Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 586
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
Аз не разбрах , какво поиска от него Пелин?

# 421
Нещо не ми хареса епизода на първо четене.
Не ми харесва да виждам Сейран в ролята на преследвач на мъжа си. Беше прекалено.
Не ми хареса и Ферит с продължаващия интерес към Пелин, прикрит зад чувство за вина.
Дядото отново изплиска легена,
Жал ми е за Фуат.
Дори прекрасно изиграната последна сцена не ми напълни душата, както очаквах. Получи се малко "от вратата за краката". Очаквах първо да пият по чаша вино и да си кажат нещо за чувствата си  Smiley Така ми остана празно.

# 422
# 423
Имаме и фрагман ето така ще стопи леда и между братята.

много обичам тази песен която пуснаха накрая която по принцип е на Емре Айдън😎

Всеки влюбен мъж да целува баджака на жена си...

# 424
Според вас дали наистина се стигна до кекс .. или в следващия епизод ще видим Сейран как се отдръпва?

# 425
На мен всичко ми беше повече от изкуствено .
При все добрите намерения тези криеници ,"изненади " ....

# 426
1. Кога е мудно, защо е мудно, когато е бързо защо е бързо
2. Замисълът е страхотен, но откъслечен, а защо Сейран така изтрещя, любов, любов, ама...
3. Следващата серия изглежда да е по мой тип
4. Имаше нужда и от тази, като цяло ми е ок
5. Пелин реши оставя спомена за Ферит в кашона, но той остави ли я?
Какви ли изненади ни чакат и потвърди ли се, че Афра напуска?

# 427
Че къде се е твърдяло , че Афра напуска?
Тя споделяше даже фрагмана в стори в инстаграм.Няма да напуска дизито.

# 428
Защо четох нещо подобно?
Възможно е аз да не съм разбрала, тук нещо четох, даже попитах... Не пишеше Афра, а Сейран, но изтълкувах грешно явно.

# 429

🔥🔥🔥 Изгоряхмеe 🤭

@Marbellaa , явно сме, според заглавието на видеото де, от канала им в youtube е.

Сега феновете се молят за internet özel!😚🤭

# 430

🔥🔥🔥 Изгоряхмеe 🤭

@Marbellaa , явно сме, според заглавието на видеото де, от канала им в youtube е.

Сега феновете се молят за internet özel!😚🤭

Не мисля , че ще пуснат .. ама дано греша!!!🥰

# 431
И на мен ми беше малко прибързано..дойде и айде в леглото. Пък и при положение, че това й е за пръв път, съвсем прибързано я натиснА 😜😄
Дори прекрасно изиграната последна сцена не ми напълни душата, както очаквах. Получи се малко "от вратата за краката". Очаквах първо да пият по чаша вино и да си кажат нещо за чувствата си  Smiley Така ми остана празно.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 00:19 от Ela1

# 432
  • Бургас
Здравейте, верни фенки на СейФер!
Чест ни прави, че в празничната вечер, вместо да посветим на семейството си, сме се  залепили пред някакво устройство, за да проследим така чакания любовен фойерверг.....И какво?....Поредните "потопени" надежди....Обстоятелствени, празни сцени, а финалната - от вратата на кревата.....
Е то ние се уморихме, какво остава за Сейран, ама язък и за дърпането, скандалите и ревността Cold Sweat
Много време инвестирах в това дизи, но все повече ме разочарова.....имам чувството, че екипът работи само за фрагмани и въобще не са наясно нито със сюжета, нито с пресъздаването му! Слабо, много слабо и разочароващо...И да не съм толкова крайна имаше нещо различно - споменът на Ферит и почти изясняване корена на отношенията между двамата братя! И Пело с кашона и компанията приятелки загатна, че отваря нова страница, но докато фигурира в телефона на Феро като Садък бей, дали ще успее?
И пак доста мисли им отделих Wink , но слабост са ми актьорите, какво да правя

# 433
Ми то на Сейран така й олекна , че не я лъже .. че й омекнаха краката.Добре го изиграха , имаше страст.А с целувката на баджака и погледа при свалянето на ботушите , ме разтопиха.

# 434
Нищо ненормално не виждам, че се поддаде. В крайна сметка е млада и влюбена жена, съпруга й е това. Какво по-нормално от това да се случи между тях?

Това с целуването на крака ми дойде твърде секси за турски сериал 🤣

Общи условия

Активация на акаунт