Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 537
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Аз съм от тези, които харесаха епизода! Не ми беше в повече следенето на Сейран, бушуват чувства, емоции в нея, съмнения, любов...любов
Прибързано му се отдаде- така е. За първи път й е-омагьоса я Феро с шепненето на ушенце .
Ферит не му е първата нощ с жена, но е първата в която прави истинска любов, а не просто да преспи с някоя.

Според новите спойлери, които естествено слагаме под съмнение докато не видим - Асуман, Суна и Сейро катастрофират на прибиране, Феро полудява като вижда разпилените части от автомобила, но нямало да е нещо сериозно. Пело причаква Ферит на паркинга на фирмата, той й казва че обича Сейран и иска да приключат всякакви взаимоотношения. Тя прави номера да ги раздели, но напразно.

# 436
Двама млади хора, обичат се, искат се, горят един за друг...какво по-хубаво от това да се отдадат на желанията и чувствата си! ☺️🥰
Като чувстваш нещо, искаш да го изживееш!

# 437
Сцената е  огън, страст, погледи... като истински влюбени.  Афра и Мерт,просто са родени актьори, с истинска химия помежду им.
 Не знам, дали Сейран ще намери сили да прекъсне акта. Или Ферит, лъжливото овчарче,което ще " печели" доверието на жена си.  Дори и да продължат, няма лошо.
Рано или късно, ще стане.

Не ми хареса факта,че Ферит няма намерение да сложи Пело в коша или в кашон Joy  Пак ме ядоса Rolling Eyes

Аа в слиднащя епизод ще видим целувката на АбСун:heart_eyes:

Абидин е страхотен образ. Бих казала това и за Суна.  Дано не я омъжат насила за някой.

# 438
Абе какви са тези актьори , каква е тази страст наистина... Браво , много добре изиграно всичко , бях с отворена уста няколко минути заради последната сцена 😀🤯🤯🤯 
Много се радвам ,че я имаше , изненадващо за турски сериал ...
Абидин ми липсваше , притесних се да не изчезне , но след фрагмана се успокоих.
Не разбрах доста неща , какво си казаха Ферит и Пелин по телефона, на Казъм работните дела не ги разбрах също , но и превъртах ,че да стигна края. Ще гледам пак като излязат субтитрите.

# 439
  • Яко в Матрицата...

- Нещата, които се казват, нямат нужда да бъдат чути, а да бъдат разбрани.
- Казва да правим каквото искаме, но да ги сдобрим.
- И как ще ги сдобрим?!
- Аа! Окей!
- Готови ли сме, момичета?
- Yes!
- Много е хубаво!
- Кой е човекът, когото Ферит много, ама много обича?
- Халис Ага.
- Дядо.
- Как разбра, че си влюбен/а? Или защо се влюби?
- Ферит Корхан е сам срещу всички ви.

Yessss бее! Докъде ме докараха - да се радвам, че рейтингът е паднал JoyJoyJoy

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 09:07 от Reni - BG

# 440
Ако това им е бил епизода за деня  на  влюбените- язък им. Най-много ми хареса рокличката на Сайран- като роза беще нежна и ефирна. И за пръв път забелязах, че детето на Султан е ФЕрат. Ами ще гръмне пушка и оттам. Във Ферит има нещо инфантилно, което ме дразни. А дали Сейран се е сдала бързо. На тези години, ако те затворят с момче в стая колко точно време ще издържиш? Тя пак много устиска. Не са Южна Корея все пак, когато са девствени и на 40 години. Но като цяло нагазват в шаблона с рекламат на зимните курорти и груповите веселби, след което ще последва някоя трагедия. Кязъм отиде в небитието на фарса. Скучновата серия. И още по-умряло ще става. Шаблонът ги завладя отвсякъде. Есме какви маниери на английска кралица показва.

# 441
А дали Сейран се е предала съвсем?!
Поне не изрече така исканото от Ферит - "обичам само теб". Така че капитулацията не е пълна. Има възможности да не бъде затворена в конака. Дано сценаристите се освестят. А и рисуваше модел на бижу едната вечер. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 442
Честно- не ми е интересно дали Сейран ще се "предаде". Интимният живот на хората е най-естественото нещо на света. Дава удовлетвореност и увереност, че си ценен , закрилян и обичан. Образите на амбициозни дами професионалистки не ме печелят особено. Не е нужно да се затваря в конака. Винаги има друг път- да си изгради отношения с Ферит и двамата да решават какво е най-добре за тях. Животът е кратък, но много по-дълъг от миналото, когато жената на 33 вече е била и баба. Сега животът е по 80-85 години. Достатъчно време да намериш пътя си, да се обградиш с хората, които харесваш. Тук Халис е прав- дано Сейран е момичето, което може да даде бъдеще на фамилията Корхан, от конак да превърне къщата в дом.

# 443

Ако Сейро не се е предала снощи...не ми се мисли като дойде този момент какви още по - горещи сцени ще видим Heart Eyes
Много сладки моменти имаха СейФерчетата снощи-хапването от една лъжичка, подритването под масата докато чакат Ефе бей, въображаемите протези Grinning

Сейро му каза, държиш се добре имаш награда, държиш се лошо няма. Grinning Хареса ми довода, с който се оттегли от проекта-не е учила в университет и не се чувства готова да бъде пример за тези деца.

# 444
  • Яко в Матрицата...

В 21 серия ни показаха как Сейран и Ферит могат спокойно да седнат и да разговарят и то за Пелин. Ферит каза "обичам те" и на следващата сутрин още не се беше събудил и се хвана за телефона, за да премахне забраната на Пелин. Сейран направи нещо много сладко за него, направи му любимата закуска, той уж го оцени, целувка си поиска, но едва дошъл на работа се обади на Пелин. Мисля, че няма какво повече да се коментира. Не Сейран, ние не вярваме, че той я обича. Оставям настрана каква е Пелин и дали заслужава обич, но Феро ефенди не обича нито нея, нито Сейран.

Сцената в къщето беше красива и чувствена, особено секси беше целувката по крачето. Сама по себе си ми хареса. Надявам се поне в този момент Ферит да е правил любов. Поне в този момент да са го водили чувства някакви, каквито и да са. Защото е ясно, че на следващия ден пак ще се обади на незабравимата.

# 445
В епизода най- много ме подразни поведението на Сейран, което изглеждаше сравнимо с това на Пелин.
Абсолютно обсебена и вманиачена по Ферит. Разбирам, че е влюбена, разбирам, че иска да се бори за брака си, има това право, но достойнството, което демонстрираше досега във всички трудни ситуации, и което я отличаваше от другата по впечатляващ начин, някъде ми се изгуби в този епизод...
Непрекъснатото преследване на Ферит, честите, уж случайни позвънявания, търсенето на поводи за посещения във фирмата, нелепият разговор със счетоводителя и още по- нелепият скандал в заведението... Това не е Сейран, която харесвам и искам да видя.
Трябваше ли да влезе в заведението и да устрои скандал на Ферит пред всички, това с какво я различава от Пелин, която отиде в бара и по абсолютно същият начин предяви правата си над него пред обиколилите го момичета.
Надявам се да се осъзнае.

Последната сцена с изненадата на Ферит беше добре замислена. Всичко беше красиво подготвено, но защо просто не каза на Сейран да е готова вечерта, че ще я вземе и ще я заведе на място, което ще е изненада ами я остави да се излага и унижава отново..., не разбрах. Това ми отне част от удоволствието на романтичната сцена.
СЦ трябваше да отделят повече време на срещата им. Представях си, че ще има предистория любовната сцена, като хубав разговор, като някои признания, обещания, красив флирт, който да нажежи обстановката до момента на пречупване. Сейро заслужаваше това. А, не- "искам да чуя и от теб обичам те" и "когато Ферит Корхан реши да изненада съпругата си, нищо не може да го спре".
Желанието и у двамата беше трудно преодолимо напоследък и аз исках да изживеят този момент, но така както беше представен остави усещането у мен, че това е поредното завоевание на неустоимия Ферит над поредната жертва.
Знам, че Ферит обича Сейран и тя никога не би била поредната за него, затова очаквах този специален момент да бъде по- дълбок и смислен.
Иначе бяха прекрасни Heart

# 446
И аз мислех, че ще има някакви разговори, ако щете и танц преди да си легнат. То стана от вратата за краката малко.
Явно Сейран по този начин каза "обичам те".

Не знам как да приема погледа на Ферит при свалянето на ботуша. Като ловец плячка ли я изгледа, или като влюбен мъж?
Може би все пак сцената кореспондира с това, че е женкар по принцип 😁

# 447
В моите очи е на влюбен мъж

Нещо което пък на мен не ми харесва е да пускат фрагмана след епизода, ми не знам петък вечерта си е посветен на определената серия, подсказките да са в понеделник, сега остава фрагман чааак в сряда много време до тогава.

# 448
  • Яко в Матрицата...
Според мен, Ферит следеше внимателно реакциите на Сейран. Човекът иска да е взаимно, нали за него е важно да е желан. Добре се справиха АфРам с тази сцена. Ако Сейран не беше толкова ядосана, може би щеше да има разговор и танц, но се получи като в онази серия, когато я накара да замълчи с целувка. Искаше да я успокои, не знам... Не видях някакви задни мисли. Толкова чака досега, можеше още половин час да изчака Joy

По скоро това "кажи, че ме обичаш" трябва да анализира Сейран. И да се опита да разбере защо самочувствието му е ниско. Сама каза, че има комплекс за малоценност.

# 449
Погледът на Ферит аз го разтълкувах като "виждам само теб, искам само теб, обичам само теб", но също и беше за да получи съгласие или знак от Сейран, дали да продължи, дали и тя го иска.
Вижте, мъжете по природа все пак изпитват нещо като чувство за собственост към жените. Те са хищниците, това е нормално, така че дори да ги определим като хищник и плячка, нормално е. (Но бяха много красиви🥰)

И аз мислех, че ще има някакви разговори, ако щете и танц преди да си легнат. То стана от вратата за краката малко.
Явно Сейран по този начин каза "обичам те".

Не знам как да приема погледа на Ферит при свалянето на ботуша. Като ловец плячка ли я изгледа, или като влюбен мъж?
Може би все пак сцената кореспондира с това, че е женкар по принцип 😁

Общи условия

Активация на акаунт