Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 608
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
Disappointed
Богати са били, от знатен род. Халис вероятно е умножил богатството, но не е изцяло негова заслугата.

СЦ на мен ми дължат миналото им !!!
Кой богат ,кой беден незная ,но някой е жертван/саможертван  в тази история ,щото подскачат като ужилени като си чуят имената  и  премалят като се видят ....
Тези драскачи да  седнат в едно крайпътно заведение на "времето " и да си свършат работата ....хемен ....

# 316
Създателят на сценария Yalı Çapkını психиатърът Гюлсерен Будайджиоглу, подаде молба до създателите на сериала, че не желае повече да вижда героинята Пелин в тази история. Гюлсерен Будайджиоглу също заяви, че според нея линията Ферит-Пелин вреди на сериала. Ще бъде организирана среща за обсъждане на въпроси по този въпрос.

# 317
  • Яко в Матрицата...
Добър ден и Честитата Баба Марта! 🤍Heart

Като чуех Буче и Пелин по едно време много подскачах, но явно свикнах и сега ми се иска само да излязат наяве нещата, които забърка. Не знам дали ще го видим това, защото непрекъснато ни се втълпява как Ферит е виновен за състоянието й… Да правят каквото искат. Ако задържат Пело и има спад в рейтинга, това ще е за сметка на продукцията.

При положение, че има толкова много истории за разказване и тази на Пелин се изчерпа, зрителите не разбират защо толкова настоятелно се харчат пари и време за Пело… И то при такова чифте Heart Eyes

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 08:41 от Reni - BG

# 318
Честита Баба Марта !!!
Здраве ,здраве ,здраве !!!!!

# 319
Честита Баба Мерта, момичета! Бъдете здравички Heart

Не разбирам каква е тази Буче, какъв е този влиятелен мениджър, че се хвърлят толкова ресурси по нея, при наличие на такъв каст и такава богата на възможности история. Колко народ вкараха заради нея? Братовчеда, гаджето, мафията една сюрия, оня дърт мафиот помирител, сега и майка й Rolling Eyes
Бактън значи от нея Imp

# 320
  • Яко в Матрицата...
Еве, явно има нещо там... Дори не искам и да знам какво. В Туитър казват, че във всичките ѝ проекти сценарият с нейното участие е един и същ - започва се с малко и после се увеличава времетраенето на сцените ѝ.

# 321
Може и да си въобразявам ,ама врата ,която отвори Ферит  я видях в епизода в конака ..то Стамбул навярно е пълен с този модел ,амаааа...ние сме в Корхан конак ?!?!

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 09:07 от sofia26

# 322
Добро утро и честита баба Марта!

СЦ много неща започнаха и после ги зарязаха - болестта на Есме, евентуалния флирт на големия брат със Суна... За сметка на това, както казва Еванджелин набутаха де що сварят персонажи само заради Буче. Еднодневки, с които да "обогатят"ролята й.

# 323
Сигурно съм единствения зрител, който не се дразни на Буче/Пелин Smile
Никой не е виновен на СЦ, че не искат или не успяват да развият повече линии в историята. Корханови са за фон, Кязъм и Есме се ползват напоследък само за комедия, Суна и Абидин някак внезапно решиха да си признаят любовта при все, че до вчера се притесняваха да се погледнат в очите.
За момента Пелин присъства само в страховете на Сейран и в гузната съвест на Ферит. Тя ще се възползва от това в последни отчаяни опити да ги раздели, но вече не е фактор. На мен ми се иска да видя любовта на СейФер, въпреки присъствието на Пелин, а не благодарение на отсъствието и. Ето защо нямам против да поостане още малко, нека и е гадно Smirk

Честита баба Марта!

# 324
Честита Баба Марта , СейФерчета, бъдете здрави и щастливи!

Пелин да е аут, време е вече...ама първо да й излязат мръсните номерца дето въртя.

Ох, така ми се иска във връзка с романтиката да имаме и една любовна песничка от Мертчо, много хубав глас има. Heart

# 325
  • Яко в Матрицата...
Джули, съгласна съм с теб, но с едно но Grinning В последния епизод имаше място за всички, значи проблемът не са сценаристите…

# 326
Честита Баба Марта! Здрави, засмени, щастливи!
Днес ще имаме ли фраг?😁 А, дано.

# 327
Честита Баба Марта на всички!
Здрави, весели засмени, румени и червени! 🤍❤️

Аз искам Пелин да напусне историята,но първо да се разкрият игрите й. Ако може  да осъзнае вредите , които  сама е нанесла,най-много е наранила  себе си.
За жалост  ще покаже още повече лудостта си. В кафето, каза че той ще е причината за нейния край ли или нещо такова. Лично на мен подобни интриги, игрички и самонаранявания са ми в павече.
Предвид факта,че Гюлгюн я заплаши с родителите й. Защо не им звънна да си я прибират в някоя лудница?
Поизчерпаха историята й, някак нереалистично стана какво ли не, толкова мното нови образи, а  тя Дева Мария остана. Нищо не се разбра, вечно права и мъчиница.
Рени. Съгласна съм. В  последния епизод сц се събудиха от зимен сън. Hug

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 11:19 от Nina_richi

# 328
  • Бургас

Честита да ни е Баба Марта!
Да сте живи, да сте здрави, зло да ви забрави!
С много обич и късмет, да вървите все напред!

Надежда се прокрадва в душата ми, че след 21 серия, екипът се е взел в ръце и тепърва ни предстоят качествени и изпълнени със смисъл и ред серии.... Дали Пело ще присъства в тях?.... Не ме вълнува особено, стига образът и да спомага за нормално разказване на същинската история....Иначе с така поднесените ни "шизофренични" елементи, най-много да ни докарат до услугите на психоложката Head Band А толкова потенциал в историите, които започнаха има....Но явно липсва в екипа човек за спойката, за да не стои така разхвърлян сценарият и да се налага след 21 серии да гадаем от къде е тръгнал чапкънския ген Yum

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 11:46 от Аniksi

# 329
Честита баба марта

Общи условия

Активация на акаунт