Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 005
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Благодаря!

Явно нещата отиват към развод. Честно казано не я обвинявам Сейран, поведението на Ферит я докара до това положение. Пело е навсякъде. Стане нещо и хоп вдига телефона на Пело, бяга у Пело, спи у Пело. И аз да съм, и аз няма да вярвам.

# 631
Най-много ме е яд, че Ферит наистина не заслужава доверие, но обикаля насам натам обиден и ядосан.
А реално той не спря да търси Пелин.
Сейран от друга страна в крайна сметка да се разведе и кой от къде е.

# 632
  • София
Най-много ме е яд, че Ферит наистина не заслужава доверие, но обикаля насам натам обиден и ядосан.
А реално той не спря да търси Пелин.
Сейран от друга страна в крайна сметка да се разведе и кой от къде е.
И не само Пелин. Напи се като ***** и отиде у Дафне с ясното желание да е с нея за утеха (уж). Сейран тогава така и не го попита "Абе, ти какво правиш посред нощ в къщата на чужда жена?" Та той още в дискотеката налетя да я целува.

# 633
Не познах, че Ферит стопира.

Ей тоя Фуат много ме дразни... Защо удря Феро Confused

Ама е романтик нашия човек Heart Eyes

# 634
Дори не разбирам защо и шамар му набива във фрагмента. Абе тези спешно някой да ги разведе и това е.

# 635
Привет и честит празник! Hug Flowers Rose Animal Paw Prints

Поляха ни със студена кофа вода. Но и беше време. Трябва да си оправдаят нелогичния сценарий.
Ферит за пореден път се дъни. Щял да се развежда. Ами хайде, да го направи и да се приключва това общо мъчение за всички ни. Имат нужда от раздяла, за да осъзнаят дооста неща. Пък и трябва да вкарат психолога по някаква линия.

# 636
  • София
Да, Ферит говори за развод, това са си тежки думи, но ще изчакам превод, преди да се пеня излишно.

# 637
Фуат се развежда! Сейран  пита Ферит дали и той така ще крещи пиян като се развежда, а Ферит й казва , че първо би се развел пък после щял да крещи, че е разведен. Така е преведено на английски в Т .

# 638
  • София
Фуат се развежда! Сейран  пита Ферит дали и той така ще крещи пиян като се развежда, а Ферит й казва , че първо би се развел пък после щял да крещи, че е разведен. Така е преведено на английски в Т .
Ясно. Всички се развеждат. Satisfied

# 639
Какво чу Ферит? Нещо което не знае ли? О не! Нещо което е очаквал да чуе ли? О да! Защо го заболя обаче?
Защото за разлика от нея той и вярва безкомпромистно да ревнува я факт,но и вярва.
Сега вече разбирам защо е отишъл при Пело вие какво бихте търсили при някой на когото вие имате доверие а той на вас не?
Сейран , да продължава да слуша метресата на Ферит няма лошо после да не се чуди защо така е станало аджаба....

# 640
Това говедо Фуат ме дразни. Постоянно завижда на Ферит. Сега се пени за развод , че си е пийнал , ама на трезво няма тази смелост. Дедето като каза да си седне на мястото и да яде, защо не се опълчи, седна и със сълзи на очи загреба манджата. Пфу и тая Асуман какво му е харесала на тоя плужек не знам. Искам Ферит да им изкара мръсните игрички във фирмата , защото постоянно го подценяват.

# 641
Това говедо Фуат ме дразни. Постоянно завижда на Ферит. Сега се пени за развод , че си е пийнал , ама на трезво няма тази смелост. Дедето като каза да си седне на мястото и да яде, защо не се опълчи, седна и със сълзи на очи загреба манджата. Пфу и тая Асуман какво му е харесала на тоя плужек не знам. Искам Ферит да им изкара мръсните игрички във фирмата , защото постоянно го подценяват.

Първия фрагман видяхме,че Ферит го беше прегърнал в офиса не стига,че не е виновен и се е извинил на батю сигурно какво е това чиле бе джанъм?
Сори стана ми мъчно за Ферит така и не мога да стана султанджъ и това е.

# 642
Единственото , което ме притеснява е , че след тези думи на Сейран , той пак ще се обърне към Пелин.И не защото я иска , а защото е наранен и само тя го приема по всяко време , във всяко състояние.
Сейран трябва малко да се спре , като торпедо е .. знам , че е наранена , знам и че Ферит е виновен за недоверието й , но просто така няма да се оправят никога.
Наистина в една връзка няма ли доверие , то тя трябва да приключи.

# 643
И на мен ми стана мъчно за Ферит , но не бих казала ,че и Сейран не е права за себе си . Искаше ми се да бяха стигнали до края ,защото малко или много щеше да ги сближи тази интимност . Наистина май е време да се разделят за малко .

# 644
Орхан казва на жена си, че след смъртта на дядото и "тази жена" щяла да има право на дял от всичко. Някой каза, че всичко виси на косъм. Казъм място във фирмата иска. Дафне казва, че ги чака сериозна кампания, за да им сринат авторитета и че й е жал за тях. А Ферит ще се сблъска за сефте май да бъде отхвърлен и то от жена, която той иска, защото за обич не може да се говори. Драматично ще е. Сълзи, шамари, заплахи. Язък!

Общи условия

Активация на акаунт