Струва ми се,че единствената жена,която Орхан обича е Дефне . Накрая да не се окаже,че всеки мъж в семейството им е обичал жената, която не е могъл да има. Това ще е карма на чапкъна.
Суна май скоро ще разбере за какво я гласят:joy: Жал ми е за Асуман.
Феритчо сто на сто е първа писта при любимата си. Ее в крайна сметка, заслужена победа за Пелин :. Не ме разбирайте грешно, но едва ли Пелка, ще се сеща как Сейран се държи за сърцето.
Нищо чудно да я забременят в другия епизод и ще теглят чертата на Сейфер.
Пак идва темата за Пелин. Не ми се глада още 20 епизода едно и също. Дано успеят да задържат зрителския интерес. Струва ми се,че сценаристите пишат на пияна глава. Никога не знаеш на къде, ще тръгне героя в другата серия. Дано спрат са робуват на рейтинг и прочие.Днес много я наранява, утре иска бебе от Пелин, вдругиден ден не е искал да се жени за нея.. И така до 100 епизод да тъпчем на едно място,няма да го бъде..
Сега ще видим онзи Ферит, които винаги избира Пелин, защото й има доверие на първо място. А след тази сцена, доверие към Сейран,няма да има.. Само въпроси, комплекси, съмнения.. За неговото дередже,без особена промяна, Пелин е най-разумен вариант за жена.
Винаги между две жени, бивша и настояща, минала и бъдеща, сигурна и трудна. Между удобното и чувствата:joy: