Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 519
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
Тука жената е достатъчно ,дори предостатъчно  израснала ...ред е на глезльото -да не кажа по-цветиста дума .
Този брак е различен ,не е като брак на влюбени  , обичащи се млади хора ...а освен това ценностната система на Чапкън -уФ ..........тя не  е дори любителска  а...извън ПРОСОТО !!!!

Отново ще го напиша ...Айде Сейран да помага на Юсуф дори не  със  същите " приятелски разбирания "
Досега да е изстреляна не в Антеп , а някъде незнайно къде . .....
Конакът ще е буре с барут ........

Едва ли физическата " близост" ще промени Ферит ,тука трябва поведение на отговорен мъж , а не търсещ само "сметка " на заобикалящите го, ееее....без дЕдЕ...щото там .....се иска кураж...
...
Скрит текст:
.......Ние създадоме семейство "диплом"-ирани със специалност ОТГОВОРНОСТ ...така ,че надграждахме без усилие ,без да пилеем ценно време за "вразумяване ".....това е съвместният ни живот !!!
Дай БОЖЕ всекиму !!!

# 136
Фрагман 2 може и да няма.
За снимките в планината казват,че Асуман,Аби,Фуат,Сейран,Суна и Ферит са там.
Ще има целувка за кекс ще си почакаме.Ферит щял да направи любовно признание.
Щял да остави Пелин,но тя него не щяла прави опит за самоубийство.
Пардон ама бизе не?

Един СейФерски клип

https://www.youtube.com/watch?v=9yAJ4n4MQ8A

# 137
  • София
Романтика да има, кекс очаквам около 40-та серия.

# 138
Романтика да има, кекс очаквам около 40-та серия.
Аз на Сезон Финали и после раздяла готова съм за клишета
Не е по темата ама полудях

Скрит текст:
Обяснете ми как куче което не може да се катери се е качил на масата и е унищожило слушалки за 120 ЛВ сутрин рано направо ми просветна като видях 😂😂😂

# 139
  • Яко в Матрицата...
Диди, пази имуществото Grinning

Какъв кекс, не давам Joy Феро бей да си оправи настройките, после ще готви Stuck Out Tongue Winking Eye

# 140
  • София
Скрит текст:
Диди, пази имуществото Grinning
Какъв кекс, не давам Joy Феро бей да си оправи настройките, после ще готви Stuck Out Tongue Winking Eye
Sweat Smile

# 141

Скрит текст:
Обяснете ми как куче което не може да се катери се е качил на масата и е унищожило слушалки за 120 ЛВ сутрин рано направо ми просветна като видях 😂😂😂

Ми не го слушаш...Затова е премахнало врага!!:laughing:

# 142
Айде на ски

Афра е с розова шапка

# 143
Всичко им наред на ски отишли 😁

Ферит да му се не знае и чапкъна. Със собствената си жена не спи 😁

# 144
В инстаграм пише,че снимките  на Мерт и Афра са от днес.
За сега  отношенията между Суна и Аби изглеждат  невъзможни,но се надявам да получат благословия, един ден.

Кога Суна, ще се усети за плановете на Снахата:joy:  ? Каква ли ще бъде реакцията й, и тази на Казъм?   Сейран много ще се сърди на Ферит,защото не й е казал, а знае...

# 145
Сет

Сладури

# 146
  • София
Скрит текст:
Всичко им наред на ски отишли 😁

Ферит да му се не знае и чапкъна. Със собствената си жена не спи 😁
Феро може да спи с която си поиска, ама баш' тази, която той иска, не го ще. Хаят. Laughing

# 147
# 148
  • София
Бинго! (и аз като Пелин) Rage
Рано пуснаха фраг, да очакваме ли серия утре?

# 149
Дядо пак ще ги намества всички, но защо ще се връща на работа. Сейран го предупреди шашвливия, че няма да позволи да се държи с нея като с Пелин. На мен и този фраг ми харесва. Аз реално претенции и очаквания нямам, кефят ме много актьорите и как играят. Сценарият си е клише от всякъде, нищо, че уж е по действителен случай.

Общи условия

Активация на акаунт