Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 496
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
Вече да махнат тая Пелин от сериала 👿

Ако не е Пелин ще е Мелин... 😂😂😂

# 121
Феновете разпердошиниха фрага. Признавам си не бях видяла това послушно момче, как чака жена си на леглото Grinning

Пелинка, да я махат по-бързо:rage: Пак седи като измислена, една и съща гримаса.
Ферит колко е глупав,  чак сега ли видя обичта на жена си? Dizzy Face Ох да имаше очи, колко  целувки щеше да има  Flushed

# 122

Сета Blush

Бирсен пак пуска някакви новини за Буче, но не разбрах много много. Мисля, че щяла да напусне в 24 епизод.

# 123
Ех Reni-BG,тъкмо щях да започвам едно такова милозливо да ти се примолвам да преведеш фрага.
То,не,че не може да се намери с руски суб.например,но аз свикнах и друго ми е усещането,като чета твоя превод
Благодаря ти!
Хич не се учудвам,че ще влизат новите персонажи и ,ако е вярно-като родители на Пелин.
Сега малко романтика и после-хайде хоп-или Пелин е бременна,или е изтрещяла.
То,иначе не може все хубаво,ще трябва да свърши в един момент.
Какво ще правят сценаристите не знам,ама се задават все хубави филми.Дано да не започнат с изкилифенчени измишльотини.

# 124
  • София
Вече да махнат тая Пелин от сериала 👿

Ако не е Пелин ще е Мелин... 😂😂😂
Абсолютно. Пелин изобщо не е виновна, или поне не много, докато Феро не се освести, няма шанс да не е женкар.

Кеф ще ми изхвърленият багаж да е на Ферит. Smile

# 125
Багажът е на Пелин, Сейран нали я изгони без нищо, а чантата и якето и бяха на дивана.
Честно казано аз във Ферит женкарство виждах в първите епизоди, след като се ожени по-скоро беше на различни полюси.
Един път повече Пелин, друг път Сейран, но според мен никога не може да се откъсне от Сейран. (още от както се ожениха - от една страна, защото той има собственическо чувство към жените, но и защото Сейран никога не му се дава, винаги отвръща.)

# 126
  • София
Аз не мога да му простя, че ясно и категорично НЕ отказа на Пелин онази нощ.

# 127
Първо -ЧапкЪн-уФ изобщо не повярва ,че Сейран ще изгони Пелин ....гледаше с насмешка и забавление ,но след "одамдА"  и влеченето за косата, му стана и "интересно" и"  неизвестно ".... А когато "мечката  след комшиите ,заигра и у НАС " .....немаа лабаво....

Второ -Пелин не е виновна .....има баница -ЯДЕ .......че Ферит се прави на МАЙКА ТЕРЕЗА / да ме прощава тази СВЯТА ЖЕНА !!!!/ и то необяснимо защо ...Пелин непълнолетна ли е ....той е НЕсемеен ли .....?!?!?!

Трето - не  искам сближаване между Сейран и Ферит ....Ферит още незнае ,че  има семеен "конспект " , по който трябва да научи какво  означава  ОТГОВОРНОСТ , а не да се крие до полата на майка си ,да държи в шах "моралистите " в конака и да трепери от ДеДе си ....до следващият път !!!!
Най-лесно е да провалиш живота на невинен и то напълно безотговорно ...а той го прави !!!

Правило в живота е ,че трябва да сме рамо до рамо ,но до тук беше само рамото на Сейран , а неговото до Пелин ....ееее?!?!?!

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 18:10 от sofia26

# 128
  • Яко в Матрицата...
Вал, явно трябва да преспя… Joy

# 129

Трето - не  искам сближаване между Сейран и Ферит ....Ферит още незнае ,че  има семеен "конспект " , по който трябва да научи какво  означава  ОТГОВОРНОСТ
Правило в живота е ,че трябва да сме рамо до рамо ,но до тук беше само рамото на Сейран , а неговото до Пелин ....ееее?!?!?!

По този начин филмът  ще продължи сигурно до догодина, без да има никакво развитие.
Разбира се,че Ферит трябва да научи семейния кодекс,разбира се,че трябва да се промени.
Но,това все пак е филм-действието би трябвало да се развива и да претърпи някаква промяна.А то,иначе не само на драгият зрител ще омръзне,ами и на самите актьори.
Това,което се нарича "Семеен кодекс" и "Израстване в семейните отношения" се научава през целия наш живот.
Не мисля,че веднага след като една двойка сключи брак всичко тръгва по мед и масло.Което не означава автоматически,че не трябва да се борят за семейството си,или трябва да се развеждат.
Смятам,че усилия трябват и от двете страни.
Сейран е готова да се бори за брака си,ще видим и Ферит.
Това с раздялата и израстването на жената като самостоятелна и независима е доста изтъркано клише-има го и в "Любов под наем" и в "Почукай на вратата ми" и в "Ранобудна птичка".Със сигурност и в много още други...
Рядко виждам сериал,в който жената се бори,за да промени съпруга си и да задържи семейството си.
В крайна сметка-каквото решат сценаристите.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 19:07 от usmivkata20

# 130
Фенчетата в Т, представят Халис Мерт Корхан Grinning

# 131
usmivkata20 , съгладна съм с теб. Аз също искам израстване на героите заедно. Защо трябва семейството да е пречка за развитие на персонажите? Нека веднъж порастнат и постигнат целите си заедно.

# 132
Да,голям красавец ще е Халис Ферит Корхан-защо Мерт?

# 133
Според феновете в Т тази вечер ще очакваме фрагман. Blush

# 134
ААААА, моля ви се, това прекрасно дете да го кръстиш Халис, стига глупости😅😅 Мерт пасва много добре, ама Халис... 😵‍💫

Ако един ден стигнем до деца в сериала, дано някакво такова красивичко да намерят🥰 бонбонче! 🍬

Фенчетата в Т, представят Халис Мерт Корхан Grinning

Общи условия

Активация на акаунт