Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 391
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Извинете за невежеството, но какви връзки има толкова Буче ли е Муче ли е....?! Колко главни роли има това бездарие? Аз не съм топ последовател на Турските сериали, но Афра я знам още преди този проект. Във Фазилет и нейните дъщери беше на 18 г и получи главна роля, след това във Децата на сестрите също. Там супер си играеле ролята, дори имаше страшна химия с Фуркан Андъч и много съжалих, че той се оттегли от сериала. Та...какви връзки...само с тях не става явно.

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 17:15 от Ela1

# 586
Джем Тътлату за мениджър от това по големи връзки здраве му кажи... 🤷‍♀️😂

# 587
  • Бургас
Да ни е честит празника, скъпи дами!
Нека животът ни е изпълнен с вдъхновение, със споделена сладост, обич и вдъхновение!  

Изгледах и преведената 22 серия, но тя с нищо не промени мнението ми....Сценарият отново зацикли.... с Пело или без нея /прави сте, че ако не е тя, ще е някоя друга/се оказа, че този образ е двигател на действието в иначе интересно замислената история. Само че неподходящо избраната актриса, не можа да ни убеди в това. Разочарована съм, но надеждата умира последна Wink Все си чакам приказката, последователно и логично да продължи, защото тези сладури заслужават това! А дали се е разгорял огън и в реала....млади са, все още не научили се да контролират емоциите си, сиреч рутината не ги е завладяла. Затова, да ги оставим да си изживеят любовта/ако е пламнала/, а то животът ще ги научи!

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 14:12 от Аniksi

# 588

[/quote]
Честит 8 - ми март на всички знаещи, можещи, талантливи и смели жени! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Скрит текст:
Допълвам пожелания и символиката на този празник, защото той все пак е международен празник на работещите жени. И не, не искам да разваля празничното начало на деня, но ще споделя все пак историята на тази жена. Страхотна жена! Simple Smile
https://www.segabg.com/category-lyubopitno/tyutyun-edna-maychina … 2Kow7NmzeeHYJbpWg

# 589
  • Дубай
Диди,Този Джем да не е кардеш на нашия Аслан/Киво?

# 590
  • Яко в Матрицата...
Мен не ме дразни съществуването на Пелин, а това че смениха тотално ролята й. Като излъгано гадже, впуснало се да прави интриги, Буче се справяше доста по-добре. Ролята на жертва не я може. А дори и да я можеше, Пелин не е жертва. Тя никога не е обичала Ферит като такъв, а като Ферит Корхан. Дори в 21 серия ни напомни за това. Ако му се вземе името, изобщо няма да го иска. Ако си беше останала интригантка, никой нямаше толкова да се ангажира с нея. Ферит не я бръснеше за слива, а в 15 епизод  му сложиха репликата: “нали никога няма да се разделим?” И изведнъж много се загрижи за нейното добруване… Че чак и съвестно му стана. А за всичкия тормоз над Сейран… нищо…

# 591
Диди,Този Джем да не е кардеш на нашия Аслан/Киво?

Евет малесеф...

Ренка тя направо монахинята от Монца я  изкараха какво ти не дразнене... 😂🤷‍♀️
Последно така съм се нервила в ЗИ че главната я направиха ахмак и половина но тази е лисунгер от 1 еп

# 592
Треторазрядната актриса Буче, не може, колкото и да иска да стъпи на малкия пръст на Афра. Може да я бута  мениджъра,но е факт,че е слаба актриса.
Това е видимо не само на екрана,когато играят в Рибарчето . Не е случайно,че Афра вече е партнирала в главни роли с едни от най-добрите и известни турски актьори.  Има доста изиграни успешнш роли,във филми и сириали.Така,че  темата е смешна за мен.

# 593
Хайде сега, Пелин го искала само защото е Корхан. Колко от вас биха си взели мъж само от любов? Признавам, че мен ме привличат властта и парите на мъжете. С акцент на властта. По-голям афродизиак- здраве му кажи. Изобщо как ги разделяте на части тези хора- всеки си е герой в една история. Само да кажа, че Мерт като мъж ама никак не ми харесва. Никак. С тези физиономии, които прави- ако ще баща му да е президент на Турция...Виж Аби е друго нещо. Мерт ми стои като един късокрак инфантил с кецове. То и като видя мъж в зряла възраст с кецове  ми е като жена по джапанки на публично място.

# 594
  • Яко в Матрицата...
Ахахахах, Виктория, къде ги видя властта и парите на Ферит... Те са в дедето, т.е. без името си Ферит е зеро в момента. Така, че афрозидиакът на Пельо е името Корхан. Ако знаеше милата как живеят в тази къща и на какво са подложени членовете на семейството, щеше да направи няколко дневен купон, че се е отървала толкова лесно.

Иначе малко грубо изказване за Мерт. Това е ролята му, така го обличат. Да, не е 2 метра мъж, но не е и късокрак. На мен ми харесва, че не се вписва в клишетата за мъжка красота. С Афра са си точно на ръст. Харесвам съразмерни двойки, а не единият да се чуди каква чупка в кръста да направи, за да целуне другия.

# 595
един въпрос
Къде се виждат рейтингите на сериалите?
Интересуваме как се е приел новия филм "Семейство"

# 596
Ахахахах, Виктория, къде ги видя властта и парите на Ферит... Те са в дедето, т.е. без името си Ферит е зеро в момента. Така, че афрозидиакът на Пельо е името Корхан. Ако знаеше милата как живеят в тази къща и на какво са подложени членовете на семейството, щеше да направи няколко дневен купон, че се е отървала толкова лесно.

Иначе малко грубо изказване за Мерт. Това е ролята му, така го обличат. Да, не е 2 метра мъж, но не е и късокрак. На мен ми харесва, че не се вписва в клишетата за мъжка красота. С Афра са си точно на ръст. Харесвам съразмерни двойки, а не единият да се чуди каква чупка в кръста да направи, за да целуне другия.

Точ в точ......👍👌

# 597
Ферит може ли да обеднее час по скоро че в турско дизи без арест няма чакам си панделата. 😂

# 598
един въпрос
Доста добре е приет. Киво привлича зрителите, но историята помни и ниските му рейтинги.

# 599
  • Яко в Матрицата...
един въпрос
В темите на Къванч и Серенай има информация. Добре стартира, може би е най-добре стартиралият сериал този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт