Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 40 994
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Няма да бързам с изводите. От една страна се радвам на този завой от сценаристите. Разбирам Сейран,но след като  никога няма да му си довери, какво са тези излияния?  Гонене, проверки, скандали, сцени... Да си поема по пътя докато е време. Аз лично бих го направила, ако мисля по този начин и виждам,че не се променя човека. Пък и то всичките мъже във фамилия са един дол дренки. Фуат залита по Суна, не от мерак толкоз,колкото да има дете и да го признае  дядо му.
Струва ми  се,че единствената жена,която Орхан обича е Дефне .  Накрая да не се окаже,че всеки мъж в семейството им е обичал жената, която не е могъл да има. Това ще е карма на чапкъна.
Суна май скоро ще разбере за  какво я гласят:joy:  Жал ми е за Асуман.

Феритчо сто на сто е първа писта при любимата си.  Ее в крайна сметка, заслужена победа за Пелин :. Не ме разбирайте грешно, но едва ли Пелка,  ще се сеща как Сейран се държи за сърцето.
Нищо чудно да я забременят в другия епизод и ще теглят чертата на Сейфер.
Пак идва темата за Пелин.  Не ми се глада още 20 епизода едно и също. Дано успеят да задържат зрителския интерес. Струва ми се,че сценаристите пишат на пияна глава. Никога не знаеш на къде, ще тръгне героя в другата серия. Дано спрат са робуват на рейтинг и прочие.Днес много я наранява, утре иска бебе от Пелин, вдругиден ден не е искал да се жени за нея.. И така до 100 епизод  да тъпчем на едно място,няма да го бъде..

Сега ще видим онзи Ферит, които винаги избира Пелин, защото й има доверие на първо място. А след тази сцена, доверие към Сейран,няма да има.. Само въпроси,  комплекси, съмнения..  За неговото дередже,без особена промяна, Пелин е най-разумен вариант за жена.
Винаги между две жени,  бивша и настояща, минала и бъдеща, сигурна и трудна.    Между удобното и чувствата:joy:

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 00:56 от Nina_richi

# 646
Е,не,не мога
Това момиче е абсолютен мазохист!
Колко можеш да загубиш от това,че си се любила със съпруга си?Повече ли от това да го отблъснеш и да го накараш той теб да не те иска?
Тя наистина има нужда от психолог,за да и помогне да преодолее този проблем!

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 06:26 от usmivkata20

# 647
Ту така , ту така...Те цял живот  /5 сезона/  няма да се оправят.След петък рейтинга ще чакаме.

# 648
  • Яко в Матрицата...
Момичета, то имало фраг… Не знам кога ще го преведа, че днес програмата ми е много натоварена. Но вие сте сложили най-важното.

Няма да има развод още, спокойно… Grinning

# 649
Момичета, то имало фраг… Не знам кога ще го преведа, че днес програмата ми е много натоварена. Но вие сте сложили най-важното.

Няма да има развод още, спокойно… Grinning
Чакаме Reni-BG,знаеш как😆
Лек ден и успешна работа на всички!!

# 650
Сейран - Суна /или/ Суна-Сейран   ......"Ти би ли  искала да бъдеш цял живот с човек на когото не можеш да имаш доверие "

На Ферит никой не му е виновен ....т.е. и конак-чиите са виновни ,но той вече е достатъчно голям ,за да прецени
  -аджеба що съм в това положение ?!?!?"
Доверие не се дава никому , ей така за черните му  оЧи..... Но той е свикнал все някой да "мете " след него ама ...шимди ЙОК ....
Защо Сейран трябва непременно да консумира брака си с човек на когото не може да разчита .Да е втората Гюлгюн ли ......
Гаранция ли е ,че той няма да осъмне пак някъде .
...
Тя е мазохист в отказа си , а той не  е с претенциите  си ?!?! Доста интересно !!!
Всичко ,което е ценно според нея ще загуби !!!
Първо хайманата да мине през психо и ако има файда    ...Сейро  е на ред ....ако продължава въпреки промяната в хайманата ...

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 11:51 от sofia26

# 651
sofia26,ами той и така може да осъмне,точно заради държанието и!колко може да издържи един човек,на когато непрекъснато показват,че не е желан?

# 652
sofia26,ами той и така може да осъмне,точно заради държанието и!

Не заради държанието й, а защото така е свикнал! Не виждам при него да има отдаденост само на една жена, т.е. на Сейран. Една му била приятелка, другата на мама му приятелка, флиртове с помощничката на Дефте и т.н.

# 653
Айде сега тя е причината за осъмването му !!!!! А къде е гаранцията ,че ще спре  след нощ бил с нея ?!?!?!
Проба -грешка и .... така нататък ама .....до кога ....?!?!?!

# 654
# 655

Не заради държанието й, а защото така е свикнал! Не виждам при него да има отдаденост само на една жена, т.е. на Сейран. Една му била приятелка, другата на мама му приятелка, флиртове с помощничката на Дефте и т.н.
А може това да е така,защото до сега не е обичал

# 656
Аз пък не виждам нищо лошо, да спи с мъжа си...пък дали има доверие или не, е друг въпрос. Плътската страст си е много хубаво нещо.Не ви разбирам що за девици сте всички- човека от 6 месеца е на сухо, та и аз да бях щях да съм залитнала 😆. Не че така се решават проблеми, но и когато спиш в различна стая с мъжът ти , не се чуди защо ти изневерява, а в БГ обществото ние е често срещано. После мъжете били говеда- ами говеда са, не сме ли всички животни...да с разум, но нагона си е нагон.
Ако баща й на Сейро я беше оженила за някой друг от одавна да чака внуците!

# 657
Здравейте Благодаря за фрагмана и споделеното

https://www.startv.com.tr/dizi/yali-capkini/foto-galeriler/23-bo … um-fotograflari/8

23. Bölümün Konusu;

Fuat ve Asuman’ın arasının bozuk olduğunu öğrenen Halis Ağa, Seyran’ı yanına çağırarak ondan bu konuda destek ister. Durumu öğrenen Ferit ise hızlıca bir plan yapar. Öte yandan Defne de Seyran’ın projeden çekilmesiyle ilgili İfakat ve Gülgün’le konuşmaya gelir. Kazım ise arazi ile ilgili planlarını yürütmeye kararlıdır. Ferit’in planıyla bir araya gelen Suna-Abidin, Ferit-Seyran, Asuman ile Fuat’ın kısa tatilinde önemli kararlar da alınacaktır.

# 658
Добро утро! Simple Smile
Ако може да се говори за мазохизъм (като част от садо-мазохистичния, авторитарния комплекс, или като личностно разстройство), то той е налице при Пелин. Сейран си е здрава психически. Все още!

# 659
Ела , тук се пише ,че  едва ли не Ферит се е променил .....може и да е ,но да го покаже .Това ,че иска да е със Сейран не е гаранция за промяна му .

Да , ако я бяха  оженили за друг но... нали тука е разликата ,която винаги подчертавате ,че той е друг ...да,ама ....несъвсем .
 А каква  промяна при Ферит ще  е  ?!?!
 На кого ще заприлича ?!?! На Халис ,на който мазният му поглед се разтича само като споменат Хаттуч или я види ?!?!
На Орхан ,който само от страх прекрати връзката си със Ифакат ,но със сигурност не се е отказал ...
На Гюлгюн ..за ,която не се знае как се е "сдобила " с Орхан ....
На Фуат ,на който също му текат очите за "безгрешен " само и само да "качи стъпало " в очите на Халис ?!?!?!

Дано наистина се промени към разумен млад мъж !!! ДАНО......

Общи условия

Активация на акаунт