Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 535
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Нашето момиче и нея не я свърта да получи вече ласки и любов
Време и е,както за нея,така и за него.
Тази серия ще е така,следващата сигурно отново бомбе!

# 151
Феро как се хвърли на леглото Heart Eyes

Пак горещ фрагман. Hug
А Асуман кого видя?

# 152
Асуман видя Абидин и Суна.
Очаквам епизода с приятно усещане, лека- полека започват да показват по нормален начин, че се влюбват един в друг. Не само с караници и викове.

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 18:54 от Linasss

# 153
Когато си влюбен Joy

Паралела е добър Heart Eyes

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 19:00 от Мис ЧагиЗо

# 154
  • Яко в Матрицата...

- Защо това момиче направи всички тези неща? Защото както ти я обичаш, така и тя те обича.
- Ти си новият номер едно на дядо ми.
- Мисля, че го заслужих.
- След покойната [ми съпруга] тя ще бъде новата стопанка, достойна за това имение.
- Било ви е страх от моята сила и сте ме излъгали. Но нека всеки знае, нека всеки чуе – Халис ага не е умрял!
- Садък вече има нов помощник.
- Халис ага се върна на работа.
- Нали Ферит се увери, че не мога да се откъсна от него, отново ще се насочи към теб и когато е убеден, че си негова с всяка своя клетка … Бинго!
- Не можеш да ми сториш същото, което си направил на нея, защото аз няма да го позволя!

# 155
Не си спомням реално дядото знае ли за Орхан и снахата? Да не би и това да е разбрал и за това двамата да са така кахърни?
Суна май с Аби говори, но Асуман може да е с такава физиономия, защото чува нещо. Не са ми интересни хич. Да дават какво се случва след като Ферит се приземи на спалнята. Там ми е фокусът на мен. Joy

# 156
Много хубав фрагман 😍, отново ме развълнува и с нетърпение чакам утрешния епизод !!🎉

Най-вече, дано да не изразяват пак сцени, защото всичките сцени от фрагманите изглеждат много добре, а някои от тях особобено, ги чакам с голямо нетърпение!! 😂

# 157
Замислям се за хилядите домакинства,които няма да могат да гледат утре за тяхното момиче от Антеп.Една голяма част от рейтинга се дължеше и на тях,предполагам:sleepy:

# 158
Според мен Асуман ще е ключът в отношенията да Аби и Суна. Тя има нужда да насочи любовта им в правилната посока.
Асуман видя Абидин и Суна.
Очаквам епизода с приятно усещане, лека- полека започват да показват по нормален начин, че се влюбват един в друг. Не само с караници и викове.

# 159
Подарете си време за любимо кафе, любими занимания и мечти...Добро утро!
Днес ще видим  Чапкъна ни..

Вал. И аз  мислих... Толкова  мн загубени животи и разбити съдби. Дано не забравят хилядите жертви,а оцелелите  да имат късмет.
Най-голямото уважение за паметта им , ще бъде контрол върху строителството.
Рейтинга нямя да спадне с  много. Пък дори и да е надолу, хората са незаменими.Confused
Със сигурност нашия серил ще има втори сезон.

# 160
  • Яко в Матрицата...
Добър ден Simple Smile

Любовта е във въздуха Heart Eyes

Горкият Мерт... Как са го наобиколили Rolling Eyes

# 161
  • София
Мерт няма мира от почитателки. Sweat Smile

Да обобщим информацията за новите/ стари гост-актьори?

Тези от "Omer" кога да ги чакаме?
Скрит текст:
Фърат Челик го обявиха от 17епизод за 5 епизода т.е. до 21 епизод?
Мине Тугай и тя ли ще е за 5 епизода?
Топрак Саълам трябва да влезе.
Скрит текст:
Угур Демирпехливан и Ченан Чамюрду и те трябва да влизат.
Скрит текст:

# 162
  • Дубай
Здравейте!
Рени , Благодаря за преводите!Истината е обаче,че  действията не са логични на миналите събития...Не виждам промяна във Ферит😁иначе много ми хареса ,че Сейран се изправи срещу Халис и му разказва какво преживява.

# 163
  • София
И аз не виждам грам промяна у Ферит. Тъче на два стана, ама не се държи като мъж нито със Сейран, нито с Пелин.

# 164
Нямам търпение вече за епизода. Дано да има руска озвучка.

Общи условия

Активация на акаунт