолон Кортико за какво се пие, точно?

Според мен е до организъм, но при мен закъсня с 2 дни и на 3тия вече започна да ми прецапва, въпреки че все още не бях спряла абсолютно същите лекарства. Но при мен тестът беше отрицателен.

# 344
И аз не го разбирам това тестване , толкова рано . Никакъв отговор не Ви дава , само сега ще го мислите . След 4 дни тест пак .

Белийв на кой ден е теста ?

Общи условия

Активация на акаунт