Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 355
  • 775
  •   1
Отговори
# 345
И аз не го разбирам това тестване , толкова рано . Никакъв отговор не Ви дава , само сега ще го мислите . След 4 дни тест пак .

Белийв на кой ден е теста ?

9 ден , имам ли шанс ? 🥹

# 346
И аз не го разбирам това тестване , толкова рано . Никакъв отговор не Ви дава , само сега ще го мислите . След 4 дни тест пак .

9 ден , имам ли шанс ? 🥹

Ако е 5 дневен , шансът е малък Sad

# 347
Аз пак него разбирам това тестване на 14 ден на 5 дневен ембрион. Винаги съм била за ранното тестване. Реалността е една и ако има имплантация уточнявам за 5 дневни ще покаже на ден 7-ми. В доста клиники ги карат да се правят и тогава тестовете. Всеки си решава разбира се,затова изказвам мнението си!
За въпроса да въпреки медикаментите може да дойде цикъл. При моята приятелка беше така. Преднозолина е за потискане на имунната система. Да отслабен и да не разпознава ембриона за чуждо тяло. Аз го пих до 10 седм,11 някъде и го спрях по схема. Два трансфера имам и при мен имаше ужасно главоболие като го спирах🙄

# 348

9 ден , имам ли шанс ? 🥹

Ако е 5 дневен , шансът е малък Sad

3 дневен е

# 349
Здравейте, след трансфер съм. Днес се наложи да отида на очен преглед за нови диоптрични очила. Капаха ми два пъти капки за разширяване на зениците . Само че аз не се усетих да предупредя лекаря, че може да съм евентуално бременна преди да ги капнем . После изведнъж се усетих , питах го - уж нямало да има никакъв проблем, но аз съм страшно притесена... Според вас дали може да съм направила някоя глупост с тези капки?

# 350
Подкрепям напълно казаното от Милото.
Как пък да не взимам излишно няколко дни хормони, а в моя случай и инжекции Граноцит, като 7 дни след трансфер на бластоцит резултатът си е съвсем реален ако е негативен. Аз лично бих предпочела да приживия неуспеха и да планирам следващите стъпки вместо още сидмица да се надявам излишно.
Ще е в полза ако има момиче с негативен кръвен тест на седми ден след трансфер на бластоцит, да пише дали все пак е станал позитивен след това. Може пък в нас да е грешката.

# 351
Не за пръв път в тази тема казвам какъв резултат имах преди години на 10ти ден на 5 дневни ембриони - 28! ЧХГ което ако бях изследвала на 7ми ден нямаше да покаже нищо след това на 12 ден беше вече 144! А днес е на 7 г. и половина... та точно за това не го харесвам ранното тестване, и все пак смятам и сега да отида да се тествам на 10 ден, въпреки препоръка от док да е на 14 ден, пак съм с 5 дневни, но този път е ЗЕТ!

# 352
Believe щом са тридневни определено според мен има шанс. Стискам палци. Преди няколко страници съм писала при мен на 5дневни, но за теб ще напиша пак, за да ти дам кураж.
7ден -7.8
9ден - 27.68
12 ден 102
15 ден 569
Разбира се тепърва всичко предстои, но според доктора е наред.

# 353
Believe щом са тридневни определено според мен има шанс. Стискам палци. Преди няколко страници съм писала при мен на 5дневни, но за теб ще напиша пак, за да ти дам кураж.
7ден -7.8
9ден - 27.68
12 ден 102
15 ден 569
Разбира се тепърва всичко предстои, но според доктора е наред.

Благодаря за подкрепата ♥

# 354
Believe, ако няма поставян ЧХГ препарат, според мен също има шанс.

# 355
Щом е три дневен има шанс 🤗

# 356
Believe, ако няма поставян ЧХГ препарат, според мен също има шанс.

Моят овитрел е поставен преди 15 дни , засичах с ленти за да разбера кога се е изчистил и  на 11 ден нямаше нищо.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 20:32 от Belive123

# 357
Polly, такъв резултат не е негативен за 7ми ден. Има доста табели в интернет пространството и всеки може да види какви са стойностите на ЧХГ за пункция +11/12.

# 358
Никъде не съм използвала думата "негативен", нисък със сигурност. За 12 дни след овулация не съм срещала таблица, в която ЧХГ да е под двуцифрено число, но да кажем,че е мой пропуск.

Polly, такъв резултат не е негативен за 7ми ден. Има доста табели в интернет пространството и всеки може да види какви са стойностите на ЧХГ за пункция +11/12.

# 359
Момичета, някой поставял ли си е Пролутекс? Изпокарахме се с мъжа ми - според него са ни казали, че инжекцията се поставя под ъгъл 45 градуса, аз разбрах 90, в интернет има клипчета и с двата варианта. Някой има ли личен опит?

Здравей аз я слагам на 90 градуса, на 45 кървя.

Общи условия

Активация на акаунт