Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 396
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Тя мисля, че би трябвало да е наясно...нали Ферит в една серия се подиграваше на дядо си като блъскаше по масата. Това я прави още по луда , тази Пелин .....
Ахахахах, Виктория, къде ги видя властта и парите на Ферит... Те са в дедето, т.е. без името си Ферит е зеро в момента. Така, че афрозидиакът на Пельо е името Корхан. Ако знаеше милата как живеят в тази къща и на какво са подложени членовете на семейството, щеше да направи няколко дневен купон, че се е отървала толкова лесно.

Иначе малко грубо изказване за Мерт. Това е ролята му, така го обличат. Да, не е 2 метра мъж, но не е и късокрак. На мен ми харесва, че не се вписва в клишетата за мъжка красота. С Афра са си точно на ръст. Харесвам съразмерни двойки, а не единият да се чуди каква чупка в кръста да направи, за да целуне другия.

# 601
Благодаря,момичета
Така свикнах на динамиката на нашето сериалче,че ми доскуча,въпреки Киво и Серенай☺

# 602
Може ли без обиди по патрона на темата освен ако не е по Феро но и за тях бия хора.

# 603
  • Яко в Матрицата...
Може ли без обиди по патрона на темата освен ако не е по Феро но и за тях бия хора.

Диди Kiss

# 604

Диди Kiss

И в Турция повечето мъже актьори които са под 1.80 всички които са над техния ръст язък им за красотата с изключение на 5-6 без да споменавам имена.
Истината е под 1.80 там
Мерт е такъв бонбон че нямам думи.
Много актьори съм харесвала и харесвам но никой не съм искала да го гушна само като го гледам дори и най-големите ми любимци трябва да играят нещо да се стигне дотук.

# 605
  • Дубай

Диди Kiss

Ммм,като сълзичка е тука...
Диди ,аз викам патронът да наказва,който не го харесва ...

Майтапя се ,всеки има право на мнение и това е хубавото на хората ....Трябва да се приемаме с различните виждания-съвсем естествени и нормални неща са да имаме  различни вкусове .

# 606
Надявам се в темата да запазим добрия тон. Всеки има право на лично мнение.
За всеки влак си има пътници.  Така и за актьорите почитатели.   Simple Smile

Аз мисля,че  Мерт е много красиво, талантливо и скромно  момче. Освен голям талант...

# 607
SmileySmileимаше една песничка
"Хубавец,хубавец с тяло на борец"Smile
за нашия патрон е писана галиба!!
Весел празник,ЖЕНИ!

# 608
Мертчо е изключително харизматично и талантливо момче.

Грабна ми окото от първия момент. Да признавам си, че не е Чаатайчо (другото ми ашкъмче) , ама и по нищо не му отстъпва.

Чудя си се...как на Мертчо щеше да му приляга ролята на Емир Thinking Определено да...
Нали в началото спрягаха Неслиханчето и Чачко за ролите на СейФер, ммм...не не Чачко като Ферит не, не че нямаше да го изиграе, но просто на Мерт му пасна като ръкавица тази роля, даде такъв живот и енергия на Ферит Корхан...Чаатайчо вече е за по-други роли.

# 609
  • София
Мерт е интересен като визия, не е типичният красавец, затова ми харесва.

# 610
Момичета, честит 8-ми март!
Поздравявам си с това прекрансо послание.

Доколкото сериала, наистина АфМер имат страшна химия и си личи, че се чувстват комфортно в компанията си.
А до колкото Буче, и преди бях писала, страшно безизразна актрса е за мен. Даже бях пускала един колаж за нея и емоциите, които Пелин/Буче "показва". Просто не всеки е за тази работа. На какво се учудваме? То в България едни и същи актьори са навсякъде в сериалите. Последно изключението беше "Татковци" по БТВ, не знам дали сте го гледали.

# 611
Нов проект от Емре Алтуг, "Орхан" от сериала # YalıÇapkını!
Новият филм на Емре Алтуг "Орхан от женкаря" излиза на 10 март.
 # EmreAltug е в челните редици както с личността си като актьор, така и с пеенето си… Алтуг, който срещна публиката с ролята на Орхан Корхан в сериала Yalı Çapkını „Какво ще стане, Халим?“ филмът излиза по кината. Във филма Емре Алтуг се превъплъщава в прочутия водещ Халим Пекяман, а Алги Едже оживява образа на секси чистачка с 4 деца. Подчертавайки, че парите, богатството и славата нямат значение и гаранции, най-важното нещо са истинските ценности като семейство, любов, мир и щастие.
Филмът ще излезе по кината на 10 март 2023 г. с CGV Mars Distribution.

Героят на Ферит Корхан беше предложен на Алп Навруз, докато сериалът Yalı Çapkını също беше наречен "Antepli". Когато Навруз се съгласи на сериала "Yürek Çıkmazı" след оценка, ролята отиде при Мерт Рамазан Демир. Ако Навруз се съгласи, Афра и Алп щяха да играят заедно за трети път, когато той щеше да участва в # YalıÇapkını

# 612
Нито Алпи нито Ча са за тази роля добри актьори но толкова друго трябва не само красота и игра.

# 613
  • София
О, Ча е прекалено рутиниран вече за такива роли! Той направи неговия си дебютен фурор с Ферия.
Скрит текст:
Някой следи ли от вас "Veda mektubu"? На мен ми харесаха първите два епизода.

# 614
О, Ча е прекалено рутиниран вече за такива роли! Той направи неговия си дебютен фурор с Ферия.
Скрит текст:
Някой следи ли от вас "Veda mektubu"? На мен ми харесаха първите два епизода.

Скрит текст:
Метнах поглед заради Рабиа но не е моето. Но си признавам отиват си повече отколкото с Джанерджъм.

Общи условия

Активация на акаунт