Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 575
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
  • Яко в Матрицата...
Нещо новите спойлери дето върлуват в Т не ми харесват. Confused След романтиката, Ферит ще отиде при Пельо, а Сейран ще се прибере с Аби и Суна. Спрягат, че майката на Пело ще се обади на Ферит, че дъщеря й мисли за самоубийство и той хуква. Rolling Eyes

Ай дано, та Ферит да се разведе и остане с "любовта" на живота си, а пък Сейран да си намери достоен партньор.

Жалко ще е само за погубена химия между АфМер, но... такъв е животът.

# 256
  • Дубай
Нещо новите спойлери дето върлуват в Т не ми харесват. Confused След романтиката, Ферит ще отиде при Пельо, а Сейран ще се прибере с Аби и Суна. Спрягат, че майката на Пело ще се обади на Ферит, че дъщеря й мисли за самоубийство и той хуква. Rolling Eyes

Ай дано, та Ферит да се разведе и остане с "любовта" на живота си, а пък Сейран да си намери достоен партньор.

Жалко ще е само за погубена химия между АфМер, но... такъв е животът.
Абсолютно те подкрепям, Рени.Дано, и се моля да не се случат нещата в леглото,че "отиде коня в ряката",както се казва...Сейран е младо момиче с мечти и възможност,също така и талант ,въпросът е да го разгърне и би преуспяла в Истанбул без айле Корханови.

# 257
То ако не стане проблем след романтиката и Пелин изчезне, трябва да финализират сериала. Какво ще гледаме после 😁

# 258
  • Яко в Матрицата...
Ами 25-26 епизода стигат Joy После ново дизи...

Нядявам се или спойлерите да не са верни, или да са силно преувеличени. То е ясно, че Пело ще се опита с последни сили и козове да трови живота на Сейран, но въпросът е какво ще е поведението на Ферит. Ако продължи да иска да седи на два стола, по-добре да си взима Пело и да пишат "mutlu son" на дизито.

# 259
Ако това е вярно, значи тя отива при майка си и двете са замислили план, затова й е такава победоносна физиономията.
Пък наш Феритчо, ако се върже и на този номер и изостави Сейран, хич да не се връща в конака. Сейран да се изнася с 200 от това "семейно" гнездо!!!

# 260
В неговата глава Пелин е невинна , не забравяйте.В неговата глава , той е виновен за състоянието й .Ако нещо стане с нея , ще му тежи на съвестта.Той не я иска.
Той не знае за подлите й номерца , аз се надявам , че те ще почнат да излизат наяве .. като номера от първа серия , заради който и го ожениха.
Ще се изкефя , Ферит да разбере и да й каже .. “Благодаря ,ти .. ако не беше ти , нямаше да срещна любовта на живота си!” И да реже вените Пельо и да се приключва.
Нея за това я е яд, и затова ненавижда Сейран, защото знае , че сама си го направи.

# 261
Опааа Grinning

Ми живи и здрави...Grinning

# 262
  • Яко в Матрицата...
Ай, Мерт и Дилан много странна комбинация... Ама те си знаят. Явно не е страдал много от раздялата.
Кубилай ги бил запознал, такава е клюката из нета Grinning Много се грижи за приятелчето си Куби, направо да го осиновява Joy

https://www.birsenaltuntas.com/magazin/afra-saracoglu-mert/16884/

Бирсен даже се включи - пише, че след Афра, от една седмица Мерт флиртувал с Дилан...

# 263
И на мен са ми странни.
Кубилай нещо не мога да го дишам. За първи път го видях в Чукур и не ми се понрави. Все повече не ми се нрави и с това завиране на носа си в чуждите работи. Струва ми се, че има зъб на Мерт/Ферит или си е професионална завист.
Да ме извинят почитателките на Кубилай, днес и без това е Прошка.

# 264
Куби нали е цъфнал и вързал, ама ако знае каква услуга прави на феновете на Афра и Мерт Рамазан като мен. Joy

# 265
Аз тази Дилан Чичек Дениз мислех, че му е кака на този Мерт Я., но след бърза справка в гугъл излиз, че не му е. 😂 Както и да е, като момченце ми е това момче, той мъж де, на 30 щял да стане.
Не съм запозната с неговото изкуство, така че ще се въздържа, няма да коментирам.
Но мъже..  😂 какво да се прави, все са такива 🤪

Може Мерт Я да е гледал последния епизод на нашия сериал и да е решил да излиза с дилан 😂😂(в кръга на шегата е това 🤪)

# 266
Дилън има много кравешки поглед, ама щом се харесват младите да се взимат. Като цяло повечето клюки покрай актьорите според мен са си чист ПР. Как за някой двойки с години нищо не се чува и не се потвърждава, за други от две кафета и айде гаджета.

За нашето сериалче ако спойлерите се окажат верни. Ще кажа само- измишльотината да започне сега !! За едни 10 серии от горе, бог знае каква боза ще забъркат.

# 267
Аз очаквам да има някаква вярност в тези спойлери, но според мен Юсуф ще бъде този, който ще разкрие игрите на Пелин. Може би и Бурак ще се включи.

# 268
# 269

Общи условия

Активация на акаунт