Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 574
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
  • Яко в Матрицата...
Ферит иска да махне блокирането на Пело, което зададе Сейран. Но предполагам, че ще се откаже, че го чака проверка от жената Joy

Въпреки всичко, което дедето прави за Сейран, въпреки че й се извини, аз не мога да му простя. Хората в къщата са такива заради отношението му към тях. И той пак продължава да ги мачка. Унижението на Фуат ще влоши отношенията на двамата братя. Кому е нужно?

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 16:59 от Reni - BG

# 241
  • София
Ферит иска да махне блокирането на Пело, което  зададе Сейран. Но предполагаш, че ще се откаже, че го чака проверка от жената Joy

Скрит текст:
Въпреки всичко, което дедето прави за Сейран, въпреки че й се извини, аз не мога да му простя. Хората в къщата са такива заради отношението му към тях. И той пак продължава да ги мачка. Унижението на Фуат ще влоши отношенията на двамата братя. Кому е нужно?
Така си и помислих. Rage И предполагам е след скандала в заведението. При всяка спънка Ферит се връща към Пело или се завръща желанието да я потърси. Rage

# 242
А според мен просто иска да чуе как е от чувство за вина, все пак заради него я изгониха и унижиха много.Ама сигурно ще се откаже , така си мисля.

# 243
АЗ пък не обвинявам Сейран, дори си мисля, че за тези луди млади и влюбени е нормално да търсят близост. Когато си влюбен е доста по-различна действителността, а и виждаш не само негативите у човека, който обичаш. Та, чувствата са по-силни от волята хора. А не,че се случват бързо нещата. Ние може с си анализираме, но те милите време нямат ...

# 244
Бомба епизод ! Много ми хареса и фрага за 22 епизод ми хареса , как ще го чакаме не знам 😀
И аз разтопих като чух "Обичам те" и се появиха пеперуди в корема ми , а за Сейран не знам 😀 иначе много ми се искаше да и каже първо ,че е влюбен в нея , дано и това да го чуем. Не разбрах как така светкавично се развиха отношенията между Суна и Аби , не че не ми хареса , но някак все едно съм пропуснала части от сериала или епизоди , така се почувствах ( което не е така де). Ифакат , ооххх , Ифакат , нека ии нека. Дано наистина това да е края с нея и Орхан , макар че сега пък хукна при Дефне... Жалко за отношенията между Ферит и Фуат , от самото начало на сериала си е ясно ,че ще се стигне до този момент . Мисля ,че всичко си беше както във фраговете с изключение реакцията на Асуман като видя Суна и Абидин , сякаш малко различна ми се стори 🤔

# 245
Много ми е смешна Сейран как проверява телефона 🤣😁

# 246
Каква е разликата, че аз нещо не я разбирам в тяхната ситуация ?
Обичам те, за мен е много повече от влюбен съм в теб. Влюбена съм в тръпката, в тялото в красотата, а обичам душата. Затова децата кават най -чистото - обичам те , мамо!

И аз разтопих като чух "Обичам те" и се появиха пеперуди в корема ми , а за Сейран не знам 😀 иначе много ми се искаше да и каже първо ,че е влюбен в нея , дано и това да го чуем.

# 247
Аз се изненадах, че Сейран знае паролата на телефона на Ферит.
Виж Казъм как трябваше да налучка на леля паролата, за да разбере, че нещо палаво въртят с агата. Голям хакер излезе.

# 248
Аз не съм го гледала онлайн. С Юсуф някакво развитие?

Съобщено е, че Фърат Челик, който играе герой на име Ефе от сериала РИБАРЧЕ, е напуснал актьорския състав, тъй като договорът му е подписан само за пет епизода.

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 21:15 от tigasa1

# 249
Каква е разликата, че аз нещо не я разбирам в тяхната ситуация ?
Обичам те, за мен е много повече от влюбен съм в теб. Влюбена съм в тръпката, в тялото в красотата, а обичам душата. Затова децата кават най -чистото - обичам те , мамо!

И аз разтопих като чух "Обичам те" и се появиха пеперуди в корема ми , а за Сейран не знам 😀 иначе много ми се искаше да и каже първо ,че е влюбен в нея , дано и това да го чуем.

Даа, определено "Обичам те" е по-силно и по-значимо от "влюбен съм" , някои хора обичат без да са влюбени , а други са влюбени без да обичат , но за мен лично е важно да са и двете , ако успях да се обясня правилно . И в случая на Сейран и Ферит си го представях в някоя кавга той да и изкрещи "влюбеен съм в теб" и после пак да и каже ,че я обича ... много филми съм гледала май 😀

# 250
Аз не съм го гледала онлайн. С Юсуф някакво развитие?

Съобщено е, че Фърат Челик, който играе герой на име Ефе от сериала РИБАРЧЕ, е напуснал актьорския състав, тъй като договорът му е подписан само за пет епизода.

Юсуф и Султан се "хванаха за гушите " !
Тя нали е невестулката на Ифакат , а и тя не може да понесе ,че Сейран получи благословията на аГаТа..та решиха да злепоставят Сейран пред аГаТа.
Султан провокира Юсуф заради дъщеря си , а го предизвика с обвинения за Сейран и се опита да направи запис за чувствата му уж към Сейран .Юсуф ѝ каза ,че  ако каже за бившите отношения със Сейран ,той ще каже на аГаТа за  отношенията ѝ с Ферит ,
Не съм го гледала повторно епизода ,чакам превода  ..но ми  се струва ,че Юсуф приключи с "мисия" Сейран ! Дано !!!!
 Има  коментар/и за  университета , модната агенция ,че Сейран ги забравила .
Ами тя  още малко  и името си ще забрави .Laughing.
Ако  успее този разхайтен лигльо да го направи ЧОВЕК ....то направо  титла  ПРОФЕСОР заслужава !!!!

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 21:52 от sofia26

# 251
Мисля,че Ферит може да е много неща-лигльо, женкар, мерзамец ... каквото се сетиш, като обиден епитет.
Но пък чак да не е човек. Бих казала, че е добър човек. Има доста положителни  качества.

# 252
Мисля,че Ферит може да е много неща-лигльо, женкар, мерзамец ... каквото се сетиш, като обиден епитет.
Но пък чак да не е човек. Бих казала, че е добър човек. Има доста положителни  качества.

Аз даже и мерзавец не бих го нарекла.Всъщност Ферит е най-малкият в това семейство.Всички се отнасят несериозно с него,дори и сцената с чадърите потвърждава това.
Може би затова и той самият не се възприема сериозно,или по-точно,свикнал е да е несериозен.
Отговорности до сега той не е имал и даже не знае какво е това.
Но всъщност,както каза Сейран е много добър човек,с голямо сърце.Ако не беше така,тя нямаше да се влюби в него,нямаше да се бори за него.
Предстои да видим и дано да покажат неговото развитие и ,оформянето му като личност.
Много се надявам действително епитетът "Чапкън" да не е за него,защото до този момент аз не виждам такова нещо.
Халис ага разбра защо Ферит доведе Пелин в тяхната къща,но и му каза,че не е трябвало да я остави в тяхната спалня.
Може би Ферит наистина не е вярвал,че Сейран го обича и не е очаквал,че това ще я нарани толкова.
Всъщност е точно така
Видяхте ли реакцията му,когато Суна му го каза?Първо много се учуди,изненада,а след това литна от щастие.
И все още не вярва напълно,не е сигурен,докато Сейран не му го каже лично.
Той вече и го каза,сега топката е в нейните устни!!!

# 253
Но пък чак да не е човек. Бих казала, че е добър човек. Има доста положителни  качества.

Не мислех да  обяснавям за ЧОВЕК,ама нейсе ....
И алтън мина да имаш ,като не я разработваш за твое благо и на близките ти ,че и за  обществото ..не  файда?!?!
От "голям плюс " да доведеш метресата си в семейната  стая  и да с "удариш с бърсалката" лицето на жена си , а и на всички  останали в конака ,при все ,че останалите си го заслужават ,малко ...не ми е КАЧЕСТВО ???
Като си толкова благороден и "висок " отиди при дЕдЕ и "право куме ,та в очи " Като мъж с мъж ...истината и толкова ...
Сейран волю ,не волю пое проблема .....дали с правилните /за мен даже и повече от правилните /средства реши въпроса ,а това че на останалите -включая и дЕдЕ - взе да  им "набива чепика "  си е техен проблем .

Ама много съм ѝ ядосана на Суна ,че му  отвори очите на този "слепок " ...кажи бе ,че само той е влюбен в Сейран ..да му висне ченето до коляното и да блъска празна ,ама "ербап" глава о земи .....

Достатъчно забавно зрелище  беше в "чакалнята "преди да свърши ауденцията на Сейран ,че и после .
И нашият пак с "п...н памперс" влезе при дЕдЕ ...Абе с претенции за всичко "КОРХАН " си ...влез като мъж , а не като 5-годишно дете ...докарва я с рев ....
Ако това решава проблемите ,то Сейран требе да не млъква ....

Преко волята си приел решението на всички да го оженят  и защо бе джанъм ?!?!
Щото мислеше ,че ще продължава "да си разиграва коня " както той си знае и го правеше  ,ама ЯДЕЦ..."Всяко чудо за три дена " ....той имаше бонус в повече ,но няма накъде вече ...сам си срита късмета ....

# 254
Нещо новите спойлери дето върлуват в Т не ми харесват. Confused След романтиката, Ферит ще отиде при Пельо, а Сейран ще се прибере с Аби и Суна. Спрягат, че майката на Пело ще се обади на Ферит, че дъщеря й мисли за самоубийство и той хуква. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт