Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 017
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • София
О, Ча е прекалено рутиниран вече за такива роли! Той направи неговия си дебютен фурор с Ферия.
Скрит текст:
Някой следи ли от вас "Veda mektubu"? На мен ми харесаха първите два епизода.

Скрит текст:
Метнах поглед заради Рабиа но не е моето. Но си признавам отиват си повече отколкото с Джанерджъм.
Скрит текст:
Не съм гледала ГГ в други сериали. Момъкът е готин.

# 616
Да чакаме ли фрагман
Много я обичам тази сцена...
И понеже съм по детайлите много неща мога да кажа

# 617
Да чакаме ли фрагман
Много я обичам тази сцена...
И понеже съм по детайлите много неща мога да кажа

Казвай , казвай и аз много обичам детайлите 🥰

# 618
Извинявайте, виктория василева, но да наричате Мерт "късокрак инфантил" е доста грозно! Мерт си е с точните размери, нито е нисък, нито е някакъв дългуч. Аман от това нереално, токсично мислене, че всички мъже актьори трябва да са по 2 метра и с всеки мускул изваян за показ. Или ще имаш талант да играеш, или ще блъскаш по цял ден във фитнеса и друго няма да можеш.
Мерт е харизматичен, млад, талантлив, атлетичен и улавящ женските сърца млад мъж.
Човек 1.80м на ръст, не е ли малко нелепо да наричате нисък?

Ако сте ходини някога в Турция, сигурно трябва да знаете, че там въобще хората реално не изглеждат като любимите ви джан яман и прочие (не знам имената на останалите напомпани актьори или други мязащи на горили).
😤😮‍💨

# 619
Да,в действителност турските мъже като цяло са доста ниски.
И това никак не пречи нито на тях,нито на жените,които пък са доста трътлести
И за мен Мерт си е добре,просто Афра е по-висока,като,че ли и са наравно.
Но не бих отказала да видя Ферит с дънки и тениска.
Смятам,че това е подходящо за тази възраст облекло

# 620
Иде втори фрагман да ни е честито...

# 621
Колкото е грозно да наричаш някого "късокрак инфантил", толкова е грозно и да наричаш "мязащи на горили". Височината и външният вид не са гаранция за талант. По тази логика всички, които не блъскат във фитнеса и нямат изваяни тела са достойни за Оскар, но не са.
Мерт за мен е перфектният партньор за Афра, точно за тази роля и за този персонаж. Някак може би заради развлечените дрехи създава впечатление, че е дребен, но реално не е. В Шахмаран, където си партнираше с Бурак Дениз, който никак не е нисък и Серенай не стоеше като придатък.
Много живот вдъхна Мерт в образа на Ферит. Има едни специфични движения на ръба на гейското, които обаче според мен страшно му отиват и при друг биха изглеждали пародийно.

# 622
На мен и Афра и Мерт са ми много харизматични.
Аз от поне 5-6 години не бях заглеждала турски сериал. Съвсем случайно бях попаднала на клип от 1 епизод на СейФер и много ме привлече химията и балансът между АфМер.

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 22:37 от Linasss

# 623
Попариха ни с тоя фраг🤣

# 624
  • София
Оха! Scream

Аз си знаех, че ще си спомни думите на Пелин, че Феро получи ли веднъж това, което иска, ще я замени с друга.

# 625
Какво точно накрая Суна и Сейран си говорят и Ферит чува🧐

# 626
  • София
И аз това се чудя.

# 627
И аз това се чудя.

Би ли искала да прекараш цял живот с някого на когото никога няма да се довериш...

Нямам кекс! Но това не трябваше да става джанъм.

# 628
Тези да се развеждат и да се приключва тая мъка.
Някой направи крачка напред, другия отиде 3 назад. Направо досадно стана.

# 629
И аз това се чудя.
Мисля, че казва на Суна "би ли искала да прекараш живота си с някого, на когото никога не би могла да имаш доверие." Така видях, че е преведено в Т.

Сега трябва да започне доказването на Ферит, да спре да я лъже.

Общи условия

Активация на акаунт